עידן כתב:Jack55 כתב:עידן כתב:ברוך השם אם צריך להחתים רכז איכותי וסנטר איכותי אז נתחיל את הקיץ עם אמביד וסטף קרי, אבל ככל שהזמן יעבור יספרו לנו שהשוק קשה ודל, ובסופו של יום בהנהלה ישמחו להחתים את בריימו כסנטר ואת ניק קלאת'ס כרכז בכיר (אחרי שישולם עליו בייאאוט ראוי כמובן), והם ישלימו את הבסיס המוצלח של הסגל.
בסה"כ אם האוהדים מרוצים, למה להרוס? סוס מנצח (בדעת הקהל, לפחות) לא מחליפים.
לא הבנתי מה המסר שניסית להעביר פה? אסור לטעון שיש בסיס טוב ובו זמנית לדרוש רכז איכותי וסנטר איכותי?
יש בסיס, לא יודע כמה טוב. כמו שכתבתי כבר, בעיני צריך 4-5 זרים חדשים, ממש לא 1-2.
המסר בתגובה הזו שלי היה שכל קיץ בשנים האחרונות זה אותו סיפור וחוזר אותו הניגון - אנחנו מדברים על זה שצריך "רק" רכז+סנטר איכותיים (או שני תפקידים אחרים שחסרים), מתלהבים מהשוק של השחקנים החופשיים שצפוי להיות איכותי, ובסוף מקבלים את המציאות בפנים עם שני שחקנים עלובים שההנהלה תחתים.
זה מתחיל עם ציפיות לא נכונות, כי גם בתום העונה שעברה אחרי הריצה היפה של הנצחונות היו פה אוהדים שחשבו שיש בסיס טוב, ומסתכם בזה שפשוט ההנהלה לא רוצה להשקיע, וברור גם למה - האוהדים מסתפקים במה שיש.
קראת את ההודעה הארוכה והמפורטת שכתבתי? לא הייתי קרוב לטעון שם שצריך 1-2 זרים. זה ברור שבראש ובראשונה אתה צריך 2 זרים בקאליבר גבוה שימלאו לך את החורים בעמדת הרכז ובעמדת הסנטר, זה מעל הכל.
מעבר לזה, הברירת מחדל של מכבי היא 8 זרים, אני אישית חושב שבעונה הבאה צריך להגדיל את המכסה ל9 זרים כי ראינו כבר מה קורה כשיש עונה ארוכה, פציעות וכו'.
כמו שאמרתי אני חושב שבריסט, קלארק, הורד ולונדברג זה MUST להשאיר, כל אחד בפוזיציה שלו כמובן. ביחד עם ווקר שלדעתי יהיה כמעט בלתי אפשרי להיפטר מהחוזה שלו, כבר מגיעים ל5 זרים. אני גם לא ממש מת על הסגנון של לוני, אפילו בכלל לא, אבל להערכתי יהיה מאוד קשה להיפטר מהחוזה שלו, ואולי עדיף להתכרז בלבנות את הקבוצה סביבו כמו שצריך כי סיכוי גבוה שעם התאמות נכונות ועם רכז טוב לידו זה יעבוד כאשר עודד מנצח על כולם.
אם אתה חושב שאחד מהם מיותר פה לגמרי עד כדי כך שאפילו מיותר לדון על האם להשאיר אותו או לא, אז אשמח לשמוע את דעתך, אולי תצליח להאיר את פניי לגבי משהו שאני לא רואה.
בכל מקרה, בהנחה שמשאירים את ה5 הללו (לפי התוכניות זה נראה שזה המצב), זה משאיר מקום לעוד 3 זרים במצב אידיאלי, אני הצעתי סנטר + רכז בקאליבר מאוד גבוה (הבאתי את קארליק ג'ונס וג'וש ניבו כשמות לדוגמה) + עוד פורוורד חביב לחיזוק עמדה 3 עם בריסט (הבאתי את טייסון וורד כשם לדוגמה). בנוסף אם תהייה אפשרות להגדיל את הסגל ל9 זרים (מה שאני טוען שראוי לעשות), אז לא הייתי מתנגד להשאיר את סנטוס לעוד עונה על המשבצת הזאת, הוא עוד צעיר והראה קצת ניצוצות העונה.
בנוגע לטענה שלך על ההנהלה והציפיות, אני מבין את המסר שאתה מנסה להעביר, אבל אני מדבר על הדברים מבחינה מקצועית בלבד ואיך שאני רואה את זה. אני חושב שהמינימום של המינימום זה לשמור על הCORE הנוכחי שהוכיח את עצמו העונה (קלארק, לונדברג, הורד ובריסט) עם חוזים ראויים על מנת לייצר המשכיות + להנחית פה 2 זרים (ולא פחות מזה) בקאליבר גבוה לעמדת הרכז והסנטר. מבחינתי זה הציפיות המינימליות שלי לקיץ הקרוב. אם זה לא יקרה זה יהיה כישלון מבחינתי.