26 ינואר 2026, 10:13
Gevaudan כתב:אתה צודק. השלב הבא הוא probable ולדעתי מדובר על 75% סיכוי לעלות לשחק.
אם שינו לו את הסטטוס אני מניח שיעלה לשחק עם רצועת גב כפי שעשה בפעם הקודמת.
26 ינואר 2026, 10:16
מהניסיון שלי - doubtful זה 5%, probable זה 95% ו questionable תלוי בעיתוי. אם זה שחקן שרק נפצע אז זה יותר לכיוון ה 25% ואם זה אחרי שכבר החמיץ משחקים זה יותר לכיוון ה 75%.עידן כתב:Gevaudan כתב:אתה צודק. השלב הבא הוא probable ולדעתי מדובר על 75% סיכוי לעלות לשחק.
אם שינו לו את הסטטוס אני מניח שיעלה לשחק עם רצועת גב כפי שעשה בפעם הקודמת.
על הנייר probable זה 75%, אבל בפועל בדומה ל-doubtful ההפוך - זה אומר שהוא כמעט בוודאות ישחק.
אבל קודם נראה אם יעודכן לסטטוס הזה.
26 ינואר 2026, 10:18
~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:הבריאות יותר חשובה אבל ב nba סטטיסטיקות ופרסים מגדירים כוכבים וזה מבאס שהוחמצה הזדמנות מטורפת לזכות בפרס שזוכים בו רק הטופ של הטופ.
מסכים עם זה. לא הייתי אומר (עדיין) נואש לגבי האפשרות לזכות בפרס שחקן החודש.
שיי גילג'ס אלכסנדר היה השחקן היחיד שאיים עליו באמת, אבל הוא רושם כבר שני הפסדים רצופים, עם מאזן 5-7 בלבד בינואר.
דני כאמור עומד על מאזן 1-7 במשחקים ששיחק בינואר. עם ממוצעים מצויינים עד כה.
האויב העיקרי של דני זה שהוא החסיר כבר 4 משחקים החודש, שזה המקסימום של המקסימום שאפשר להחסיר, אז הוא יצטרך לסיים את החודש עם נתונים שהם רמה אחת מעל השאר.
שזה אומר קודם כל לשחק ב3 המשחקים הנותרים, לתת בהם סטטיסטיקה מרשימה, ולנצח לפחות 2 מהם כדי שיהיה סיכוי ממשי. אם ינצח את כל ה 3 הפרס די בוודאות שלו.
26 ינואר 2026, 10:19
פורטלנד, לא ברוקלין..עידן כתב:~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:הבריאות יותר חשובה אבל ב nba סטטיסטיקות ופרסים מגדירים כוכבים וזה מבאס שהוחמצה הזדמנות מטורפת לזכות בפרס שזוכים בו רק הטופ של הטופ.
שיי גילג'ס אלכסנדר היה השחקן היחיד שאיים עליו באמת, אבל הוא רושם כבר שני הפסדים רצופים, עם מאזן 5-7 בלבד בינואר.
האויב העיקרי של דני זה שהוא החסיר כבר 4 משחקים החודש, שזה המקסימום של המקסימום שאפשר להחסיר, אז הוא יצטרך לסיים את החודש עם נתונים שהם רמה אחת מעל השאר.
שזה אומר קודם כל לשחק ב3 המשחקים הנותרים, לתת בהם סטטיסטיקה מרשימה, ולנצח לפחות 2 מהם כדי שיהיה סיכוי ממשי. אם ינצח את כל ה 3 הפרס די בוודאות שלו.
פספסת את קוואי לנארד שעושה החודש כמעט 29 נקודות למשחק, 5.5 ריבאונדים ו-3 אסיסטים, והמאזן של קליפרס מעולה. גם ג'יימס הארדן עם מספרים מעולים. לדעתי אחד מהם כמעט בוודאות ייבחר, אלא אם דני ייתן שלושה משחקים יוצאי דופן וכמובן ברוקלין תנצח.
26 ינואר 2026, 10:21
שמואל1 כתב:פורטלנד, לא ברוקלין..עידן כתב:~Box & 1~ כתב:שמואל1 כתב:הבריאות יותר חשובה אבל ב nba סטטיסטיקות ופרסים מגדירים כוכבים וזה מבאס שהוחמצה הזדמנות מטורפת לזכות בפרס שזוכים בו רק הטופ של הטופ.
פספסת את קוואי לנארד שעושה החודש כמעט 29 נקודות למשחק, 5.5 ריבאונדים ו-3 אסיסטים, והמאזן של קליפרס מעולה. גם ג'יימס הארדן עם מספרים מעולים. לדעתי אחד מהם כמעט בוודאות ייבחר, אלא אם דני ייתן שלושה משחקים יוצאי דופן וכמובן ברוקלין תנצח.
26 ינואר 2026, 11:49
26 ינואר 2026, 12:22
Gevaudan כתב:רק שיהיה בריא ויוכל לתפור את הוויזארדס
27 ינואר 2026, 02:28
27 ינואר 2026, 06:33
27 ינואר 2026, 20:16
27 ינואר 2026, 20:40
ספליטר כבר אמר אתמול שישחקShay_uzan כתב:לדעתי נח אתמול כדי לשחק היום, המשחק מול הוויזארדס חשוב לדני, פיספס אותו שנה שעברה ובאים הרבה מהארץ לראות אותו באותו משחק וכל זה למרות שהמשחק פחות חשוב על הנייר. זה גם מתיישר עם דיווחים שיצאו מפורטלנד שחלק מהשיקולים להשתתפות שלו זה המשחק יום אחרי יום
27 ינואר 2026, 20:46
27 ינואר 2026, 21:04
שמואל1 כתב:דני בסימו שאלה להיום באופן רשמי.
