01 פברואר 2026, 01:21
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אחחח איזה אושר
מועדון לוזר, מחכה לכל הכתבות
מה עם כל מי שפה בפורום שאמר רק לפני חודש שהם הולכים העונה לקחת את כל התארים ובשנים הקרובות ייקחו כמה תארי יורוליג?
אני מההתחלה אמרתי שכסף קונה המון, אבל לא אופי ולא מסורת
שמע הם ניראו טוב עד לפני חודש, הבעיה היא שלמדו אותם ופה איטודיס היה צריך להגיב באיזה שיטה אחרת ואולי להביא גם שחקן בעמדה 4 שזה חסר שם .
נראו טוב, אבל אמרתי "חכו, הם עוד לא לקחו כלום"
01 פברואר 2026, 10:11
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:אחחח איזה אושר
מועדון לוזר, מחכה לכל הכתבות
מה עם כל מי שפה בפורום שאמר רק לפני חודש שהם הולכים העונה לקחת את כל התארים ובשנים הקרובות ייקחו כמה תארי יורוליג?
אני מההתחלה אמרתי שכסף קונה המון, אבל לא אופי ולא מסורת
שמע הם ניראו טוב עד לפני חודש, הבעיה היא שלמדו אותם ופה איטודיס היה צריך להגיב באיזה שיטה אחרת ואולי להביא גם שחקן בעמדה 4 שזה חסר שם .
נראו טוב, אבל אמרתי "חכו, הם עוד לא לקחו כלום"
אני טענתי שהם יעשו פלייאוף יורוליג אבל לא פיינל פור, הבעיות שם הם יותר סביב הקבוצה ינאי עושה המון רעש ויש את העניין עם האוהדים והשחקנים הישראלים, ניהול קבוצה זה מקצוע לא כול אחד יכול לעשות את זה.
01 פברואר 2026, 11:22
01 פברואר 2026, 12:03
A.Parker כתב:הדיבור על זה שהם יזכו ביורוליג היה מוגזם, אבל זה בהחלט תסריט אפשרי בהינתן כמות הכישרון שלהם. הם בהחלט משחקים פחות טוב, וזה בולט עוד יותר בליגה. מקווה שהנפילה תימשך.
01 פברואר 2026, 13:00
עידן כתב:A.Parker כתב:הדיבור על זה שהם יזכו ביורוליג היה מוגזם, אבל זה בהחלט תסריט אפשרי בהינתן כמות הכישרון שלהם. הם בהחלט משחקים פחות טוב, וזה בולט עוד יותר בליגה. מקווה שהנפילה תימשך.
ברור שזה תסריט אפשרי, אבל עוד מהעונה שעברה יש פה חבר'ה בפורום עם הצהרות על כך שהפועל יזכו בכל התארים בליגה ובכמה תארים באירופה בשנים הקרובות. עוד מעונה שעברה אמרתי לחכות לסוף העונה לפני ההצהרות, כי זה פשוט מוגזם. אולי הם עוד ישלטו בליגה ובאירופה אם הם ימשיכו בקצב הזה בשנים הקרובות, אבל באמת שכדאי לחכות קצת עם ההצהרות.
זה ממש לא כזה פשוט לשלוט אפילו כשהליגה הישראלית חלשה, והיא לא כזו חלשה עם מכבי והפועל ירושלים הנוכחית.
01 פברואר 2026, 13:33
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:הדיבור על זה שהם יזכו ביורוליג היה מוגזם, אבל זה בהחלט תסריט אפשרי בהינתן כמות הכישרון שלהם. הם בהחלט משחקים פחות טוב, וזה בולט עוד יותר בליגה. מקווה שהנפילה תימשך.
ברור שזה תסריט אפשרי, אבל עוד מהעונה שעברה יש פה חבר'ה בפורום עם הצהרות על כך שהפועל יזכו בכל התארים בליגה ובכמה תארים באירופה בשנים הקרובות. עוד מעונה שעברה אמרתי לחכות לסוף העונה לפני ההצהרות, כי זה פשוט מוגזם. אולי הם עוד ישלטו בליגה ובאירופה אם הם ימשיכו בקצב הזה בשנים הקרובות, אבל באמת שכדאי לחכות קצת עם ההצהרות.
זה ממש לא כזה פשוט לשלוט אפילו כשהליגה הישראלית חלשה, והיא לא כזו חלשה עם מכבי והפועל ירושלים הנוכחית.
נכון, אבל אני כן מסכים עם הטענה שעלתה פה שהפועל היא יעד יותר אטרקטיבי לשחקנים. נקווה שייכשלו וכל הפרויקט הזה יקרוס. עצם זה שבמשחק גביע פיקנטי היו רק שלוש וחצי אלף אוהדים במקרה הטוב מעיד על המצב של המועדון.
01 פברואר 2026, 13:33
03 פברואר 2026, 13:19
03 פברואר 2026, 14:36
A.Parker כתב:הפועל במו"מ עם יאבוסלה. בעיני אולי הפורוורד הטוב באירופה.
יש עוד קבוצות יורוליג שבוחנות את השוק, רק מכבי תמשיך להחתים הנקינסים שאפילו לא יכולים לשחק.
03 פברואר 2026, 14:56