ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי מרסר » 09 מאי 2026, 23:17

רנדי וייט כתב:
felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.

לשם השוואה, מיודענו ננאלי, שחקן יורוליג אמתי עם 20 נקודות היום.

בינוני מאוד. נמוך וכבד. דוקא הסנטר השני שלהם פיזל אתלטי ,יותר גבוה ונראה טוב ממנו

לא הוא ולא פיזל הזה ששיחק לפני שנתיים ברעננה בליגה הלאומית, מכבי חייבת להביא 2 סנטרים ברמה גבוהה אחרת נסיים שוב במקום 12.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 מאי 2026, 23:20

רנדי וייט כתב:
felix_r כתב:לא יודע מה מכבי מוצאת בסנטר הזה של אאק - רייקואן גריי. 6 נקודות, 5 כ"ח עכשיו נגד ריטאס בגמר ליכת האלופות. הוא קשוח בהגנה, אבל חוץ מזה הוא לא משהו בכלל.

בינוני מאוד. נמוך וכבד. דוקא הסנטר השני שלהם פיזל אתלטי ,יותר גבוה ונראה טוב ממנו

הייתי יכול להבין את זה אם לא היה לנו את הורד וליף ב4 ובנוסף את בריסט,ריימן, סורקין ולביא שיכולים לתת דקות בעמדה הזאת
אין לנו שום צורך בעוד שחקן 4-5 אלא בסנטר פותח סטייל ניבו, ג׳ונס, רייט וכו׳, אפילו את ריברו לא הייתי מביא
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 09 מאי 2026, 23:37

Avi1508 כתב:
רנדי וייט כתב:

הייתי יכול להבין את זה אם לא היה לנו את הורד וליף ב4 ובנוסף את בריסט,ריימן, סורקין ולביא שיכולים לתת דקות בעמדה הזאת
אין לנו שום צורך בעוד שחקן 4-5 אלא בסנטר פותח סטייל ניבו, ג׳ונס, רייט וכו׳, אפילו את ריברו לא הייתי מביא

קולדבלה גרוע בבניית סגלים בונה עקום עם שחקנים שלא צריך בעמדות שלא צריך ראינו את זה העונה וזה נראה שזה ימשיך גם בעונה הבאה, אפשר לבנות אחלה סגל גם בתקציב הלא גדול של מכבי, עודד ודייויד בלאט בנו אחלה סגל לפני 4 ו 3 שנים שהיה אמור להיות בפיינל פור אם לא שופטים מושחתים.
מרסר

הודעהעל ידי Jack55 » 10 מאי 2026, 03:57

מרסר כתב:
רנדי וייט כתב:

לא הוא ולא פיזל הזה ששיחק לפני שנתיים ברעננה בליגה הלאומית, מכבי חייבת להביא 2 סנטרים ברמה גבוהה אחרת נסיים שוב במקום 12.

לא חושב שצריך להביא שני סנטרים מאוד דומיננטים, סורקין הוכיח שהוא סנטר יורוליג לגיטמי וצריך להמשיך לקבל את הבמה. יש גם את ליף שהיה מצוין השנה בדקות ששיחק בעמדה 5.
בעיניי צריך להגיע סנטר יורוליג מוכח ברמה גבוהה, העדיפות העליונה זה לנסות להנחית את מוזס רייט\ג'וש ניבו או אם הולכים לNBA אז צא'רלס באסי אופציה חזקה, אבל לא הייתי מפנטז על השמות האלה...
רישון הולמס, דניאל ת'ייס, וינסנט פוארייה, ממאדי דיאקיטה, דונטה האל. אלה שמות טובים לסנטרים יותר ריאליים שאמורים להיות פנויים בקיץ.

בנוסף לאחד מהם, הייתי שמח שיגיע סנטר לא מאוד דומיננטי שיכול לתת תרומה טובה מהספסל, בין אם זה וטרן מהיורוליג כמו ריברו\יוסופה פאל, או הימור עם פוטנציאל מחוץ ליורוליג כמו גריי או סיסוקו (אני בפער הייתי מעדיף את סיסוקו).
אם יהיה קו קדמי של ליף, הורד, סורקין, האל\הולמס וסיסוקו אני אהייה מאוד מרוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Mitelka » 10 מאי 2026, 09:06

מוזס רייט אחרי עונת שיא בקובנה אפשר לחלום.
יותר סביר שוב סנטר טופ BCL או יורוקאפ.

באסיי צוטט לפני כמה זמןש הוא לא חושב על אירופה. הוא ממש לא מוכן לוותר על הנ.ב.א והוא ממשיך לבלות בקבוצת פיתוח עד שירימו אותו.

הבעיה של מכבי היא שאין לה סנטר הגנתי שיודע להגן על הטבעת ולקחת ריבאונד. ריברו, אפילו אם כשיר וזה אם גדול, לא פותר את זה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 10 מאי 2026, 09:14

Jack55 כתב:אם יהיה קו קדמי של ליף, הורד, סורקין, האל\הולמס וסיסוקו אני אהייה מאוד מרוצה.

אני מתעלם מדאוטין וסנטוס שלא אמורים להמשיך פה, אבל גם בלעדיהם אנחנו כרגע עם 5 זרים:

קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג. אם יגיעו עוד 2 סנטרים, זה אומר 7 זרים.

עם כמה זרים מכבי בדיוק תפתח את העונה, בהתחשב בכך שאת העונה שעברה פתחנו עם...7 זרים? או שאתה התכוונת שתהיה מאוד מרוצה עם סגל של קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג, הולמס, סיסוקו?
עידן

הודעהעל ידי omerk » 10 מאי 2026, 09:33

Mitelka כתב:מוזס רייט אחרי עונת שיא בקובנה אפשר לחלום.
יותר סביר שוב סנטר טופ BCL או יורוקאפ.

באסיי צוטט לפני כמה זמןש הוא לא חושב על אירופה. הוא ממש לא מוכן לוותר על הנ.ב.א והוא ממשיך לבלות בקבוצת פיתוח עד שירימו אותו.

הבעיה של מכבי היא שאין לה סנטר הגנתי שיודע להגן על הטבעת ולקחת ריבאונד. ריברו, אפילו אם כשיר וזה אם גדול, לא פותר את זה.

כנ"ל דיאקטה שהוא שם חם באירופה. יקבל חוזה שמן אצל אחת הגדולות ומכבי לא באמת תהיה בתחרות.
בשביל ניבו צריך להשכיב 600 אל"ד יורו בייאאוט ועוד 2 מיליון לפחות של לשכר, כאשר יש לו כבר ותק של 3 שנים בישראל ואם יחתום יגיע לשנה רביעית ואחרונה של הטבת מס על ספורטאי זר, זה אומר שעונה שנייה תהיה בשכר עצום. לדעתי רק על זה מכבי אפילו לא מסתכלת לכיוון שלו כרגע ותעדיף איזה סנטר אמריקאי אחר זול יותר.
ת'ייס אמנם מבוגר, אבל יש לו עדיין מה למכור ביורוליג, ואני בטוח שאחת העשירות יותר תרצה אותו אפילו מהספסל.

אולי נזכה לקבל את רישון הולמס ונקווה שעודד יהפוך אותו לשחקן, אבל זה שוב להתחיל עונה עם שחקן שכאילו על הנייר יש לו ניסיון אירופאי, אבל בפועל יצטרך איזה 3-4 חודשים של שפשוף עם עודד כדי להפוך למשהו יעיל ביורוליג, אם בכלל יקרה וכמובן שזה עוד הימור לאוסף ההימורים שרק גדל מעונה לעונה.

אולי הכישלון של אנדולו איכשהו ידבק גם לפוארייה, שכבר לא צעיר, ובטעות נצליח לגנוב אותו ואז יהיה לנו קו קדמי צרפתי ונחמד.
omerk

הודעהעל ידי my man » 10 מאי 2026, 10:14

סורקין מבחינתי היה לשחרר אותו אבל אם הוא נשאר הוא צריך להיות סנטר שלישי. הוא כזה בור בהגנה ששום יתרון התקפי שהוא נותן לך לא שווה את זה.