מניח שזה 75% ומחכים לפידבק שלו מהחימום כי ספליטר אמר אתמול שישחק
27 ינואר 2026, 21:05
התייחסתי לזה אתמול:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בסימו שאלה להיום באופן רשמי.
50%*
מהניסיון שלי - doubtful זה 5%, probable זה 95% ו questionable תלוי בעיתוי. אם זה שחקן שרק נפצע אז זה יותר לכיוון ה 25% ואם זה אחרי שכבר החמיץ משחקים זה יותר לכיוון ה 75%.27 ינואר 2026, 21:05
27 ינואר 2026, 21:32
שמואל1 כתב:התייחסתי לזה אתמול:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בסימו שאלה להיום באופן רשמי.
50%*
- קוד:
מהניסיון שלי - doubtful זה 5%, probable זה 95% ו questionable תלוי בעיתוי. אם זה שחקן שרק נפצע אז זה יותר לכיוון ה 25% ואם זה אחרי שכבר החמיץ משחקים זה יותר לכיוון ה 75%.
27 ינואר 2026, 21:41
Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:התייחסתי לזה אתמול:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בסימו שאלה להיום באופן רשמי.
50%*
- קוד:
מהניסיון שלי - doubtful זה 5%, probable זה 95% ו questionable תלוי בעיתוי. אם זה שחקן שרק נפצע אז זה יותר לכיוון ה 25% ואם זה אחרי שכבר החמיץ משחקים זה יותר לכיוון ה 75%.
אני לא מסכים עם התפיסה הזאת.
ההגדרה של הNBA זה איזור 75% לprobable
50% לquestionable ו25% לdoubtful.
כן ההגדרה לא אומרת הרבה ומלאה בפרשנות אבל אם הוא היה 75% הוא היה probable.
אם אתה רוצה את הפירוש שלי זה יותר בכיוון של
25% - הקבוצה רוצה להשאיר לעצמה את האפשרות לרשום אותך, ככה ש25% זה לרוב מאוד נדיב, אם אתה רשום בזה אתה כנראה יותר באיזור ה5%, אבל כנראה 50% משחק הבא.
50% - כל דבר בין 25 ל-70%, מנסיון שלי זה באמת 50% אולי טיפה פחות, בעיקר תלוי בפציעה ובזמן ההיעדרות.
75% - כל דבר מעל 70%.
זה כמו 25 אחוז אבל הפוך, למעשה לרוב אתה כשיר אבל אולי יש דבר 2 לפני המשחק שצריך לבדוק לפני שמכשירים אותך. הייתי שם פה את המחט על 85%
אגב בגלל שמדובר במשחק של יום אחרי יום דו"ח הפציעות הראשוני מוגש יותר קרוב למשחק ולכן יותר קרוב למציאות
-------------------------
מה שכן לומר שזה 75% זה ריצ
27 ינואר 2026, 21:52
עידן כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:התייחסתי לזה אתמול:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:דני בסימו שאלה להיום באופן רשמי.
50%*
- קוד:
אני לא מסכים עם התפיסה הזאת.
ההגדרה של הNBA זה איזור 75% לprobable
50% לquestionable ו25% לdoubtful.
כן ההגדרה לא אומרת הרבה ומלאה בפרשנות אבל אם הוא היה 75% הוא היה probable.
אם אתה רוצה את הפירוש שלי זה יותר בכיוון של
25% - הקבוצה רוצה להשאיר לעצמה את האפשרות לרשום אותך, ככה ש25% זה לרוב מאוד נדיב, אם אתה רשום בזה אתה כנראה יותר באיזור ה5%, אבל כנראה 50% משחק הבא.
50% - כל דבר בין 25 ל-70%, מנסיון שלי זה באמת 50% אולי טיפה פחות, בעיקר תלוי בפציעה ובזמן ההיעדרות.
75% - כל דבר מעל 70%.
זה כמו 25 אחוז אבל הפוך, למעשה לרוב אתה כשיר אבל אולי יש דבר 2 לפני המשחק שצריך לבדוק לפני שמכשירים אותך. הייתי שם פה את המחט על 85%
אגב בגלל שמדובר במשחק של יום אחרי יום דו"ח הפציעות הראשוני מוגש יותר קרוב למשחק ולכן יותר קרוב למציאות
-------------------------
מה שכן לומר שזה 75% זה ריצ
דיברנו על זה, על הנייר מה שאתה אומר זה נכון, אבל בפועל זה עובד אחרת.
doubtful זה כמעט בוודאות לא ישחק (זה בפועל משהו באזור ה-5%), ו-probable זה כמעט בוודאות ישחק (זה בפועל משהו באזור ה-95%)
לגבי questionable זה באמת 50% לדעתי כי יש לא מעט מקרים לפה ומקרים לשם.
27 ינואר 2026, 22:29
27 ינואר 2026, 22:30