3 חדירות לסל מאוד יפות שלו בתחילת המשחק
חבל שלא נכנס לו
גרם לו לחוסר ביטחון עד הארכה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Avi1508 כתב:צפוי להיות כשיר לדרבי
https://x.com/givati_tomer/status/20272 ... 66255?s=61
אני אישית לא מאמין לכל הדיווחים עד שאני רואה אותו על הפרקט, כבר שבענו ממכבי מספיק פציעות לא חמורות שנגמרו בחודש בחוץ

Mitelka כתב:לפי איזה אתר ספרדי ריאל סימנה כמה אפשרויות לקיץ הקרוב לתפקיד קומבו גארד - ג'ימי קלארק אופציה. יחד עם שטרזל של מונאקו , ברוקס ממילאנו ו רודן מפאריז.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
omerk כתב:בסדר סתם עשו מזה כותרת מפוצצת ודרמטית באתרים. בסוף סתם עוד כתבת קליקבייט חסרת משמעות בספרד על "שמות שעלו" לריאל מדריד והוא אחד מהם. אין מה להתרגש הם ירדו מזה מהר כי יש למכבי אופציה עליו והיא תממש אותה בודאות וזהו.
גם לקלארק לדעתי עדיף, מבחינת ניהול קריירה, להמשיך במכבי ולהמשיך להוביל ולהשתפר מאשר להיות אופציה שלישית- רביעית בריאל. אם כבר באמת היה רוצה לעזוב, היה עדיף לו להתחיל בקבוצות כמו ז׳לגריס או באיירן ולא לקפוץ מעל הפופיק כמו שעשה מדר בפנר בזמנו.

Mitelka כתב:יש פה הרבה שיחות על שחקן שהוא מוביל או משלים או צריך לקבל שינמוך או יכול להשאר אבל ברול אחר, תמיד השיחות האלה חוזרות.
רוצים לדעת מה הטייק שלי לשחקן מוביל?
שהוא בא כל ערב כבר לעבודה ואתה לא שם לב. לא מבליח, לא נוצץ פעם ב. דופק כרטיס כל משחק יורוליג. לפעמים הוא אדיר ולרוב הוא סתם טוב.
17 נק' ו8 אסיסטים היום לג'ימי קלארק פלוס הגנה נהדרת גם על לויד. ואף אחד פה לא רושם עליו כלום. הורד זכה במצטיין, לוני ווקר עשה את מה שעשה. אף אחד לא שם לב לקלארק. כי זה פשוט סתם עוד יום עבודה שלו.
ג'ימי קלארק. שחקן מוביל.
Mitelka כתב:יש פה הרבה שיחות על שחקן שהוא מוביל או משלים או צריך לקבל שינמוך או יכול להשאר אבל ברול אחר, תמיד השיחות האלה חוזרות.
רוצים לדעת מה הטייק שלי לשחקן מוביל?
שהוא בא כל ערב כבר לעבודה ואתה לא שם לב. לא מבליח, לא נוצץ פעם ב. דופק כרטיס כל משחק יורוליג. לפעמים הוא אדיר ולרוב הוא סתם טוב.
17 נק' ו8 אסיסטים היום לג'ימי קלארק פלוס הגנה נהדרת גם על לויד. ואף אחד פה לא רושם עליו כלום. הורד זכה במצטיין, לוני ווקר עשה את מה שעשה. אף אחד לא שם לב לקלארק. כי זה פשוט סתם עוד יום עבודה שלו.
ג'ימי קלארק. שחקן מוביל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], omerk, מרסר, משה ו־11 אורחים