רנדי וייט כתב:הנקינס כל כך לא שייך.
אחד האחרונים שהייתי מתלונן עליו היום
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רנדי וייט כתב:הנקינס כל כך לא שייך.
Avi1508 כתב:כשסנטוס והנקינס זה הסנטרים המחליפים שלך אין לך סיכוי
שועל כתב:רנדי וייט כתב:הנקינס כל כך לא שייך.
אחד האחרונים שהייתי מתלונן עליו היום
רנדי וייט כתב:עודד כועס על סטטוס. למה הכניס אותו בכלל?
A.Parker כתב:רנדי וייט כתב:עודד כועס על סטטוס. למה הכניס אותו בכלל?
מה האופציות שלו למען השם
סורקין שומר לא פחות גרוע
שועל כתב:A.Parker כתב:רנדי וייט כתב:עודד כועס על סטטוס. למה הכניס אותו בכלל?
מה האופציות שלו למען השם
סורקין שומר לא פחות גרוע
אתה צופה במשחק? עושה יותר טעויות משניות על הפרקט
ולא לוקח ריבאונד
Avi1508 כתב:אחרי המשחקים האחרונים אני לא שם על בלאט שקל לעונה הבאה
Avi1508 כתב:בריסט, הורד וקלארק הם השלושה שחקנים היחידיים בסגל הזה שראויים ללבוש את החולצה של מכבי
וכמובן ההנהלה תיקח בייאאוט על שלושתם
מרסר כתב:Avi1508 כתב:אחרי המשחקים האחרונים אני לא שם על בלאט שקל לעונה הבאה
זה לא יקרה בטח אחרי שעודד נשאר, אני הייתי הולך על מדר שחקן הרבה יותר שלם מבלאט.
עידן כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:אחרי המשחקים האחרונים אני לא שם על בלאט שקל לעונה הבאה
אחרי 4 עונות ביורוליג ועם ממוצע של 3 נקודות למשחק, אני באמת לא מבין איך ממשיכים להתלהב פה ממדר. בבקשה תסבירו לי. אתם חושבים שדווקא במכבי הוא יפרוץ? ואחרי פציעה קשה ועונה איומה בהפועל?
יהיה צריך לתת לו חוזה שמן יותר מבלאט, כלומר יאכל לנו את התקציב המזערי גם ככה, ובלאט עם מספרים פי כמה וכמה יותר טובים ממנו ביורוליג.
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:אחרי המשחקים האחרונים אני לא שם על בלאט שקל לעונה הבאה
אחרי 4 עונות ביורוליג ועם ממוצע של 3 נקודות למשחק, אני באמת לא מבין איך ממשיכים להתלהב פה ממדר. בבקשה תסבירו לי. אתם חושבים שדווקא במכבי הוא יפרוץ? ואחרי פציעה קשה ועונה איומה בהפועל?
יהיה צריך לתת לו חוזה שמן יותר מבלאט, כלומר יאכל לנו את התקציב המזערי גם ככה, ובלאט עם מספרים פי כמה וכמה יותר טובים ממנו ביורוליג.
הוא בקושי שיחק ביורוליג ב 4 שנים האלה, דווקא בפרטיזן שהוא עוד שיחק הוא היה די בסדר.
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:אחרי המשחקים האחרונים אני לא שם על בלאט שקל לעונה הבאה
הוא בקושי שיחק ביורוליג ב 4 שנים האלה, דווקא בפרטיזן שהוא עוד שיחק הוא היה די בסדר.
לא נכון. גם בפנר הוא שיחק את רוב עונת היורוליג.
אבל זורם איתך שבפרטיזן הוא היה בסדר, קלע שם 6 נקודות למשחק, והוא ישחזר מספרים דומים במכבי.
אתה רוצה לשלם 1.5 מיליון דולר לשחקן שקולע 6 נקודות+1.5 אסיסטים למשחק? כי זה פלוס-מינוס הסכומים שהוא ידרוש. אני בטוח שהוא גם ידרוש תפקיד בכיר והרבה דקות.
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:
לא נכון. גם בפנר הוא שיחק את רוב עונת היורוליג.
אבל זורם איתך שבפרטיזן הוא היה בסדר, קלע שם 6 נקודות למשחק, והוא ישחזר מספרים דומים במכבי.
אתה רוצה לשלם 1.5 מיליון דולר לשחקן שקולע 6 נקודות+1.5 אסיסטים למשחק? כי זה פלוס-מינוס הסכומים שהוא ידרוש. אני בטוח שהוא גם ידרוש תפקיד בכיר והרבה דקות.
לא יודע כמה הוא ירוויח, אבל בסוף ישראלי בכיר יהיה במכבי בקו האחורי זה יהיה בלאט או מישהו אחר זה המצב וזה לא ישתנה, מדר לפחות שומר וחודר לסל בלאט הוא שחקן של שתי אספקטים קליעה מרחוק ומסירה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים