יורוליג עונת 25/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג עונת 25/26

הודעהעל ידי מרסר » 02 מאי 2026, 22:32

A.Parker כתב:
מרסר כתב:
עידן כתב:אני חושב שיש סיכוי ממשי השנה שכל סדרות הפלייאוף ביורוליג יסתיימו בסוויפ

כול הקבוצות הגדולות עם טונות ניסיון במעמדים האלה וזה שווה ניצחונות, מעבר לזה הפועל ת"א ספציפית חסרה רכז מוביל וגבוה מחליף לאוטרו שנופל מהרגליים.

חסרה? להפועל לא חסר כלום. אם כבר זה אולי הסגל השני הכי עמוק ביורוליג. בעיה של איטודיס שמחליט לא לשתף שחקנים בכירים וטובים כמו מוטלי.

אין להפועל רכז ברמה שיקח אותה לפיינל פור גם עמדה 4 שם חלשה, מיציץ נראה בפנסיה וכריס ג'ונס הוא לא רכז מוביל, מוטלי אחלה של שחקן אבל נמצא בירידה העונה.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 02 מאי 2026, 22:58

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:
עידן כתב:אני חושב שיש סיכוי ממשי השנה שכל סדרות הפלייאוף ביורוליג יסתיימו בסוויפ

כול הקבוצות הגדולות עם טונות ניסיון במעמדים האלה וזה שווה ניצחונות, מעבר לזה הפועל ת"א ספציפית חסרה רכז מוביל וגבוה מחליף לאוטרו שנופל מהרגליים.

חסרה? להפועל לא חסר כלום. אם כבר זה אולי הסגל השני הכי עמוק ביורוליג. בעיה של איטודיס שמחליט לא לשתף שחקנים בכירים וטובים כמו מוטלי.

אין להפועל רכז ברמה שיקח אותה לפיינל פור גם עמדה 4 שם חלשה, מיציץ נראה בפנסיה וכריס ג'ונס הוא לא רכז מוביל, מוטלי אחלה של שחקן אבל נמצא בירידה העונה.

לא לא, זה לא מדויק. מיציץ' עדיין שחקן ברמה גבוהה (וכותב את זה מישהו שחשב שהוא לא יחזור באותו כושר). אני לא מת על ג'ונס אבל הוא גם אחלה שחקן. מוטלי ממש לא בירידה, זה איטודיס שמוחק אותו. בדיוק כמו ששחקנים במכבי טובים הרבה יותר בזכות קטש, כנראה שחקנים מסויימים משחקים פחות טוב תחת איטודיס.

את עמדה 4 הם באמת די הפקירו אבל ככה הם החליטו לבנות את הקבוצה. רוב הקבוצות היו חולמות על הסגל שלהם, כולל השפצורים במהלך העונה.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 03 מאי 2026, 12:31

A.Parker כתב:
מרסר כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:

לא לא, זה לא מדויק. מיציץ' עדיין שחקן ברמה גבוהה (וכותב את זה מישהו שחשב שהוא לא יחזור באותו כושר). אני לא מת על ג'ונס אבל הוא גם אחלה שחקן. מוטלי ממש לא בירידה, זה איטודיס שמוחק אותו. בדיוק כמו ששחקנים במכבי טובים הרבה יותר בזכות קטש, כנראה שחקנים מסויימים משחקים פחות טוב תחת איטודיס.

את עמדה 4 הם באמת די הפקירו אבל ככה הם החליטו לבנות את הקבוצה. רוב הקבוצות היו חולמות על הסגל שלהם, כולל השפצורים במהלך העונה.

הם בנו על קבוקלו בעמדה 4, אבל משהו שם לא הסתדר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 מאי 2026, 14:02

הפועל תל אביב תשחק היום בשעה 19:00 במשחק השלישי בסדרה מול ריאל מדריד כשהפס ישלח אותם הביתה
הפועל הודיעה שקולין מלקולם, ים מדר, איתי שגב וגיא פלטין פצועים ולא יהיו בסגל

רק לי זה מוזר איך נפצעים מחימום ספסל וחלוקת מגבות?
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 05 מאי 2026, 14:28

בלוסמגיים סיכם בדובאי תמורת 3.3 מיליון אירו לשנתיים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי A.Parker » 05 מאי 2026, 15:01

דובאי גם ככה בנתה קבוצה טובה השנה ונשמע שהם רק מתחזקים
מכבי תמשיך ללכת אחורה, וגם כשתשלם קצת יותר זה יהיה לישראלים בינוניים במיוחד
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 05 מאי 2026, 16:48

Avi1508 כתב:הפועל תל אביב תשחק היום בשעה 19:00 במשחק השלישי בסדרה מול ריאל מדריד כשהפס ישלח אותם הביתה
הפועל הודיעה שקולין מלקולם, ים מדר, איתי שגב וגיא פלטין פצועים ולא יהיו בסגל

רק לי זה מוזר איך נפצעים מחימום ספסל וחלוקת מגבות?

פצעי לחץ אולי?
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־55 אורחים