ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי מרסר » 24 ינואר 2026, 11:38

felix_r כתב:
מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:
מרסר כתב:
MTA2311 כתב:מכבי לא צריכה להיכנס למלחמת בידינג עם עופר ינאי על אף שחקן, ובטח לא על עוד ישראלי.

בדיוק, ים מדר לא שווה שמכבי תוציא רק עליו איזה 4 מיליון שקל עלות עובד מעביד שיש כבר את בלאט ואם בלאט יעזוב אז יש כמה רכזים ישראלים לא רעים כמו יואב ויטלם מב"ש שיכולים לבוא בכלום כסף ברמת יורוליג מכבי צריכה רכז ברמה גבוהה ואת זה יש רק ברמת זרים, רק בישראל מתים על השטויות האלה של ''לגנוב'' שחקנים מקבוצות אחרות בעידוד של התקשרות, מכבי צריכה להתרכז במה שיעשה את הקבוצה לטובה יותר .

לא קשור למדר לא מדר אבל האמירה של ישראלים "שיכולים לבוא בכלום כסף ברמת יורוליג" הוכיחה את עצמה כלא קשורה למציאות. הרוב המוחלט של הישראלים שהיו ברמת MVP של הליגה הישראלית ואז הגיעו לאחת מהגדולות ונעלמו היא לא נגמרת. הפער ברמה בין הקבוצות הגדולות לקבוצה החמישית שישית בליגה בשלב הזה מרגיש לי שהיא לא ניתנת לגישור כמעט. כן יש כמה שהצליחו אבל אי אפשר להשוות ישראלי עם נסיון יורוליג לישראלי שהוא טוב בליגה

אף אחד לא חושב שיואב ויטלם או איתן בורג יהיו שחקני יורוליג בעתיד הקרוב המטרה היא להביא שחקן ישראלי לליגה שיוריד עומסים מהזרים ויתן תרומה לא פחות ממדר או בלאט אבל בלי לקרוע את הכיס, ליורוליג צריך סגל איכותי שזה בעיקר מורכב מזרים.

במקרה כזה הייתי הולך על נועם יעקוב. דרך אגב, הוא הושאל לבלגיה מהפועל, או שהפועל שחררה אותו בכלל?

הפועל לא שיחררה אותו הוא היה מושאל להפועל מוילרבאן, ואני לא ממש יודע אם הוא מושאל מהצרפתים לבלגים כרגע.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2026, 11:41

מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:
מרסר כתב:

בדיוק, ים מדר לא שווה שמכבי תוציא רק עליו איזה 4 מיליון שקל עלות עובד מעביד שיש כבר את בלאט ואם בלאט יעזוב אז יש כמה רכזים ישראלים לא רעים כמו יואב ויטלם מב"ש שיכולים לבוא בכלום כסף ברמת יורוליג מכבי צריכה רכז ברמה גבוהה ואת זה יש רק ברמת זרים, רק בישראל מתים על השטויות האלה של ''לגנוב'' שחקנים מקבוצות אחרות בעידוד של התקשרות, מכבי צריכה להתרכז במה שיעשה את הקבוצה לטובה יותר .

לא קשור למדר לא מדר אבל האמירה של ישראלים "שיכולים לבוא בכלום כסף ברמת יורוליג" הוכיחה את עצמה כלא קשורה למציאות. הרוב המוחלט של הישראלים שהיו ברמת MVP של הליגה הישראלית ואז הגיעו לאחת מהגדולות ונעלמו היא לא נגמרת. הפער ברמה בין הקבוצות הגדולות לקבוצה החמישית שישית בליגה בשלב הזה מרגיש לי שהיא לא ניתנת לגישור כמעט. כן יש כמה שהצליחו אבל אי אפשר להשוות ישראלי עם נסיון יורוליג לישראלי שהוא טוב בליגה

אף אחד לא חושב שיואב ויטלם או איתן בורג יהיו שחקני יורוליג בעתיד הקרוב המטרה היא להביא שחקן ישראלי לליגה שיוריד עומסים מהזרים ויתן תרומה לא פחות ממדר או בלאט אבל בלי לקרוע את הכיס, ליורוליג צריך סגל איכותי שזה בעיקר מורכב מזרים.

במקרה כזה הייתי הולך על נועם יעקוב. דרך אגב, הוא הושאל לבלגיה מהפועל, או שהפועל שחררה אותו בכלל?

הפועל לא שיחררה אותו הוא היה מושאל להפועל מוילרבאן, ואני לא ממש יודע אם הוא מושאל מהצרפתים לבלגים כרגע.

גם אני חקרתי את הנושא. עד כמה שהבנתי, הוא היה חתום בוילרבאן לשנתיים. זאת אומרת שעכשיו זאת השנה השנייה של אותו החוזה. אבל הייתה לו גם אופציה להארכת חוזה, ואני לא יודע האם וילרבאן השתמשה באופציה, או שלא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 24 ינואר 2026, 11:48

felix_r כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:
Shay_uzan כתב:לא קשור למדר לא מדר אבל האמירה של ישראלים "שיכולים לבוא בכלום כסף ברמת יורוליג" הוכיחה את עצמה כלא קשורה למציאות. הרוב המוחלט של הישראלים שהיו ברמת MVP של הליגה הישראלית ואז הגיעו לאחת מהגדולות ונעלמו היא לא נגמרת. הפער ברמה בין הקבוצות הגדולות לקבוצה החמישית שישית בליגה בשלב הזה מרגיש לי שהיא לא ניתנת לגישור כמעט. כן יש כמה שהצליחו אבל אי אפשר להשוות ישראלי עם נסיון יורוליג לישראלי שהוא טוב בליגה

גם אני חקרתי את הנושא. עד כמה שהבנתי, הוא היה חתום בוילרבאן לשנתיים. זאת אומרת שעכשיו זאת השנה השנייה של אותו החוזה. אבל הייתה לו גם אופציה להארכת חוזה, ואני לא יודע האם וילרבאן השתמשה באופציה, או שלא.

בכול מקרה לדעתי מכבי תביא גארד ישראלי בעונה הבאה בלי קשר אם בלאט ישאר או יעזוב, זה יהיה או יואב ויטלם או איתן בורג או שילכו על מדר אם זה יתאפשר .

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/19724104
מרסר

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־20 אורחים