עידן כתב:A.Parker כתב:ודני עם עוד הופעה גדולה
הוא מעמיד מספרים יפים, אבל ביעילות נוראית - אחוזים איומים מהשדה (במיוחד משלוש) ועם המון איבודים
שערורייה , לפטר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:A.Parker כתב:ודני עם עוד הופעה גדולה
הוא מעמיד מספרים יפים, אבל ביעילות נוראית - אחוזים איומים מהשדה (במיוחד משלוש) ועם המון איבודים
ankram כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:ודני עם עוד הופעה גדולה
שערורייה , לפטר.
Gevaudan כתב:עשיתם מהת'רד הזה דיון על הנבחרת אז לא היו המון הזדמנויות לדבר על זה, אבל דני בתקופה רעה מאוד, גם מהמשחק אתמול לא התרשמתי ביחס ליכולת שלו מתחילת העונה.
המון החטאות פנויות (האחוזים שלו מהשלוש הם נוראיים והוא ברצף החטאות היסטורי מבחינתו), חוסר ביטחון ברגעים מכריעים, איבודים שחלקם אופייניים וחלקם לא - מאז הפציעה במשחק מול הניקס הוא לא אותו הדבר לצערי הרב. קיוויתי שהמנוחות וההפוגות יעזרו לו אבל נראה שהוא לא בכושר מלא ולא מתאושש.
Gevaudan כתב:עשיתם מהת'רד הזה דיון על הנבחרת אז לא היו המון הזדמנויות לדבר על זה, אבל דני בתקופה רעה מאוד, גם מהמשחק אתמול לא התרשמתי ביחס ליכולת שלו מתחילת העונה.
המון החטאות פנויות (האחוזים שלו מהשלוש הם נוראיים והוא ברצף החטאות היסטורי מבחינתו), חוסר ביטחון ברגעים מכריעים, איבודים שחלקם אופייניים וחלקם לא - מאז הפציעה במשחק מול הניקס הוא לא אותו הדבר לצערי הרב.

felix_r כתב:בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !
עידן כתב:felix_r כתב:בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !
זמנית. קליפרס עם משחק חסר, ואם הם מנצחים היום הם יעקפו שוב את פורטלנד. אין לזה המון משמעות כרגע.
המשחקים המשמעותיים יהיו של פורטלנד נגד קליפרס (פעמיים). כמעט בוודאות הם יהיו אלו שיקבעו מי תסיים 8.
עידן כתב:עידן כתב:felix_r כתב:בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !
זמנית. קליפרס עם משחק חסר, ואם הם מנצחים היום הם יעקפו שוב את פורטלנד. אין לזה המון משמעות כרגע.
המשחקים המשמעותיים יהיו של פורטלנד נגד קליפרס (פעמיים). כמעט בוודאות הם יהיו אלו שיקבעו מי תסיים 8.
כצפוי, קליפרס ניצחו (למרות שהיו צריכים הארכה) ופורטלנד חזרו למקום 9.
היום פורטלנד נגד דנבר בשעה סבירה יחסית, 23:00.
felix_r כתב:עידן כתב:עידן כתב:felix_r כתב:בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !
כצפוי, קליפרס ניצחו (למרות שהיו צריכים הארכה) ופורטלנד חזרו למקום 9.
היום פורטלנד נגד דנבר בשעה סבירה יחסית, 23:00.
משחק מעניין מאוד.
לפחות דני מספק משחק נאהעידן כתב:גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.

עידן כתב:גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.
A.Parker כתב:עידן כתב:גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.
רק שואו וביזנס. שום הגנות, שום תשוקה. כמו משחק מחשב.
והטיים אאוטים...
ankram כתב:הליגה הזאת כל כך מגוחכת , רבע ראשון של 42-40 , שחקנים לא שומרים אפילו לא מתאמצים , זה כמו לראות משחק אול סטאר
נשבע לכם אם יוקיץ' משחק ביורוליג יותר קשה לו , גם לוומבי , בNBA פשוט אלרגים לכל אקט של הגנה ,
אין פלא שמגיעים שחקני NBA ליורוליג ובקושי מסוגלים להרים זריקה או לעבור את החצי , הם פתאום נתקלים בגוף גדול ורצון
הכדורסל בNBA הוא מישני , מה שמסביב מכלה אותו לחלוטין
עידן כתב:ankram כתב:הליגה הזאת כל כך מגוחכת , רבע ראשון של 42-40 , שחקנים לא שומרים אפילו לא מתאמצים , זה כמו לראות משחק אול סטאר
נשבע לכם אם יוקיץ' משחק ביורוליג יותר קשה לו , גם לוומבי , בNBA פשוט אלרגים לכל אקט של הגנה ,
אין פלא שמגיעים שחקני NBA ליורוליג ובקושי מסוגלים להרים זריקה או לעבור את החצי , הם פתאום נתקלים בגוף גדול ורצון
הכדורסל בNBA הוא מישני , מה שמסביב מכלה אותו לחלוטין
השורה הראשונה של מה שכתבת נכונה. כל השאר ממש לא.
עם כמה שהנבא קרקס, מבחינת יכולת אישית זה הבדל של שמיים וארץ בינם לבין אירופה. השחקנים הטובים שם (ואני לא מדבר על הסופרסטארים) הם ב-10 רמות בערך מעל היורוליג. קנדריק נאן היה שחקן בינוני מינוס בנבא והוא אחד השחקנים הטובים ביורוליג.
לא, יוקיץ' ו-וומבי לא היו "מתקשים". הם היו מתעללים ביורוליג.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־85 אורחים