דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי ankram » 19 מרץ 2026, 14:43

עידן כתב:
A.Parker כתב:ודני עם עוד הופעה גדולה

הוא מעמיד מספרים יפים, אבל ביעילות נוראית - אחוזים איומים מהשדה (במיוחד משלוש) ועם המון איבודים

שערורייה , לפטר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 19 מרץ 2026, 15:16

ankram כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:ודני עם עוד הופעה גדולה

הוא מעמיד מספרים יפים, אבל ביעילות נוראית - אחוזים איומים מהשדה (במיוחד משלוש) ועם המון איבודים

שערורייה , לפטר.

לא ידעתי שאסור לציין אספקטים שליליים לצד מחמאות שמגיעות לו ללא ספק.

איבודים ואחוזים מהשדה זה תחומים שהוא יהיה חייב להשתפר בהם, גם לקראת הפלייאוף (אם וכאשר) ובעיקר לקראת העונה הבאה שיצטרך למצוא בה את מקומו לצד שחקן כמו ליליארד, במיוחד שנראה שדני מרגיש כרגע הכי בנוח בתור גארד.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 19 מרץ 2026, 16:24

עשיתם מהת'רד הזה דיון על הנבחרת אז לא היו המון הזדמנויות לדבר על זה, אבל דני בתקופה רעה מאוד, גם מהמשחק אתמול לא התרשמתי ביחס ליכולת שלו מתחילת העונה.

המון החטאות פנויות (האחוזים שלו מהשלוש הם נוראיים והוא ברצף החטאות היסטורי מבחינתו), חוסר ביטחון ברגעים מכריעים, איבודים שחלקם אופייניים וחלקם לא - מאז הפציעה במשחק מול הניקס הוא לא אותו הדבר לצערי הרב. קיוויתי שהמנוחות וההפוגות יעזרו לו אבל נראה שהוא לא בכושר מלא ולא מתאושש.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 19 מרץ 2026, 16:48

Gevaudan כתב:עשיתם מהת'רד הזה דיון על הנבחרת אז לא היו המון הזדמנויות לדבר על זה, אבל דני בתקופה רעה מאוד, גם מהמשחק אתמול לא התרשמתי ביחס ליכולת שלו מתחילת העונה.

המון החטאות פנויות (האחוזים שלו מהשלוש הם נוראיים והוא ברצף החטאות היסטורי מבחינתו), חוסר ביטחון ברגעים מכריעים, איבודים שחלקם אופייניים וחלקם לא - מאז הפציעה במשחק מול הניקס הוא לא אותו הדבר לצערי הרב. קיוויתי שהמנוחות וההפוגות יעזרו לו אבל נראה שהוא לא בכושר מלא ולא מתאושש.

בעיית האיבודים קיימת אצלו מתחילת העונה, אבל האחוזים מהשדה ירדו משמעותית מאז הפציעה וזה אכן קצת מדאיג.

אני מאמין שמנוחה בתום העונה תעזור לו מבחינת הקליעות לשלוש. הוא יהיה צריך גם לעבוד על נושא האיבודים.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 19 מרץ 2026, 22:38

Gevaudan כתב:עשיתם מהת'רד הזה דיון על הנבחרת אז לא היו המון הזדמנויות לדבר על זה, אבל דני בתקופה רעה מאוד, גם מהמשחק אתמול לא התרשמתי ביחס ליכולת שלו מתחילת העונה.

המון החטאות פנויות (האחוזים שלו מהשלוש הם נוראיים והוא ברצף החטאות היסטורי מבחינתו), חוסר ביטחון ברגעים מכריעים, איבודים שחלקם אופייניים וחלקם לא - מאז הפציעה במשחק מול הניקס הוא לא אותו הדבר לצערי הרב.

+1
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 מרץ 2026, 07:25

פיני הצביע על משהו שדיי סיכם את התצוגה של דני ברבע הרביעי...
אין בפורטלנד תרגילים במאני טיים, לדעתי שחקן כמו דני חייב שיהיו לו תרגילים בשלבים האלה בטח שיש לידו כלים מאוד טובים וחזקים.
למרות שפורטלנד מעל מהצופה ממנה ודני התפתח להיות אלוסטאר תחתיו, השיטה של הקבוצה היא כבר לא השיטה שלו (ספליטר) ואין לו מספיק יכולת לנהל אותה תחת לחץ ובסופי משחקים למרות הכלים שלהם (הם לא מסוגלים להוציא כדור בדקה האחרונה של המשחק).
האחוזים של דני תמיד היו רכבת הרים ובטח אחרי פציעות או פגרות, זאת לדעתי בעיה לקיץ ולא הייתי דואג מזה, אני מאמין שבקרוב הוא יחזור לעצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2026, 16:37

בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 22 מרץ 2026, 01:44

felix_r כתב:בעיקבות הניצחון על מיניסוטה הלילה, פורטלנד עלתה למקום ה-8 !

זמנית. קליפרס עם משחק חסר, ואם הם מנצחים היום הם יעקפו שוב את פורטלנד. אין לזה המון משמעות כרגע.