אם בלאט וסורקין ממשיכים להיות שחקנים מובילים אצלנו- אבדנו.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 10:25

איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.
ובאיזה סרט מכבי פותחת עונה עם עשרה זרים?
רציתם המשכיות, זו ההמשכיות
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 10 מאי 2026, 11:14

A.Parker כתב:איזה שמות נוראיים של מועמדים, ואיזה יישור קו מצד חלק מהאוהדים.

כן משום מה הרוב פה בטוחים שמכבי תתחיל עונה עם 9 זרים. שוכחים שעונה שעברה התחלנו עם 7. למה שמשהו ישתנה? רוב הסגל כבר סגור כפי שכתבתי בת'רד השני
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 10 מאי 2026, 11:16

איך 10? מי אמר 10?

יש לך קלארק, ברייסט, הורד ונגיד לונדברג.
הנקינס, סנטוס ודאוטין בחוץ.
ווקר אפשר לדוש, אני בטוח שימצאו דרך לצאת מזה.

זה 3-4 זרים חדשים ועדיין זה 8 זרים.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 10 מאי 2026, 11:26

Mitelka כתב:
איך 10? מי אמר 10?

אולי לא 10, אבל דיברו פה על 9 זרים. אתה יודע מה, שיהיה גם דיבור על 8 זרים.

למה אתה חושב שיפתחו עונה עם כמות כזו, אחרי שעונה שעברה פתחו עם 7 זרים? מה השתנה?
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 11:59

Mitelka כתב:
איך 10? מי אמר 10?

כתבו פה 9-10 זרים
לא מאמין שיהיו יותר משמונה
בכל מקרה זה גרוע גם בכמות אבל בעיקר באיכות
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 10 מאי 2026, 12:42

לא בטוח שהמועמדים עליהם כותבים בתקשורת הם באמת מועמדים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 10 מאי 2026, 14:03

בחייאת ע"פ מה אתה קובע שפאלמר הוא "שם נורא"? הרי אין סיכוי שראית משחקים מלאים שלו ואתה באמת מכיר אותו. הוא שחקן מצוין, הכל שאלה לאיזה משבצת הוא מיועד להגיע אם וכאשר.
הבעיה היא לא בשם של פאלמר, היא בזה צריך קודם כל שנשמע על החתמות של 2-3 שחקנים בקאליבר יורוליג גבוה ורק אז שיגיע פאלמר למשבצת של שחקן ספסל. אבל מי שמכיר יודע שפאלמר עצמו הוא שם מעולה לשחקן שיכול לעשות קפיצה ליורוליג ולהצליח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 14:07

Jack55 כתב:

בחייאת ע"פ מה אתה קובע שפאלמר הוא "שם נורא"? הרי אין סיכוי שראית משחקים מלאים שלו ואתה באמת מכיר אותו. הוא שחקן מצוין, הכל שאלה לאיזה משבצת הוא מיועד להגיע אם וכאשר.
הבעיה היא לא בשם של פאלמר, היא בזה צריך קודם כל שנשמע על החתמות של 2-3 שחקנים בקאליבר יורוליג גבוה ורק אז שיגיע פאלמר למשבצת של שחקן ספסל. אבל מי שמכיר יודע שפאלמר עצמו הוא שם מעולה לשחקן שיכול לעשות קפיצה ליורוליג ולהצליח.

