המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

felix_r כתב:הוא אפס בהגנה, אבל עילוי בהתקפה...
רומן עם מדד 20+ (20 נקודות + 4 כ"ח), מצד השני וויילי עם מדד 29+ (17 נדוקות + 13 כ"ח)
אז אפשר להבין גם את מי שמהלל אותו וגם את מי ששונא אותו. שניהם בצדק.
מרסר כתב:felix_r כתב:הוא אפס בהגנה, אבל עילוי בהתקפה...
רומן עם מדד 20+ (20 נקודות + 4 כ"ח), מצד השני וויילי עם מדד 29+ (17 נדוקות + 13 כ"ח)
אז אפשר להבין גם את מי שמהלל אותו וגם את מי ששונא אותו. שניהם בצדק.
אם הוא היה עילוי גם בהגנה הוא היה בnba
Gevaudan כתב:האין-הגנה של סורקין זה העונש הכי גדול שלו כשחקן. זו הסיבה שבגללה הוא נשאר באירופה.
אני מוכן לחיות עם זה בנסיבות מסוימות כל עוד התפוקה בהתקפה גבוהה.
מה שהכי מפריע לי איתו זה סיפור הריבאונדים והבוקס אאוט. אין לי דרך אחרת להסביר את הדבר הזה חוץ מאשר חוסר רצון. יש לו את הניטור, את הגובה ומוטות הידיים, אבל בכל זאת כל שחקן שרוצה שומט לו מעל הראש ריבאונדים כאילו הוא לא קיים. זה הנזק האמיתי והגדול ביותר.
כן חשוב לתת מילה טובה על המסירות שלו במאני טיים (ספציפית 2 להורד) וההתקפה המשובחת היום. גם העובדה שהוא מפרגן לכולם ומגיב במודעות מלאה למגרעות שלו זה משהו מקסים ושובה. כל הכבוד לו על הערב.
Mitelka כתב:אם יש עוד אנשים שלא מבינים שרומן סורקין זה השובר שיוויון הכי גדול בכדורסל הישראלי אין לי מה להגיד עוד.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
מרסר כתב:Gevaudan כתב:האין-הגנה של סורקין זה העונש הכי גדול שלו כשחקן. זו הסיבה שבגללה הוא נשאר באירופה.
אני מוכן לחיות עם זה בנסיבות מסוימות כל עוד התפוקה בהתקפה גבוהה.
מה שהכי מפריע לי איתו זה סיפור הריבאונדים והבוקס אאוט. אין לי דרך אחרת להסביר את הדבר הזה חוץ מאשר חוסר רצון. יש לו את הניטור, את הגובה ומוטות הידיים, אבל בכל זאת כל שחקן שרוצה שומט לו מעל הראש ריבאונדים כאילו הוא לא קיים. זה הנזק האמיתי והגדול ביותר.
כן חשוב לתת מילה טובה על המסירות שלו במאני טיים (ספציפית 2 להורד) וההתקפה המשובחת היום. גם העובדה שהוא מפרגן לכולם ומגיב במודעות מלאה למגרעות שלו זה משהו מקסים ושובה. כל הכבוד לו על הערב.
אין הוא כנראה לא יהיה יותר שחקן הגנה בקריירה שלו, החלופה לחיסרון הזה שלו זה שצריך להביא סנטר סטייל ניבו שיחפה על זה בעונה הבאה.
A.Parker כתב:עוד פורוורד שלא צריך
בהצלחה
שמואל1 כתב:אחת ההחתמות המיותרות בהיסטוריה.
מילוס כתב:הפוסט על ההחתמה הזאת גרר פחות רייטינג ב"צהבת" מאשר זה על החלפת הפרקט בתחילת שנות ה-2000. כבר התחלה מרשימה.
felix_r כתב:חבל שאין לו קליעה מבחוץ. כל השאר יש לו.
שועל כתב:ציטוטים נבחרים מהעמוד הראשון של הת'רד (2021)
התיישן נהדר
יותר בשביל להמחיש את הקפיצה הלא נורמלית שהוא עשהA.Parker כתב:עוד פורוורד שלא צריך
בהצלחהשמואל1 כתב:אחת ההחתמות המיותרות בהיסטוריה.מילוס כתב:הפוסט על ההחתמה הזאת גרר פחות רייטינג ב"צהבת" מאשר זה על החלפת הפרקט בתחילת שנות ה-2000. כבר התחלה מרשימה.felix_r כתב:חבל שאין לו קליעה מבחוץ. כל השאר יש לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־52 אורחים