02 פברואר 2026, 00:00
Jazzman כתב:מרסר כתב:צודק הלפרין בריסט וסנטוס היו טובים וסגרו את המשחק, ולדעתי גם לונדברג ליף ובלאט התעלו.
שוב קטש ספסל את סורקין וההרכב שלהם עם ליף שמר טוב יותר
02 פברואר 2026, 00:03
עידן כתב:Avi1508 כתב:בושה שבישראל 2026 משחקים רבע גמר גביע בחור שחור כמו האולם של קרית אתא, מתנ״ס שכונתי במרכז נראה הרבה יותר טוב
לגמרי, גם אני חשבתי על זה. אבל גם של הרצליה עלוב, וגם כפר בלום. ככל הידוע לי זה גם בניגוד לתקנון הליגה, אבל פשוט מעלימים מזה עין.
חייבים לשפץ או לבנות אולמות חדשים לכל הקבוצות בליגת העל עם מתנסים כאלו. פשוט כל משחק שם מרגיש כמו מסע במנהרת הזמן לסוף שנות ה-90.
02 פברואר 2026, 00:05
felix_r כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:בושה שבישראל 2026 משחקים רבע גמר גביע בחור שחור כמו האולם של קרית אתא, מתנ״ס שכונתי במרכז נראה הרבה יותר טוב
לגמרי, גם אני חשבתי על זה. אבל גם של הרצליה עלוב, וגם כפר בלום. ככל הידוע לי זה גם בניגוד לתקנון הליגה, אבל פשוט מעלימים מזה עין.
חייבים לשפץ או לבנות אולמות חדשים לכל הקבוצות בליגת העל עם מתנסים כאלו. פשוט כל משחק שם מרגיש כמו מסע במנהרת הזמן לסוף שנות ה-90.
יש כמה שהם בסדר.
הארנה בירושלים
יד אליהו ת"א
היכל שלמה ת"א
רוממה בחיפה (לאחר שהורחב)
הקונכיה בבאר-שבע
היכל הטוטו בחולון
02 פברואר 2026, 00:08
felix_r כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:בושה שבישראל 2026 משחקים רבע גמר גביע בחור שחור כמו האולם של קרית אתא, מתנ״ס שכונתי במרכז נראה הרבה יותר טוב
יש כמה שהם בסדר.
הארנה בירושלים
יד אליהו ת"א
היכל שלמה ת"א
הקונכיה בבאר-שבע
היכל הטוטו בחולון
02 פברואר 2026, 00:10
02 פברואר 2026, 00:12
Avi1508 כתב:גור שלף אומר בשידור שגור לביא לא שיחק כי הוא חוזר ממחלה
למה אף אחד לא יכל לעדכן את זה לפני המשחק?
02 פברואר 2026, 01:12
02 פברואר 2026, 01:15
my man כתב:יש גם את האולם החדש בחדרה. הוא סבבה
02 פברואר 2026, 01:25
felix_r כתב:my man כתב:יש גם את האולם החדש בחדרה. הוא סבבה
איזו קבוצה משחקת שם?
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:יש גם את האולם החדש בחדרה. הוא סבבה
איזו קבוצה משחקת שם?
לא יודע והאמת שבנו אולם חדש גם בנתניה
02 פברואר 2026, 09:00
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:בושה שבישראל 2026 משחקים רבע גמר גביע בחור שחור כמו האולם של קרית אתא, מתנ״ס שכונתי במרכז נראה הרבה יותר טוב
יש כמה שהם בסדר.
הארנה בירושלים
יד אליהו ת"א
היכל שלמה ת"א
הקונכיה בבאר-שבע
היכל הטוטו בחולון
אין ספק שיש כמה שהם בסדר גמור אפילו. פשוט צריך לחייב קבוצות בליגת העל לכל הפחות לשפץ. גם היכל הספורט ברוממה היה מתנ"ס עלוב עד שעבר שיפוץ להיכל שמכבד את הקבוצה, העיר והליגה המסכנה הזו שהוא שייך אליה.
לא חייבים אפילו יותר מידי להרחיב את מקומות הישיבה בכל האולמות האלו, ולא צריך תקציב של מאות מיליונים. פשוט שיהיה משהו שמכבד יותר את המעמד מאשר מתנס משנות ה-90, זה הכל.
02 פברואר 2026, 10:30
Shay_uzan כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:בושה שבישראל 2026 משחקים רבע גמר גביע בחור שחור כמו האולם של קרית אתא, מתנ״ס שכונתי במרכז נראה הרבה יותר טוב
יש כמה שהם בסדר.
הארנה בירושלים
יד אליהו ת"א
היכל שלמה ת"א
הקונכיה בבאר-שבע
היכל הטוטו בחולון
אין ספק שיש כמה שהם בסדר גמור אפילו. פשוט צריך לחייב קבוצות בליגת העל לכל הפחות לשפץ. גם היכל הספורט ברוממה היה מתנ"ס עלוב עד שעבר שיפוץ להיכל שמכבד את הקבוצה, העיר והליגה המסכנה הזו שהוא שייך אליה.
לא חייבים אפילו יותר מידי להרחיב את מקומות הישיבה בכל האולמות האלו, ולא צריך תקציב של מאות מיליונים. פשוט שיהיה משהו שמכבד יותר את המעמד מאשר מתנס משנות ה-90, זה הכל.
השמועות אומרות שבגן נר עדיין אין מזגן. רוב האולמות בארץ תת רמה וזאת אחת הסיבות למה מטריף אותי שרוצים להגדיל את הליגה.
הבעיה שמדובר בתקציבים גדולים מידי ולאף אחד מהקבוצות או העיריות אין אינטרס לעשות את זה (אם לתל אביב אין אינטרס ומטרפדים אולמות גדולים שיארחו את רוב ההופעות בארץ ויפטרו ככ הרבה כאב ראש למדינה, תאמינו לי, לאף אחד אין רצון לשפץ את האולם שלו).
חייב לציין שהאולמות שנבנים לרוב הם מאוד קטנים, הקונכיה עם 3000 וכל השאר הם גג 2500 מקומות (כמו חיפה וחדרה), אומנם הליגה גם את זה לא מצליחה למלא גם את זה אבל זה מגביל מאוד את האירוח של המשחקים הגדולים בארץ.
אגב תמיד אמרו "למכבי אין אוהדים כי אף אחד לא בא להיכל בליגה" בנתיים ירושלים גם במשחקים גדולים לא מגיעה לחצי תפוסה והאלו שלא מזכירים את שמם גם מראים שקל לדבר קשה לעשות. הליגה הזאת במצב זבל, המוצר מת ואחרי שקבוצות שנים ניסו להרוג את המוצר הזה כדי שהן יוכלו להישאר בו בלי הלשקיע כסף, רואות את המנהיגה שלהן משקיעה כסף ונוטשת אותן