omerk כתב:מרסר כתב:אדיר סבג בן ה 20, רכש 80 אחוז מהפועל חיפה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530859
למה הוא לא בצבא

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:מרסר כתב:אדיר סבג בן ה 20, רכש 80 אחוז מהפועל חיפה.
למה הוא לא בצבא

מרסר כתב:אדיר סבג בן ה 20, רכש 80 אחוז מהפועל חיפה.

עידן כתב:מרסר כתב:אדיר סבג בן ה 20, רכש 80 אחוז מהפועל חיפה.
"אני לא רוצה לדבר כרגע על תקציב, אבל תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א. תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג"
בסה"כ נשמע ילד מוצלח עם ראש על הכתפיים, בטח יהיו להפועל חיפה שנים ארוכות ויפות בהובלתו
המשפט שציטטת, "לא רוצה לדבר כרגע על תקציב, אבל תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א. תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג," נשמע כמו ציטוט אופטימי ושחצני של גורם בכיר בקבוצת כדורסל (כנראה במכבי ת"א או יריבה חזקה אחרת) כלפי הפועל ת"א, המבטא ביטחון עצמי רב, שאפתנות, וזלזול מסוים ביריבה, תוך הצבת יעדים שאפתניים מאוד להגברת הפער הכלכלי והתחרותי, כפי שניתן לראות מכותרות דומות המדברות על תקציבים ושאיפות יורוליג.
ניתוח המשפט:
"אני לא רוצה לדבר כרגע על תקציב": ניסיון להפחית את חשיבות הנושא, אך בעצם מעיד על חשיבותו ועל תוכניות גדולות.
"תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א": הצהרה על פער כלכלי עתידי מתוכנן משמעותי, המעיד על אסטרטגיה ארוכת טווח.
"תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג": הצבת יעד תחרותי מיידי (יחסית ל-4 השנים), המראה על שאיפה להגיע לרמה האירופית הבכירה מול יריבה מקומית.
מי אמר את זה?
מדובר בציטוט פופולרי אך ייתכן שלא נאמר בדיוק בצורה הזו על ידי אדם ספציפי; זו יכולה להיות המחשה או סיכום של גישה כללית של הנהלה או גורם בכיר (אולי מקורב למכבי ת"א או קבוצה אחרת) כלפי התחרות מול הפועל ת"א והשאיפות של הקבוצה שלהם בשנים הבאות.
הקשר:
המשפט משקף את היריבות הגדולה בכדורסל הישראלי, במיוחד בין מכבי ת"א להפועל ת"א, ומדגיש את הדינמיקה של תחרות כלכלית וספורטיבית.
Gevaudan כתב:ילד בן 20 שנשמע ומדבר כמו עופר ינאי מגיע משום מקום, על רקע סכסוכים מתמשכים של ינאי עם הקהל שלו, וקונה קבוצת אמצע טבלה בליגה הלאומית מממון של חברה שהייתה בבעלות אח של ינאי. לא נשמע שיידי בכלל.
A.Parker כתב:עידן כתב:מרסר כתב:אדיר סבג בן ה 20, רכש 80 אחוז מהפועל חיפה.
"אני לא רוצה לדבר כרגע על תקציב, אבל תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א. תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג"
בסה"כ נשמע ילד מוצלח עם ראש על הכתפיים, בטח יהיו להפועל חיפה שנים ארוכות ויפות בהובלתו
שמתי את הציטוט בגוגל כדי למצוא את הכתבה וזה מה שג'מיני כתב לי:המשפט שציטטת, "לא רוצה לדבר כרגע על תקציב, אבל תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א. תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג," נשמע כמו ציטוט אופטימי ושחצני של גורם בכיר בקבוצת כדורסל (כנראה במכבי ת"א או יריבה חזקה אחרת) כלפי הפועל ת"א, המבטא ביטחון עצמי רב, שאפתנות, וזלזול מסוים ביריבה, תוך הצבת יעדים שאפתניים מאוד להגברת הפער הכלכלי והתחרותי, כפי שניתן לראות מכותרות דומות המדברות על תקציבים ושאיפות יורוליג.
ניתוח המשפט:
"אני לא רוצה לדבר כרגע על תקציב": ניסיון להפחית את חשיבות הנושא, אך בעצם מעיד על חשיבותו ועל תוכניות גדולות.
"תוך 4 שנים התקציב שלנו יהיה גדול פי שתיים משל הפועל ת"א": הצהרה על פער כלכלי עתידי מתוכנן משמעותי, המעיד על אסטרטגיה ארוכת טווח.
"תוך שנתיים נתחרה נגדם ביורוליג": הצבת יעד תחרותי מיידי (יחסית ל-4 השנים), המראה על שאיפה להגיע לרמה האירופית הבכירה מול יריבה מקומית.
מי אמר את זה?
מדובר בציטוט פופולרי אך ייתכן שלא נאמר בדיוק בצורה הזו על ידי אדם ספציפי; זו יכולה להיות המחשה או סיכום של גישה כללית של הנהלה או גורם בכיר (אולי מקורב למכבי ת"א או קבוצה אחרת) כלפי התחרות מול הפועל ת"א והשאיפות של הקבוצה שלהם בשנים הבאות.
הקשר:
המשפט משקף את היריבות הגדולה בכדורסל הישראלי, במיוחד בין מכבי ת"א להפועל ת"א, ומדגיש את הדינמיקה של תחרות כלכלית וספורטיבית.
מרסר כתב:Gevaudan כתב:ילד בן 20 שנשמע ומדבר כמו עופר ינאי מגיע משום מקום, על רקע סכסוכים מתמשכים של ינאי עם הקהל שלו, וקונה קבוצת אמצע טבלה בליגה הלאומית מממון של חברה שהייתה בבעלות אח של ינאי. לא נשמע שיידי בכלל.
איפה איגוד הכדורסל פה האם חקרו על הילד הזה מאיפה יש לו כסף האם יש לו כסף ? בכדורגל יש ועדה להעברת זכויות שבודקת האם אדם כזה או אחר שרוצה לרכוש קבוצה יש לו את כול מה שצריך שזה יקרה, ולא שיבוא איזה נוכל ויעשה סיבוב על האוהדים והספורט בכלל.

מרסר כתב:הגרלת רבע גמר גביע המדינה.
עירוני קרית אתא - מכבי ת"א
הפועל ב"ש - בני הרצליה
הפועל העמק - הפועל חולון
הפועל ת"א - הפועל ירושלים
משחקי רבע הגמר יתקיימו בין התאריכים 31.1-2.2.
felix_r כתב:מרסר כתב:הגרלת רבע גמר גביע המדינה.
הפועל ב"ש - בני הרצליה
הפועל העמק - הפועל חולון
חחחח...
עידן כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:הגרלת רבע גמר גביע המדינה.
הפועל ב"ש - בני הרצליה
הפועל העמק - הפועל חולון
חחחח...
ינאי בתגובה: ההגרלה מכורה, שופטים של מכבי, מנהלת של מכבי, איך תמיד אנחנו מקבלים את ירושלים החלשים האלו שאנחנו מפסידים להם רק בגלל השיפוט, אני חייב להחתים עוד שחקן אני בקריז
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:הגרלת רבע גמר גביע המדינה.
הפועל ב"ש - בני הרצליה
הפועל העמק - הפועל חולון
חחחח...
ינאי בתגובה: ההגרלה מכורה, שופטים של מכבי, מנהלת של מכבי, איך תמיד אנחנו מקבלים את ירושלים החלשים האלו שאנחנו מפסידים להם רק בגלל השיפוט, אני חייב להחתים עוד שחקן אני בקריז
הוא לא יכול לרשום עוד זר. כבר רשם 10. בגלל זה קבוקלו שוחרר, כי ממילא אי אפשר לרשום אותו לליגה המקומית גם כאשר יהיה בריא
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:הגרלת רבע גמר גביע המדינה.
הפועל ב"ש - בני הרצליה
הפועל העמק - הפועל חולון
חחחח...
הוא לא יכול לרשום עוד זר. כבר רשם 10. בגלל זה קבוקלו שוחרר, כי ממילא אי אפשר לרשום אותו לליגה המקומית גם כאשר יהיה בריא
אז יחתים ישראלי. הוא חייב להחתים מישהו, הרבה זמן לא החתים, הוא סובל מתסמיני גמילה.
מרסר כתב:
איזה פורמט של הגרלה גרועה, מזה הדבר הזה ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־19 אורחים