איפה לונדברג חוזר לסגל
סגל הזרים כולל את לונדברג, הורד, קלארק, ווקר וסנטוס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:איפה לונדברג חוזר לסגל

Mitelka כתב:אחרי התצוגה נגד ראשון הייתי ממשיך לתת לדאוטין בשביל הביטחון, אבל שיהיה.
my man כתב:העונה הזו מעניינת לכולם את האחוריים.
כולם רק רוצים שתיגמר
omerk כתב:לא מבין את קטש למה לא לתת לדאוטין להמשיך כשהוא חם.
הסגל גם ככה קצר, אם אפשר להכניס לעניינים עוד שחקן לקראת מאבקי האליפות, אז למה לא בעצם?
זה נראה שכל פעם שדאוטין נותן משחק טוב, קטש מייבש אותו משחק אחר. חבל.
עידן כתב:omerk כתב:לא מבין את קטש למה לא לתת לדאוטין להמשיך כשהוא חם.
הסגל גם ככה קצר, אם אפשר להכניס לעניינים עוד שחקן לקראת מאבקי האליפות, אז למה לא בעצם?
דאוטין הוכיח מספיק פעמים העונה שהוא שחקן חלש שלא צריך להישאר פה. אז קטש לא מאמין בו, ובעיני טוב שכך, עם כל הכבוד למשחק טוב פעם ב- נגד נמושות ליגת ווינר סל.
הגיוני לתת קרדיט ללונדברג על חשבונו, כאשר לגביו עוד צריך לבחון אם הוא ראוי להישאר פה לעונה הבאה (ובאיזה גובה חוזה).
omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:לא מבין את קטש למה לא לתת לדאוטין להמשיך כשהוא חם.
דאוטין הוכיח מספיק פעמים העונה שהוא שחקן חלש שלא צריך להישאר פה. אז קטש לא מאמין בו, ובעיני טוב שכך, עם כל הכבוד למשחק טוב פעם ב- נגד נמושות ליגת ווינר סל.
הגיוני לתת קרדיט ללונדברג על חשבונו, כאשר לגביו עוד צריך לבחון אם הוא ראוי להישאר פה לעונה הבאה (ובאיזה גובה חוזה).
שלא תתבלבל אני לא בעד השארות שלו, אבל כרגע זה הכלים שיש לנו. אם אפשר להכניס לעניינים עוד שחקן לפני מאבקי האליפות, אז למה לא?
עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:לא מבין את קטש למה לא לתת לדאוטין להמשיך כשהוא חם.
שלא תתבלבל אני לא בעד השארות שלו, אבל כרגע זה הכלים שיש לנו. אם אפשר להכניס לעניינים עוד שחקן לפני מאבקי האליפות, אז למה לא?
הייתי אולי מסכים איתך אם לונדברג עדיין לא היה כשיר. אבל ברגע שלונדברג חזר, צריך גם לו לתת להיכנס לעניינים, אז הגיוני שזה על חשבון דאוטין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], refael ו־8 אורחים