המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

refael כתב:התקופה האחרונה ובכלל העונה של רומן סורקין מאוד מרשימה
גם עשה עבודה טובה בריבואנד לשם שינוי אתמול
האם זה מציב אותו העונה בטופ 5 סנטרים ביורוליג ? הוא שם ?

Mitelka כתב:אני הייתי מהמגינים הגדולים שלו בתחילת העונה, כתשו אותו גם פה וגם ברשת.
אני אגיד שוב
ושוב
ושוב
אחלה אושיי בריסט. משאיר אותו בלי למצמץ. אה כן, אשמח לגירסא עם פחות שיער רק.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
אני פשוט לא מסכים עם הגדרת ההאסל שלו. משווים אותו לריימן שבעיקר מרביץ ומשתולל. ראית את הגג על בירץ'? על הקלאוזאוטים הנהדרים בדקה האחרונה למנוע שלשה?A.Parker כתב:Mitelka כתב:אני הייתי מהמגינים הגדולים שלו בתחילת העונה, כתשו אותו גם פה וגם ברשת.
אני אגיד שוב
ושוב
ושוב
אתמול היה המשחק הראשון העונה שהוא שיחק באמת טוב. לראשונה ראיתי אותו אקטיבי ויוצר, ולא סתם עומד על הקשת או מחטיא זריקות קלות. זה עדיין לא מספיק אבל תלוי מה ייתן עד סוף העונה.

MTA2311 כתב:אין אף שחקן במכבי שאפילו קרוב לטופ 5 של היורוליג
my man כתב:בריסט הוא כזה שחקן כדורסל רע. האסל בכמויות אבל פשוט לא טוב בלשים את האינסטורמנט הכתום בתוך הטבעת...
יש כבר ריימן(שחתום ל3!!! שנים)
הגיע הזמן שיביאו כאלה שגם יעשו נקודות.
A.Parker כתב:refael כתב:התקופה האחרונה ובכלל העונה של רומן סורקין מאוד מרשימה
מה?? אפילו לא בטופ 15 עם איך שהוא שומר ולוקח ריבאונד.
גם בהתקפה הוא טוב בעיקר בזכות השיטה של קטש וההפעלה של בלאט.
ankram כתב:refael כתב:התקופה האחרונה ובכלל העונה של רומן סורקין מאוד מרשימה
תסיר את השם שלו ותשים שם של כל שחקן זר אחר , וכל הפורום פה מרייר עליו , עם הגנה או בלי (אפשר לחשוב כמה הגנה עושה לוני צ'וקר)
ankram כתב:my man כתב:בריסט הוא כזה שחקן כדורסל רע. האסל בכמויות אבל פשוט לא טוב בלשים את האינסטורמנט הכתום בתוך הטבעת...
בריסט הוא אחד משומרי האחד על אחד הטובים באירופה , למעט הבעייתיות שלו להכניס כדור שיש לחץ , היה לו משחק כמעט מושלם אמש , והגג + שלשה שלו בסיום הם אלו שהכריעו את ההתמודדות ,
איך אפשר לוותר על שחקן כזה שזאת השנה הראשונה שלו באירופה , זה רק בפורום הזה יכול לקרות
Mitelka כתב:אני פשוט לא מסכים עם הגדרת ההאסל שלו. משווים אותו לריימן שבעיקר מרביץ ומשתולל. ראית את הגג על בירץ'? על הקלאוזאוטים הנהדרים בדקה האחרונה למנוע שלשה?A.Parker כתב:Mitelka כתב:אני הייתי מהמגינים הגדולים שלו בתחילת העונה, כתשו אותו גם פה וגם ברשת.
אני אגיד שוב
ושוב
ושוב
אתמול היה המשחק הראשון העונה שהוא שיחק באמת טוב. לראשונה ראיתי אותו אקטיבי ויוצר, ולא סתם עומד על הקשת או מחטיא זריקות קלות. זה עדיין לא מספיק אבל תלוי מה ייתן עד סוף העונה.
הוא שומר מצויין. לא סתם האסל. והוא הולך ומשתפר.
אני חושב שאם היה לו יציבות התקפית הוא לא היה מגיע לאירופה אלה נשאר עוד שחקן בנ.ב.א.
אם ידפוק את ה2-3 שלשות בערב פלוס הנקודות שהוא עושה מריבאונד וריג'קטים אנחנו הרווחנו אחלה שחקן שבעולם אבל גם אם לא ההגנה שלו בדיוק כמו עם הורד זה נכס.
MTA2311 כתב:אין אף שחקן במכבי שאפילו קרוב לטופ 5 של היורוליג
עידן כתב:ankram כתב:my man כתב:בריסט הוא כזה שחקן כדורסל רע. האסל בכמויות אבל פשוט לא טוב בלשים את האינסטורמנט הכתום בתוך הטבעת...
בריסט הוא אחד משומרי האחד על אחד הטובים באירופה , למעט הבעייתיות שלו להכניס כדור שיש לחץ , היה לו משחק כמעט מושלם אמש , והגג + שלשה שלו בסיום הם אלו שהכריעו את ההתמודדות ,
איך אפשר לוותר על שחקן כזה שזאת השנה הראשונה שלו באירופה , זה רק בפורום הזה יכול לקרות
באמת רק בפורום הזה הדברים האלו קורים. בתקופה האחרונה קראתי פה בפורום את כל הדעות הבאות:
- קלארק מדהים, איזו קפיצה עשה, שחקן טופ יורוליג
- ווקר האתלט הגדול ביותר שהיה פה אי פעם, שחקן ענק, הוא לא רחוק בכלל מהרמה של פארקר בזמנו
- בריסט שומר על, אחד הטובים באירופה, חונק את השחקן שמולו ומנצח משחקים כמעט לבדו
- סורקין הישראלי הטוב בכל הזמנים ביורוליג, ללקק את האצבעות בכל פעם שצופים בו משחק
- לונדברג שינה את כל הקבוצה מקצה לקצה, אין סיבה לא לתת לו 1.5 מיליון לעונה, חייבים לסגור איתו עכשיו
- ריימן שחקן נשמה אדיר, דבק קבוצתי. כל הכבוד למכבי שהחתימה אותו לטווח ארוך
- סנטוס אחלה סנטר שעוד יתפתח יפה אם רק נדע לשמור עליו, סתם רוצים פה לחתוך כל שחקן חדש
קיצר בואו נשמור על כל הקבוצה וזהו, זה הולך מדהים העונה. אין לי ספק שעם השלד המצוין הזה נגיע רחוק גם בעונה הבאה.

Gevaudan כתב:אני לא מתלהב מבריסט כמו כל העולם.
נכון, הוא שומר, נכון, יש האסל, נכון הוא עושה פעולות נכונות.
אבל הנגרות מהשלוש, קבלת ההחלטות בהתקפה והסיומת החלשה מתחת לסל מורידים בי כל רצון שישאר כאן.
היה פה שחקן מאוד דומה לו, שכבר רץ כחלק מהשיטה (קליבלנד), וממנו נפרדו כי רצו מישהו יותר מוכשר התקפית.
קיבלנו (באיחור של שנה) שחקן די דומה אבל עם בעיות אחרות.
MTA2311 כתב:עידן כתב:ankram כתב:my man כתב:בריסט הוא כזה שחקן כדורסל רע. האסל בכמויות אבל פשוט לא טוב בלשים את האינסטורמנט הכתום בתוך הטבעת...
באמת רק בפורום הזה הדברים האלו קורים. בתקופה האחרונה קראתי פה בפורום את כל הדעות הבאות:
- קלארק מדהים, איזו קפיצה עשה, שחקן טופ יורוליג
- ווקר האתלט הגדול ביותר שהיה פה אי פעם, שחקן ענק, הוא לא רחוק בכלל מהרמה של פארקר בזמנו
- בריסט שומר על, אחד הטובים באירופה, חונק את השחקן שמולו ומנצח משחקים כמעט לבדו
- סורקין הישראלי הטוב בכל הזמנים ביורוליג, ללקק את האצבעות בכל פעם שצופים בו משחק
- לונדברג שינה את כל הקבוצה מקצה לקצה, אין סיבה לא לתת לו 1.5 מיליון לעונה, חייבים לסגור איתו עכשיו
- ריימן שחקן נשמה אדיר, דבק קבוצתי. כל הכבוד למכבי שהחתימה אותו לטווח ארוך
- סנטוס אחלה סנטר שעוד יתפתח יפה אם רק נדע לשמור עליו, סתם רוצים פה לחתוך כל שחקן חדש
קיצר בואו נשמור על כל הקבוצה וזהו, זה הולך מדהים העונה. אין לי ספק שעם השלד המצוין הזה נגיע רחוק גם בעונה הבאה.
אל תשכח את המשחק מול באיירן (?) שהיה הגדול ביותר בהיכל או משהו כזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־9 אורחים