MTA2311 כתב:להתעלם מהקונטסקסט זה הזייה. מחתימים פה שחקנים שאתה יודע על סמך נסיון העבר שהם לא יהיו רק שחקנים משלימים אלא השחקנים המובילים של הקבוצה.
אז מה זה שווה לדבר עליהם בקונטסט של שחקנים משלימים אם ידוע שזה לא יהיה הרול שלהם?
ואם אתה חושב שהסגל המזעזע הזה "לא כזה נורא" אז כנראה שבאמת אין על מה לנהל דיון
עדיין לא הצלחתי להבין איך זה סותר את זה שאמרתי שזה יכול להיות בסדר אם סנטוס ישאר בתור זר תשיעי בלבד? מדובר על שחקן שכבר פה ודרך אגב גם יש לו חוזה לעונה באה
בגלל שניסיון העבר אומר משהו זה אומר שאסור לי לחשוב שלדעתי צריך גם להחתים שחקנים טובים שיובילו, וגם שאפשר להשאיר את סנטוס כזר תשיעי שיוסיף לעומק? אין היגיון במה שאתה אומר
אתה יכול להתווכח ולדון איתי על זה
מבחינה מקצועית וזה בסדר גמור כי ביקורת לגבי זה שסנטוס לא מתאים היא לגמרי הגיונית, אבל
מבחינה עניינית מה שאתה מנסה להגיד פשוט לא ברור ובעיקר מוזר
בנוגע לסגל - הנה, תודה לך לעוד דוגמה קלאסית בפינת האהובה שלך "לקחת הודעות של אנשים ולשנות את המשמעות שלהן לפי מה שאתה רוצה"
רשום בבירור בהודעה שלי
"הסגל הנוכחי לא בסטנדרטים של מה שצריך להיות במכבי",
"שוב זה לא הסטנדרטים של מה שאני חושב שצריך להיות", ובכל זאת תראה מה אתה בוחר לקחת בשביל לנסות לקדם את האג'נדה או הדעה שלך, זה מביך אחי אתה אדם גדול מה אתה אשכרה לא יכול לנהל דיון ענייני בכייף בלי לנסות להתנגח ולרדת על אחרים?
ואתה יכול להמשיך לכתוב סגל "מזעזע" וסגל "יורוקאפ" מפה עד הודעה חדשה, במבחן התוצאה ולפי העובדות בשטח הסגל הזה הוציא 18 ניצחונות ביורוליג בתנאים לא קלים בלי קהל בלי מגרש ביתי ועם הרבה פציעות לאורך העונה
ושוב שלא חלילה ישתמע אחרת מדבריי, אני ממש לא מגן על הסגל הזה, אני לא חושב שזה אפילו קרוב לאיך סגל במועדון כמו מכבי ת"א צריך להיראות, אני פשוט אומר שאתה מקצין את המציאות כי אי אפשר להתעלם מהעובדות בשטח של מה שהסגל הזה כן עשה. וזה מתחבר לדבריי שאכן יש פה בסיס טוב מאוד של 7-8 שחקנים (ישראלים + זרים יחד), ועם 3-4 החתמות נכונות ומתאימות בקיץ יהיה פה סגל נפלא שיכול לרוץ יפה. אגב שום סגל לעולם לא יהיה 100% מושלם, אבל אם לפחות ישמרו על הבסיס האיכותי מהעונה הזאת (4/5 זרים + הישראלים) ויעשו את ההחתמות הנכונות במקומות הנכונים אז נהייה מצב מעולה. לא שאני מצפה למשהו, אני מדבר נטו על מה צריך לקרות.