המשחקים המשמעותיים יהיו של פורטלנד נגד קליפרס (פעמיים). כמעט בוודאות הם יהיו אלו שיקבעו מי תסיים 8.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 22 מרץ 2026, 10:53

עידן כתב:

זמנית. קליפרס עם משחק חסר, ואם הם מנצחים היום הם יעקפו שוב את פורטלנד. אין לזה המון משמעות כרגע.

המשחקים המשמעותיים יהיו של פורטלנד נגד קליפרס (פעמיים). כמעט בוודאות הם יהיו אלו שיקבעו מי תסיים 8.

כצפוי, קליפרס ניצחו (למרות שהיו צריכים הארכה) ופורטלנד חזרו למקום 9.

היום פורטלנד נגד דנבר בשעה סבירה יחסית, 23:00.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2026, 11:42

עידן כתב:
עידן כתב:

משחק מעניין מאוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 22 מרץ 2026, 12:44

felix_r כתב:
עידן כתב:
עידן כתב:

משחק מעניין מאוד.

כן. האמת שעם איך שהסאנס נראים, פתאום גם מקום 7 נראה בר השגה אם פורטלנד תמשיך לנצח.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 23 מרץ 2026, 00:23

אחחח כמה רציתי להנות מהמשחק אבל כל כך קשה לראות NBA
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 23 מרץ 2026, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 מרץ 2026, 00:24

אין הגנות, מביך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 01:03

גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 מרץ 2026, 01:25

עידן כתב:גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.
לפחות דני מספק משחק נאה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 23 מרץ 2026, 01:58

עידן כתב:גם אני נזכר כל פעם שאני רואה משחק נבא שלם כמה זה, לרוב, פשוט לא כיף. סתם תחרות קליעות מה שרואים פה. זה לא כדורסל.

רק שואו וביזנס. שום הגנות, שום תשוקה. כמו משחק מחשב.
והטיים אאוטים...
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 02:05

A.Parker כתב:

רק שואו וביזנס. שום הגנות, שום תשוקה. כמו משחק מחשב.
והטיים אאוטים...

אכן. זה בערך כמו איך שאני משחק ב-2k - בלי תרגילים או הגנה.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 23 מרץ 2026, 10:57

הליגה הזאת כל כך מגוחכת , רבע ראשון של 42-40 , שחקנים לא שומרים אפילו לא מתאמצים , זה כמו לראות משחק אול סטאר
נשבע לכם אם יוקיץ' משחק ביורוליג יותר קשה לו , גם לוומבי , בNBA פשוט אלרגים לכל אקט של הגנה ,
אין פלא שמגיעים שחקני NBA ליורוליג ובקושי מסוגלים להרים זריקה או לעבור את החצי , הם פתאום נתקלים בגוף גדול ורצון
הכדורסל בNBA הוא מישני , מה שמסביב מכלה אותו לחלוטין
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 11:14

ankram כתב:הליגה הזאת כל כך מגוחכת , רבע ראשון של 42-40 , שחקנים לא שומרים אפילו לא מתאמצים , זה כמו לראות משחק אול סטאר
נשבע לכם אם יוקיץ' משחק ביורוליג יותר קשה לו , גם לוומבי , בNBA פשוט אלרגים לכל אקט של הגנה ,
אין פלא שמגיעים שחקני NBA ליורוליג ובקושי מסוגלים להרים זריקה או לעבור את החצי , הם פתאום נתקלים בגוף גדול ורצון

השורה הראשונה של מה שכתבת נכונה. כל השאר ממש לא.

עם כמה שהנבא קרקס, מבחינת יכולת אישית זה הבדל של שמיים וארץ בינם לבין אירופה. השחקנים הטובים שם (ואני לא מדבר על הסופרסטארים) הם ב-10 רמות בערך מעל היורוליג. קנדריק נאן היה שחקן בינוני מינוס בנבא והוא אחד השחקנים הטובים ביורוליג.

לא, יוקיץ' ו-וומבי לא היו "מתקשים". הם היו מתעללים ביורוליג.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2026, 12:11

עידן כתב:
ankram כתב:הליגה הזאת כל כך מגוחכת , רבע ראשון של 42-40 , שחקנים לא שומרים אפילו לא מתאמצים , זה כמו לראות משחק אול סטאר

השורה הראשונה של מה שכתבת נכונה. כל השאר ממש לא.

עם כמה שהנבא קרקס, מבחינת יכולת אישית זה הבדל של שמיים וארץ בינם לבין אירופה. השחקנים הטובים שם (ואני לא מדבר על הסופרסטארים) הם ב-10 רמות בערך מעל היורוליג. קנדריק נאן היה שחקן בינוני מינוס בנבא והוא אחד השחקנים הטובים ביורוליג.

לא, יוקיץ' ו-וומבי לא היו "מתקשים". הם היו מתעללים ביורוליג.

בדיוק. צריך להבדיל בין איכות השחקנים שהיא בהפרש הטובה בעולם, לבין איכות וסגנון המשחק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google Adsense [Bot] ו־92 אורחים