המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:דני שוב בסימן שאלה למשחק הלילה
אני מניח שזה תלוי בדני והחלטה שלו איך הוא מרגישעידן כתב:שמואל1 כתב:דני שוב בסימן שאלה למשחק הלילה
שייתנו לו כבר מנוחה כמו שצריך וזהו. לעלות לא כשיר 100% (בין אם פיזי/מנטלי/שניהם) רק פוגע בו ובקבוצה.

שמואל1 כתב:אני מניח שזה תלוי בדני והחלטה שלו איך הוא מרגישעידן כתב:שמואל1 כתב:דני שוב בסימן שאלה למשחק הלילה
שייתנו לו כבר מנוחה כמו שצריך וזהו. לעלות לא כשיר 100% (בין אם פיזי/מנטלי/שניהם) רק פוגע בו ובקבוצה.
לא אם הבעיה היא מנטלית, כפי שמסתמן מהראיונות האחרוניםעידן כתב:שמואל1 כתב:אני מניח שזה תלוי בדני והחלטה שלו איך הוא מרגישעידן כתב:שמואל1 כתב:דני שוב בסימן שאלה למשחק הלילה
זה תלוי בצוות הרפואי והמקצועי, ממש לא בדני, שאני בטוח שמבחינתו לא לנוח בכלל אלא לשחק כל משחק ומשחק.
הוא בעצמו אמר בראיון אחרי אחת הפציעות (לא זוכר איזו) שזו לא החלטה שלו אם לשחק או לא במשחק הבא אלא של הצוות הרפואי.

felix_r כתב:דני פשוט היה צריך לקחת מנוחה מדי פעם, ולא לשחק 40 משחקים ברצף את כולם, כשהוא אחד השחקנים שמשחקים הכי הרבה דקות ב-NBA. לפעמים צריך להיות קצת אנוכי ולחשוב על הבריאות שלך
עידן כתב:אני לא חושב שזה אך ורק מנטלי, אבל גם אם כן - זו חד משמעית עדיין לא החלטה בלעדית שלו. להיפך, אם זה משהו מנטלי, הוא לא אמור להיות מסוגל לקבל את ההחלטה הזו לבדו.
הוא חייב במצב כזה לשבת עם אנשי המקצוע המתאימים, שאני בטוח שיש לפורטלנד, ולהבין לעומק מה מפריע לו.
toja27 כתב:עידן כתב:אני לא חושב שזה אך ורק מנטלי, אבל גם אם כן - זו חד משמעית עדיין לא החלטה בלעדית שלו. להיפך, אם זה משהו מנטלי, הוא לא אמור להיות מסוגל לקבל את ההחלטה הזו לבדו.
הוא חייב במצב כזה לשבת עם אנשי המקצוע המתאימים, שאני בטוח שיש לפורטלנד, ולהבין לעומק מה מפריע לו.
לא הבנתי, על איזה עניין מנטלי מדובר? הוא עבר פציעה כמו אלפי שחקנים לפניו, למה אצלם זה פיסי ואצלו מנטלי?
ספליטר וגם דני עצמו רמזו על בעיה מנטלית שמשפיעה עליו במשחקים האחרונים.toja27 כתב:עידן כתב:אני לא חושב שזה אך ורק מנטלי, אבל גם אם כן - זו חד משמעית עדיין לא החלטה בלעדית שלו. להיפך, אם זה משהו מנטלי, הוא לא אמור להיות מסוגל לקבל את ההחלטה הזו לבדו.
לא הבנתי, על איזה עניין מנטלי מדובר? הוא עבר פציעה כמו אלפי שחקנים לפניו, למה אצלם זה פיסי ואצלו מנטלי?

A.Parker כתב:מודיעים ישר על הרשימה או שזה תהליך שנמשך לזמן מסוים?
שמואל1 כתב:ספליטר וגם דני עצמו רמזו על בעיה מנטלית שמשפיעה עליו במשחקים האחרונים.toja27 כתב:עידן כתב:אני לא חושב שזה אך ורק מנטלי, אבל גם אם כן - זו חד משמעית עדיין לא החלטה בלעדית שלו. להיפך, אם זה משהו מנטלי, הוא לא אמור להיות מסוגל לקבל את ההחלטה הזו לבדו.
כבר דיווחתי על הטרייד לפני כמה הודעות.עידן כתב:טרייד בבלייזרס: ויט קרצ'י הקלעי הצעיר (בן 25) מגיע לקבוצה תמורת הסנטר דופ רית' (פצוע עד סוף העונה)+שתי בחירות סיבוב שני.
נראה אחלה טרייד מבחינת פורטלנד.

שמואל1 כתב:כבר דיווחתי על הטרייד לפני כמה הודעות.עידן כתב:טרייד בבלייזרס: ויט קרצ'י הקלעי הצעיר (בן 25) מגיע לקבוצה תמורת הסנטר דופ רית' (פצוע עד סוף העונה)+שתי בחירות סיבוב שני.
נראה אחלה טרייד מבחינת פורטלנד.
טרייד מעולה לפורטלנד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], עידן ו־30 אורחים