אתה תמשיך לחשוב שכל החתמה היא לזר 8-9 ואני אמשיך להסתכל במבט מפוכח על המציאות
יכול להיות שפאלמר יתגלה כשחקן טוב, אבל זה ממש לא השחקנים שצריכים להגיע אחרי ההמשכיות של הבינוניות המזוויעה
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 10 מאי 2026, 14:10

לפי ברדה, מכבי הגישה הצעה רשמית לקבריוס הייז (לא פורסם כמה).
סליחה על הבורות, אולי אני לא מספיק מכיר אותו טוב, אבל למה בעצם קבוצות נלחמות עליו? יש לו ממוצעים של ווינן גבריאל +-
omerk

הודעהעל ידי Jack55 » 10 מאי 2026, 14:11

עידן כתב:
Jack55 כתב:אם יהיה קו קדמי של ליף, הורד, סורקין, האל\הולמס וסיסוקו אני אהייה מאוד מרוצה.

אני מתעלם מדאוטין וסנטוס שלא אמורים להמשיך פה, אבל גם בלעדיהם אנחנו כרגע עם 5 זרים:

קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג. אם יגיעו עוד 2 סנטרים, זה אומר 7 זרים.

עם כמה זרים מכבי בדיוק תפתח את העונה, בהתחשב בכך שאת העונה שעברה פתחנו עם...7 זרים? או שאתה התכוונת שתהיה מאוד מרוצה עם סגל של קלארק, ווקר, בריסט, הורד, לונדברג, הולמס, סיסוקו?

דיברתי נטו על הקו הקדמי, אולי פספסת שכתבתי. בקו הקדמי שכתבתי יש בסך הכל 3 זרים (הורד + שני סנטרים).
בנוסף אליהם יש את הארבעה הנוספים שלדעתי צפויים להמשיך מהעונה הנוכחית - קלארק, ווקר, בריסט ולונדברג. סך הכל 7 זרים. בנוסף לזה צריך להגיע עוד רכז רציני בתור הזר השמיני.
אני מעריך שנפתח את העונה הבאה עם לא פחות מ8 זרים, אני ממש מקווה שילכו על סגל עמוק של 9 זרים אבל ממש לא מצפה לזה, 8 זה ברזל בעיניי.

זר, קלארק, בלאט
ווקר, לונדברג, ג'ון די
בריסט, לביא, ריימן
הורד, ליף
הולמס\האל, סורקין, סיסוקו

זה המבנה שדיברתי עליו. כאמור, אישית הייתי מאוד שמח שיגיע גם זר תשיעי בפרופיל מעניין עם פוטנציאל לפרוץ כמו פאלמר - סוויגנמן לחיזוק עמדות 2-3, או לחלופין פורוורד 3-4.
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 10 מאי 2026, 14:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 10 מאי 2026, 14:14

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:

יכול להיות שפאלמר יתגלה כשחקן טוב, אבל זה ממש לא השחקנים שצריכים להגיע אחרי ההמשכיות של הבינוניות המזוויעה

אני לא חושב, אני טוען איך זה צריך להיות. הרי אתה בעצמך כתבת פה לפניי שבועיים ש"חשוב לרשום גם במצב תקין איך לנהל את הסגל", אז אני לא מבין מה הבעיה?
ואגב אם הוא יגיע בחוזה נמוך על חשבון לונדברג שדורש 1.6 בשביל לפנות תקציב לרכז ברמה גבוהה וסנטר ברמה גבוהה אז וואלה אני יכול לחיות עם זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 14:48

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:
Jack55 כתב:

אני לא חושב, אני טוען איך זה צריך להיות. הרי אתה בעצמך כתבת פה לפניי שבועיים ש"חשוב לרשום גם במצב תקין איך לנהל את הסגל", אז אני לא מבין מה הבעיה?
ואגב אם הוא יגיע בחוזה נמוך על חשבון לונדברג שדורש 1.6 בשביל לפנות תקציב לרכז ברמה גבוהה וסנטר ברמה גבוהה אז וואלה אני יכול לחיות עם זה.

כתבתי שההחתמה של הורד גרועה בעיני בהינתן המציאות ושרק במצב תקין ההחתמה שלו טובה
אתה כותב אחרי שכמעט כל הסגל נשאר, שהשמות של הזרים הבינוניים והלא מוכחים האלה לא רעים, כשאין כבר כמעט מקום לזרים וברור שהם סוגרים את הסגל
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים