עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - סלאם מס' 17 של המאסטרו!!

הודעהעל ידי yiffy » 15 יולי 2012, 21:45

הקדמת אותי. אני מעריך שהוא יגיע בסוף. יש לו יותר סיכוי שם מאשר בניו-יורק ושאר העונה כידוע לא ממש מעניינת אותו.
מה שהיה יותר מעניין בכתבה (בעיני) זה הזכייה של פרר. אמנם סתם טורניר, אבל זה די מדהים שהבחור זוכה בכל טורניר שבו הוא המדורג הגבוה ביותר (יש לו כבר איזה 6 תארים השנה). הוא הפייבוריט מול כל מי שהוא עולה לשחק נגדו שאינו ברביעייה שמעליו כולל טצונגה, דל-פוטרו וברדיך.

זה עניין די מדהים. השנה "גיליתי" עד כמה הוא דומיננטי בסבב, אבל מצד שני הוא גם אחד המדורגים שהכי פחות מאיימים על המדורגים מעליו. הוא הדיח את רפא מאוסטרליה כשזה נפצע במהלך המשחק ומתח טיפה את מארי בווימבי, אבל סה"כ הרקורד שלו מולם די עלוב. השחקנים המוזכרים לעיל לדעתי מפחידים את המדורגים הרבה יותר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 16 יולי 2012, 06:36

שיא השבועות במקום הראשון בעולם נשבר היום ופסטיבל פדרר התחיל שוב :)
אתם מוזמנים להיכנס לאתר ה-ATP.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2012, 08:57

yiffy כתב:שיא השבועות במקום הראשון בעולם נשבר היום ופסטיבל פדרר התחיל שוב :)

ברכות. אין ספק שמגיע לו השיא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 17 יולי 2012, 11:10

jol9 כתב:

אני מקבל בשמו את הברכות - תודה רבה :)
ה-ATP שפכו שם ימבה כסף על הספיישל הזה. סרטונים מושקעים ומרגשים במיוחד (גם הסיכום של כל הזכיות וגם זה עם כל הכוכבים).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 17 יולי 2012, 13:59

תמונה

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2012, 05:50

yiffy כתב:
jol9 כתב:

אני מקבל בשמו את הברכות - תודה רבה :)
ה-ATP שפכו שם ימבה כסף על הספיישל הזה. סרטונים מושקעים ומרגשים במיוחד (גם הסיכום של כל הזכיות וגם זה עם כל הכוכבים).

את זה אני משאיר לך... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 16:52

רשמית, רפא לא יהיה באולימפיאדה ולא יישא את הדגל של המשלחת.
חבל...

יש כאן שחזור מסויים של 2009 עם הפסד מוקדם ומביך בטורניר GS ופרישה מהטורניר הגדול שבא לאחר מכן.
נקווה להתאוששות מהירה יותר מ2009
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 19 יולי 2012, 17:05

יוני, אתה לא מעודכן: viewtopic.php?f=9&t=1216
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 06 אוגוסט 2012, 11:23

טוב, האולימפיאדה מאחורינו והאירוע החשוב הבא הוא המאסטרס בטורונטו.
פדרר (סיבוב שלישי שנה שעברה) ונדאל (סיבוב שני) לא ישתתפו ולא יפגעו בגלל זה משמעותית מבחינת נקודות. מארי (סיבוב שני שנה שעברה) נמצא בעמדת זינוק מצוינת לצבור ניקוד משמעותי ונולה (אלוף שנה שעברה) לנפילה.

ההגרלות די מאוזנות בגלל ההיעדרות של הרבה מדורגים. נולה עם טצונגה ודל פוטרו, מארי עם ברדיך (שנמצא בכושר זוועתי) ואיזנר. ההימור שלי הוא שמארי ילהט ונולה יחרוק ויהיה אלוף חדש.

השלכות בדירוג: מארי יתקרב מאוד לנדאל, אולי אפילו יעקוף אותו. פדרר אולי יגדיל במעט את ההובלה במקום הראשון. ההשפעה על הדירוג לא תהיה משמעותית כיוון שהפער מהמקום החמישי גדול ואין הבדל בהגרלות בין מקום 3 ל-4 (ומכיוון שכל הארבע כל כך קרובים זה לזה ברמה, גם אין ממש הבדל בין 1 ל-2).

נראה לי שבעיקר נחכה עוד טיפה עד סינסינטי לראות משהו שיסעיר אותנו יותר. אבל היי, איזה סבב מטורף יש לנו השנה!
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 06 אוגוסט 2012, 11:26

The Tennis Thread Rises ;)

מארי וראוניץ' יכולים להיפגש כבר בסיבוב השלישי. עם ניקח בחשבון את העייפות של הבריטי, יש מצב להפתעה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוגוסט 2012, 13:36

אחרי הטורניר הזה יש סיכוי לא רע שמארי יעלה למקום השלישי על חשבונו של רפא.
לדעתי רפא בכל מקרה יסיים את העונה במקום השלישי או הרביעי למרות שכמעט ואין לו נקודות להגן עליהן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 אוגוסט 2012, 14:07

jol9 כתב:אחרי הטורניר הזה יש סיכוי לא רע שמארי יעלה למקום השלישי על חשבונו של רפא.
לדעתי רפא בכל מקרה יסיים את העונה במקום השלישי או הרביעי למרות שכמעט ואין לו נקודות להגן עליהן.

לרפא יש גמר בניו-יורק להגן עליו. זה די רציני. פדרר ומארי מגנים רק על חצי, אבל למארי יש שני מאסטרס 1000 ולפדרר מאסטרס 1000 וגמר ה-ATP, כך שכולם פחות או יותר די מאוזנים.
משתנה מעניין: הכניסה של דל-פוטרו למקום השמיני הופכת את רבעי הגמר לקשים עוד יותר לטעמי. לא בטוח שכולם ישרדו את התופת בטורנירים שנשארו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוגוסט 2012, 14:14

yiffy כתב:
jol9 כתב:אחרי הטורניר הזה יש סיכוי לא רע שמארי יעלה למקום השלישי על חשבונו של רפא.

לרפא יש גמר בניו-יורק להגן עליו. זה די רציני. פדרר ומארי מגנים רק על חצי, אבל למארי יש שני מאסטרס 1000 ולפדרר מאסטרס 1000 וגמר ה-ATP, כך שכולם פחות או יותר די מאוזנים.
משתנה מעניין: הכניסה של דל-פוטרו למקום השמיני הופכת את רבעי הגמר לקשים עוד יותר לטעמי. לא בטוח שכולם ישרדו את התופת בטורנירים שנשארו.

גמר היו אס זה 1200 נק', וזה בערך כל מה שיש לרפא.
לפדרר יש מאסטרס, WTF, באזל וחצי גמר UO שזה בערך 3500
למארי יש 2 מאסטרסים, טוקיו וחצי UO שזה מעל 3000
לנולה יש UO וקנדה שזה 3000

מה שכן, לרפא אין כ"כ איפה להרוויח נקודות. לקנדה הוא לא מתייצב, בסינסי הוא בדר"כ מפסיד מוקדם, בUO אין לו הרבה מה להרוויח, ובטורניר סוף השנה
הוא אף פעם לא מבריק.
בגלל זה אני חושב שהוא לא יעלה במיקום ואולי אף יירד למקום 4, כי מארי בהחלט יכול להפתיע ולקחת יותר ממה שיש לו להגן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 06 אוגוסט 2012, 17:35

רפא בד"כ נותן סבב אסיאתי לא רע, אך יחד עם זאת בשנגחאי הוא מעולם לא זכה. זה באמת החלק בשנה שכנראה הכי פחות מזיז לו, להוציא כמובן את ניו-יורק.
מארי בד"כ מפציץ בתקופות הללו, אבל בד"כ אין אולימפיאדה שאולי עייפה אותו וגם בווימבי הוא הגיע רחוק יותר מבעבר. גם נולה נראה די עייף ובכלל לא ברור כמה אנרגיות נשארו לפדרר.
קיצור לא ממש אפשר לדעת.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוגוסט 2012, 06:41

בגלל חוסר עניין משווע שכחנו קצת מטורניר טורונטו ה(מיותר)יוקרתי

בחצי הגמר ייפגשו נובאק וטיפסי לדרבי סרבי ובחצי השני ייפגשו איזנר וגאסקה.
נובאק מגן על זכיה, ואין ספק שמכל מה שקרה (פרישות של רפא, רוג'ר ומארי) זה אמור להיות לו די קל לקחת את הטורניר, אבל יש לי תחושה
שהוא לא יצליח.

במבט קדימה לעבר סינסינטי, רפא החליט להמשיך עם החופשה ולא יגיע גם לאירוע הזה, מה שמעמיד בסימן שאלה גדול את השתתפותו בניו יורק בלי לדבר בכלל
על הסיכוי לעשות משהו בטורניר הזה.
רוג'ר, מארי ונובאק כן יהיו בסינסי ויש אפילו הגרלה.

http://assets.usta.com/assets/663/15/MDS3.PDF
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 11 אוגוסט 2012, 09:02

הגרלה לא רעה לפדרר ולנולה בסינסינטי, קשה למארי. לא בטוח בכלל שהוא יגן על התואר.
יש התייחסות כלשהי איפשהו לרפא בקשר לאי ההשתתפות בסינסינטי ולתוכניות לעתיד?
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוגוסט 2012, 09:49

yiffy כתב:הגרלה לא רעה לפדרר ולנולה בסינסינטי, קשה למארי. לא בטוח בכלל שהוא יגן על התואר.
יש התייחסות כלשהי איפשהו לרפא בקשר לאי ההשתתפות בסינסינטי ולתוכניות לעתיד?

הסתכלתי קצת באינטרנט וחיפשתי אבל חוץ מהודעה לקונית בסגנון של "אני עדיין לא מרגיש מוכן ולכן אני מוותר על סינסינטי" לא מצאתי משהו מעניין יותר מדי.
בוא נגיד שלמכנה רפא העונה הזאת היא די עגומה למרות התואר המרגש ברולאן, וסביר מאוד להניח שבארה"ב לא יהיה טורניר טוב (זה לא סביר שרפא פתאום יבוא ויתפוצץ בUO אם יישחק שם בכלל,
הרבה יותר הגיוני שהוא יתקשה כבר בהתחלה, ואז ייפול על איזה דלפוטרו שיכפכף אותו כמו לפני 3 שנים).

אני רק מקווה שיתאושש מהפציעה ויחזור לעצמו לקראת העונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 12 אוגוסט 2012, 04:51

טוב, נולה יזכה בתואר מאסטרס 1000 אחרי משחקים שהם מקסימום ברמה של 250. לא נפגש עם אף אחד מהמדורגים, לא נפגש עם אף ביג סרבר ואפילו לא נפגש עם פרר. יפגוש בגמר את גאסקה ויחגוג תואר פארש במיוחד. גאסקה אמנם בכושר טוב, אבל לא כזה שידגדג את המדורגים הבכירים.

חבל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2012, 07:27

נובאק אכן זכה בטורניר הזה. אחת הזכיות היותר קלות שלו בוודאי בשביל טורניר מאסטרס 1000.

עכשיו עם הפנים לסינסינטי שבפתח. אולי יהיה אלוף מחוץ לשלישייה, למרות שאני לא יודע מי יכול לעשות את זה - ברדיץ' בכושר מזעזע, פרר לא ייקח על המשטח הקשה, איזנר עדיין
לא עשה את הקפיצה המנטלית, וגם ראוניץ' לא בשל. אולי טסונגה....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 13 אוגוסט 2012, 11:28

jol9 כתב:נובאק אכן זכה בטורניר הזה. אחת הזכיות היותר קלות שלו בוודאי בשביל טורניר מאסטרס 1000.

עכשיו עם הפנים לסינסינטי שבפתח. אולי יהיה אלוף מחוץ לשלישייה, למרות שאני לא יודע מי יכול לעשות את זה - ברדיץ' בכושר מזעזע, פרר לא ייקח על המשטח הקשה, איזנר עדיין
לא עשה את הקפיצה המנטלית, וגם ראוניץ' לא בשל. אולי טסונגה....

בגדול סינסינטי הוא אחד הטורנירים החזקים של רוג'ר באופן מסורתי. נוסף על כך, המעט מנוחה מאז האולימפיאדה והרצון לתקן במעט את הרושם הרע שנותר אחרי הגמר בטוח גם יתנו בוסט.
מצד שני, נולה בכושר סביר ומארי בזון כשהוא לא פורש בגלל עייפות. הטורניר הזה די פתוח בין שלושתם.

אני לא רואה אפשרות לזכייה של מישהו אחר. מעבר למה שפירטת, גם צונגה לא הרשים יותר מדי באולימפיאדה ודעתי הוא לא קונטנדר.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים