המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
Avi1508 כתב:לא טוב לנו הניצחון של הפועל
אנחנו בנחיתות מול פאו וביתרון מול הפועל בשובר שווין
מרסר כתב:שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
מי שקורא לי שתהיה לי שואה אני מאחל לו רק רע, וזה שהם משחקים באירופה לא מעניין אותי הם לא מייצגים אותי.
שמוליק כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
מי שקורא לי שתהיה לי שואה אני מאחל לו רק רע, וזה שהם משחקים באירופה לא מעניין אותי הם לא מייצגים אותי.
אני לא סופר את אוהדי הפועל הדוחים ( מרביתם אינם כאלה) אלא את העובדה שהפועל ישראלית מתמודדת כמונו מול אירובה אלאיחמדולילה
Avi1508 כתב:שמוליק כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
אני לא סופר את אוהדי הפועל הדוחים ( מרביתם אינם כאלה) אלא את העובדה שהפועל ישראלית מתמודדת כמונו מול אירובה אלאיחמדולילה
לא בטוח על זה שמרביתם אינם כאלה, במשחקים בדרייב אין אני לא זוכר הרבה שפויים בקהל שלהם
ואני גם לא מבין למה אתה קורא להם קבוצה ישראלית כשאין להם אף ישראלי שמשחק אצלם ביורוליג והקהל שלהם יותר בולגרי מישראלי
מרסר כתב:דובאי ניצחה את מונאקו, 91-101, ז'לגיריס את ברצלונה, 71-83, פרטיזן מנצחת בחוץ את הכוכב האדום, 82-89.
Avi1508 כתב:סוף סוף מחזור שהקבוצות שאנחנו צריכים שיפסידו מפסידוִת
מעכשיו מכבי תלויה בעצמה, אם מנצחים את המשחקים שנותרו לנו אנחנו בפלייאין
felix_r כתב:Avi1508 כתב:סוף סוף מחזור שהקבוצות שאנחנו צריכים שיפסידו מפסידוִת
מעכשיו מכבי תלויה בעצמה, אם מנצחים את המשחקים שנותרו לנו אנחנו בפלייאין
לדעתי, היה עדיף לנו שז'לגיריס תפסיד לברצלונה. יש לנו שני הפסדים לברצלונה ושני ניצחונות על ז'לגיריס

שמוליק כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
עידן כתב:שמוליק כתב:מרסר כתב:שמוליק כתב:שמח על הנצחון של הפועל. לא מבין את אוהדי השנאה לאחר. לא מהאדומים ולא משלנו.
האמת אני ממש רוצה לשחק נגדם בפלייאוף. אם זה אומר שהפועל צריכים לסיים ראשונים ואנחנו מקום 8 כדי לשחק נגדם בפלייאוף ולהעיף אותם - אני לגמרי קונה את התרחיש הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־9 אורחים