המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הבחור מתפוז טוען הפוך, אגב, או לפחות טוען שמכבי מחכים לראות מה יהיה עם מאריץ' ופרוביץ' ולפי זה יחתימו. לדעתי יחתום סנטר יקר(במושגי פדרמן בעלות של מיליון דולר) וגארד זול בסוף
שחף כתב:אם מכבי תשרוף את רוב הכסף על פרקינס\גורדון במקום על מאריץ'\פרוביץ' זה יהיה מטומטם, אני מצטער. שניהם לא כל כך שווים את זה. גם בברלי לא.
Assaf M כתב:השוק השתנה מקצה לקצה הקיץ, ואף אחד לא ציפה לכך. כמעט רוב ההחתמות של קבוצות היורוליג הבכירות היו למעלה ממיליון דולר.
לצורך העניין, שחקנים כמו קייסי ריברס חתמו על חוזה של למעלה ממיליון דולר, גורדון, 1.5 מיליון דולר, כשבפועל, הם לא שווים חצי מזה.
וכן, גם מאריץ' לא שווה מיליון דולר.
קודי כתב:Assaf M כתב:השוק השתנה מקצה לקצה הקיץ, ואף אחד לא ציפה לכך. כמעט רוב ההחתמות של קבוצות היורוליג הבכירות היו למעלה ממיליון דולר.
לצורך העניין, שחקנים כמו קייסי ריברס חתמו על חוזה של למעלה ממיליון דולר, גורדון, 1.5 מיליון דולר, כשבפועל, הם לא שווים חצי מזה.
הם שווים את הסכומים האלה כי יש 20 קבוצות באירופה שמוכנות לשלם אותם. זה שמכבי לא הגיעה מוכנה לקיץ הזה זו אשמתה ולא אשמת ״השוק״.
Assaf M כתב:השוק השתנה מקצה לקצה הקיץ, ואף אחד לא ציפה לכך. כמעט רוב ההחתמות של קבוצות היורוליג הבכירות היו למעלה ממיליון דולר.
Assaf M כתב:קודי כתב:Assaf M כתב:השוק השתנה מקצה לקצה הקיץ, ואף אחד לא ציפה לכך. כמעט רוב ההחתמות של קבוצות היורוליג הבכירות היו למעלה ממיליון דולר.
הם שווים את הסכומים האלה כי יש 20 קבוצות באירופה שמוכנות לשלם אותם. זה שמכבי לא הגיעה מוכנה לקיץ הזה זו אשמתה ולא אשמת ״השוק״.
שווים? איך בדיוק?
גורדון נתן עונה אחת טובה בציבונה, זה הכל. לא הוכיח את עצמו בצסק"א, אמנם הוא שיחק שנתיים, אך רק בגלל שהם נתקעו עם החוזה שלו. ואני צפיתי בלא מעט משחקים שלו.
הוא אולי אתלט נהדר וחודר היטב לסל, אך עם אינטילנצית משחק נמוכה מאוד ולא שחקן לרמות הגבוהות, צר לי. מאוד מזכיר לי את אלן אנרדסון בחשיבת המשחק שלו.
מאריץ מאידך, קלע בקושי 3.5 נק' העונה. כל ההייפ סביבו הוא בסה"כ ע"פ עונה אחת טובה בפרטיזן, סה טו. צר לי, אני פשוט לא מתלהב ממנו. יש לו סייז, כוח, אחלה משחק עם הגב לסל ומובים נהדרים, אבל הוא לא שחקן של מיליון דולר.
וכן, במקרים כמו גורדון ומאריץ', אני מצדד חד פעמית במכבי.
Assaf M כתב:קודי כתב:Assaf M כתב:השוק השתנה מקצה לקצה הקיץ, ואף אחד לא ציפה לכך. כמעט רוב ההחתמות של קבוצות היורוליג הבכירות היו למעלה ממיליון דולר.
שווים? איך בדיוק?
גורדון נתן עונה אחת טובה בציבונה, זה הכל. לא הוכיח את עצמו בצסק"א, אמנם הוא שיחק שנתיים, אך רק בגלל שהם נתקעו עם החוזה שלו. ואני צפיתי בלא מעט משחקים שלו.
הוא אולי אתלט נהדר וחודר היטב לסל, אך עם אינטילנצית משחק נמוכה מאוד ולא שחקן לרמות הגבוהות, צר לי. מאוד מזכיר לי את אלן אנרדסון בחשיבת המשחק שלו.
מאריץ מאידך, קלע בקושי 3.5 נק' העונה. כל ההייפ סביבו הוא בסה"כ ע"פ עונה אחת טובה בפרטיזן, סה טו. צר לי, אני פשוט לא מתלהב ממנו. יש לו סייז, כוח, אחלה משחק עם הגב לסל ומובים נהדרים, אבל הוא לא שחקן של מיליון דולר.
וכן, במקרים כמו גורדון ומאריץ', אני מצדד חד פעמית במכבי.
שחף כתב:אני אגדיר את זה ככה, בעיניי:
1. מקאלב+ סנטר זול(סבירות אפסית)
2. מאריץ'+גארד זול יחסית(לא שאראס!!!!)
3. פרוביץ'+גארד זול יחסית(לא שאראס!!!!)
4. בברלי+סנטר בינוני
5. שתי מציאות תוצרת הסקאוט המשובח של דני פדרמן
yarinsaky כתב:שחף, אתה מעדיף את מאריץ' על פרוביץ' ? מאריץ' הימור גדול בגלל שלא ברור מה קורה איתו מבחינה פיזית, קראתי כבר כמה אוהדים ביוון שטוענים שהוא חצי גמור.
לפחות לגבי פרוביץ' לא ידוע שיש לו מגבלה פיזית ודי ברור מה תקבל ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים