גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גבריאל

הודעהעל ידי עידן » 09 מאי 2026, 15:50

Mitelka כתב:ווקר לא ממשיך. דאוטין לא ממשיך. סנטוס והנקינס לא ממשיכים.

יש לכם 4 זרים פה שלפחות 3 משמעותיים. נקום וניפול על זה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

1) לפי מה החלטת שווקר לא ממשיך?

2) אני לא מאמין שיש מצב שמכבי תפתח את העונה עם 9 זרים. היא תפתח אותה עם 7 זרים או עם 8 במקרה הממש טוב.

3) גם אם יביאו 3 זרים בנוסף לסגל שכבר סגור פה (כבר יש 12 שחקנים שסגורים פה, כן?), לא למדנו מספיק מהשנים האחרונות כדי לדעת שלא משכיבים פה מיליונים על כל שחקן? למה אתה חושב שמשהו ישתנה פתאום ושלא יביאו 3 זרים בשקל תשעים כל אחד כי זה מה שנותר מהתקציב אחרי כל הארכות החוזה?
עידן

Re: גבריאל "איפה" לונדברג חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי Mitelka » 09 מאי 2026, 16:26

אני לא יודע מה יביאו, אני יודע שיש עוד 3-4 זרים להביא.

בכל מקום כמעט נכתב שמכבי לא תמשיך עם ווקר ותצא מהחוזה. ברור שזה יעלה לה. גם במכביבול דובר על הפלונטר של החוזה שלו. דברים כאלה נפתרים. יתנו חצי מיליון, קבוצה אחת תשלם לו איזה 1.5 ועוד מאתיים הוא יוותר - לא יודע מה אבל זה לא השחקן הראשון תחת חוזה שלא ממשיך. פותרים דברים כאלה.

ומה יביאו ? לא יודע, שיביאו נדע האם לחתוך ולרטון על זרים בשקל או לא. אני מאוד אשמח לקארסן אדוארדס שמדברים עליו בכל מקום כמעט כולל באיטליה. לא יודע, יש שלוש מאות מועמדים. הכל זה ספקולציות.

בוא נראה.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 09 מאי 2026, 18:18

Mitelka כתב:אני לא יודע מה יביאו, אני יודע שיש עוד 3-4 זרים להביא.

בכל מקום כמעט נכתב שמכבי לא תמשיך עם ווקר ותצא מהחוזה. ברור שזה יעלה לה. גם במכביבול דובר על הפלונטר של החוזה שלו. דברים כאלה נפתרים. יתנו חצי מיליון, קבוצה אחת תשלם לו איזה 1.5 ועוד מאתיים הוא יוותר - לא יודע מה אבל זה לא השחקן הראשון תחת חוזה שלא ממשיך. פותרים דברים כאלה.

ומה יביאו ? לא יודע, שיביאו נדע האם לחתוך ולרטון על זרים בשקל או לא. אני מאוד אשמח לקארסן אדוארדס שמדברים עליו בכל מקום כמעט כולל באיטליה. לא יודע, יש שלוש מאות מועמדים. הכל זה ספקולציות.

בוא נראה.

לא ראיתי בשום מקום שפורסם שווקר לא ימשיך. יש לך קישור למקור כזה?

בכל אופן, מניסיון העבר, לצערנו אנחנו יודעים שבמכבי הדברים פשוט לא עובדים כפי שכתבת. מביאים כל שנה כוכב אחד בחוזה גדול והשאר חוסכים/מהמרים/משאירים שחקנים בינוניים מינוס משנה שעברה. בינתיים כל האינדיקציות מצביעות שכך יהיה גם בעונה הקרובה, אני לא רואה סיבה להאמין שהפעם זה יהיה אחרת. לכן אני גם לא מאמין שמכבי תתחיל את העונה עם 9 זרים, אלא עם 8 גג.

אם ווקר לא ימשיך אז השורה התחתונה לא תשתנה יותר מידי - יביאו שחקן אחר במקומו שיהיה "שם" שימכור מנויים, ואת שאר הסגל ישלימו בפרוטות.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 10:26

מרסר כתב:בימים הקרובים חלה התקרבות בין השחקן למכבי, כשעל פי ההערכות הוא צפוי לחתום על חוזה לשנתיים נוספות תמורת 1.2 מיליון דולר לעונה.

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20496639

איףףףףף
הסגל די סגור, והוא רע מאוד
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 10:26

MTA2311 כתב:
עידן כתב:
מרסר כתב:בימים הקרובים חלה התקרבות בין השחקן למכבי, כשעל פי ההערכות הוא צפוי לחתום על חוזה לשנתיים נוספות תמורת 1.2 מיליון דולר לעונה.

במילים אחרות, הסגל כמעט סגור.

בלאט, קלארק, ווקר, בריסט, הורד, סורקין, לונדברג, ליף, ריימן, ג'ונדי, גור לביא, עמית עבו

יוסיפו שני זרים זולים במיוחד לסגור פינה, ויאללה יצאנו לדרך עם המשכיות.

וימכרו לנו שהעלו תקציב שפשוט הלך לכל מני שדרוגים הזויים

והאוהדים יתלהבו וירוצו לחדש
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 10 מאי 2026, 13:48

A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
עידן כתב:

בלאט, קלארק, ווקר, בריסט, הורד, סורקין, לונדברג, ליף, ריימן, ג'ונדי, גור לביא, עמית עבו

אני חושב שדווקא פה אוהדים לא רצים לחדש רק כי אמרו להם "גדל התקציב ב-X אחוזים"
עונה קודמת זה מה שהם ניסו למכור כל הזמן עם השדרוגים של סורקין והורד ולא הרגשתי שזה מספק מישהו. מתי כן האוהדים בעצם "פראיירים" ורצים לקנות? כשמנופפים בפניהם בהחתמה נוצצת, אז לצורך העניין זה היה ווקר בשנה שעברה. לא משנה כמה הם ישדרגו חוזים, הם גם יודעים שהם חייבים להוסיף איזה שם רציני אחד לפחות כל שנה בשביל להרגיע את המנויים.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 10 מאי 2026, 14:15

omerk כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
עידן כתב:

עונה קודמת זה מה שהם ניסו למכור כל הזמן עם השדרוגים של סורקין והורד ולא הרגשתי שזה מספק מישהו. מתי כן האוהדים בעצם "פראיירים" ורצים לקנות? כשמנופפים בפניהם בהחתמה נוצצת, אז לצורך העניין זה היה ווקר בשנה שעברה. לא משנה כמה הם ישדרגו חוזים, הם גם יודעים שהם חייבים להוסיף איזה שם רציני אחד לפחות כל שנה בשביל להרגיע את המנויים.

לא חושב, יש מספיק אוהדים פראיירים
רק פה אני נתקל בכמה
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 מאי 2026, 15:38

omerk כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
עידן כתב:

האוהדים יחדשו מנוי ככה או ככה, אנחנו מספיק שנים בעסק בשביל להבין שזה נתון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 12 מאי 2026, 07:56

קיפאון בין הצדדים. מכבי לא מוכנה לעלות את ההצעה יותר. הדני דורש סכום גבוה יותר

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי ankram » 12 מאי 2026, 08:26

1.2 לשחקן פציע שמשחק בקושי חצי עונה , זה די והותר כסף בשביל מה שמקבלים מאיפה.
כל שקל יותר מזה זה פשוט חוסר אחריות , שיחפש פראיירים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מאי 2026, 08:39

ממש מעניין אותי איפה הוא חושב שהוא יקבל יותר מזה אחרי כמה משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 12 מאי 2026, 09:03

MTA2311 כתב:ממש מעניין אותי איפה הוא חושב שהוא יקבל יותר מזה אחרי כמה משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג

אני לא יודע כמה זה הוא וכמה זה הסוכן שלו ,יכול להיות שיש לו שוק , אז בבקשה , תמצא קבוצה שאתה יכול להתחזר עליה ולשדוד ממנה 100K
על כל משחק שאתה זמין כולל ליגה ואירופה , חלאס. עם כל הכבוד לשחקנים איכותיים שיש , ולמצב הביטחוני וכל הסיבות הטובות מדוע שחקנים
פחות מעוניינים להגיע לפה , אבל לדרוש 1.6 או צפונה אחרי ששנה שעברה שיחקת רבע עונה וגם זה בהפרזה , זאת חזירות ואני מתחיל להבין מדוע
אובראדוביץ' לא הסכים שיישחק גם שנגמרו לו כל מובילי הכדור , חזירות זה גועל נפש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 12 מאי 2026, 09:54

בעיני גם 1.2 זה נדיב.

עם כל הכבוד להמשכיות, בסכום של 1.5 מיליון פלוס שהוא דורש, אפשר למצוא שחקנים טובים בהרבה (אם רק הייתה לנו מחלקת סקאוטינג ברמה)
עידן

הודעהעל ידי ankram » 12 מאי 2026, 11:18

עידן כתב:בעיני גם 1.2 זה נדיב.

עם כל הכבוד להמשכיות, בסכום של 1.5 מיליון פלוס שהוא דורש, אפשר למצוא שחקנים טובים בהרבה (אם רק הייתה לנו מחלקת סקאוטינג ברמה)

אינני מתיימר לשחות בשוק הזה , אין ספק שמה שקורה במכללות עם הסכומים ההזויים האלה , 3 מליון לסאנטוס?????
משנים פה את כללי המשחק , אני לא יודע מה 1.5 יכול להשיג , אולי יותר טוב או פחות טוב , לוני צ'וקר עולה יותר מזה ושווה רבע מזה
אפשר גם לקחת את זה לכיוון הזה:

אוקיי איפה , רוצה 1.5? בוא ונפרוט את זה לעונת יורוליג שלמה , 1.5 מליון על 38 מחזורי יורוליג , בוא ונעגל את זה ל40 למקרה של פלייאין וכו' , אפילו תקבל הנחה אם נגיע לגמר
1.5/40 => 37.5K עבור משחק , אם אתה פצוע כמובן שיירד מהחוזה 37.5 פר משחק שאתה מפספס , מעוניין איפה?
אם הוא יישחק עונה שלמה , הרווחנו , אם הוא ישחק חצי עונה , הוא יעלה לנו 750000 ,מה רע?
כמובן שאיפה לא יסכים לזה כי הוא יודע עד כמה הגוף שלו רגיש בדגש על הקרסול , אז שישדוד מועדון אחר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 12 מאי 2026, 12:00

לא מאמין שהוא מטומטם.
הוא יודע שזה לא השווי שלו אבל כנראה לא מאוד רוצה להישאר בגלל המלחמות וכו'
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי A.Parker » 12 מאי 2026, 12:26

מדברים הרבה על הפציעות שלו ולא על זה שהוא לא שחקן מספיק טוב לסכומים ולמעמד הזה. ככה פשוט.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 12 מאי 2026, 12:31

זה באמת ניתוק מהצד שלו. הוא הרוויח בפרטיזן בערך 1.2 וחתם שם כשהיה שם חם באירופה יחסית. יצא משם עם הזנב בין הרגליים כאשר מכבי היחידה שהרימה אותו ונתנה לו הזדמנות ועכשיו הוא חושב שמגיע לו 1.6? לדעתו המנייה שלו היום גבוהה יותר ממה שהייתה כשהיה צעיר יותר בשנתיים ואחרי עונה מצויינת?
מוזר מאד ומאכזב.

גם כאילו אם מסתכל ימינה שמאלה אז סורקין אמור להשתדרג ל-1.2 וקלארק השתדרג ל1.1 ורק הורד יוצא דופן, כי באמת הוא רמה מעל כולם, ויקבל 1.6. מבחינתו הוא והורד שווים בתמורה שלהם? אני לא חושב שהוא תורם או חשוב יותר לקבוצה מסורקין או קלארק.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 12 מאי 2026, 12:40

omerk כתב:זה באמת ניתוק מהצד שלו. הוא הרוויח בפרטיזן בערך 1.2 וחתם שם כשהיה שם חם באירופה יחסית. יצא משם עם הזנב בין הרגליים כאשר מכבי היחידה שהרימה אותו ונתנה לו הזדמנות ועכשיו הוא חושב שמגיע לו 1.6? לדעתו המנייה שלו היום גבוהה יותר ממה שהייתה כשהיה צעיר יותר בשנתיים ואחרי עונה מצויינת?
מוזר מאד ומאכזב.

גם כאילו אם מסתכל ימינה שמאלה אז סורקין אמור להשתדרג ל-1.2 וקלארק השתדרג ל1.1 ורק הורד יוצא דופן, כי באמת הוא רמה מעל כולם, ויקבל 1.6. מבחינתו הוא והורד שווים בתמורה שלהם? אני לא חושב שהוא תורם או חשוב יותר לקבוצה מסורקין או קלארק.

הוא יותר טוב מסורקין, אבל זו לא חוכמה
A.Parker

הודעהעל ידי Gevaudan » 12 מאי 2026, 14:11

שחקן משלים לא רע לעמדתו ופה זה נגמר (אגב - לא חושב שהוא טוב מסורקין. ביחס לעמדה שלו, שניהם פחות או יותר באותה הרמה). מכבי לא צריכה לשלם לו סכום שיעמיד חיזוקים אחרים בסימן שאלה.

ראיתי כמה שווה השוק שלו בעונה שעברה, שפרטיזן התחננה שירימו אותו מהספסל שלה והציעה לסבסד שליש מהחוזה שלו בתמורה. הוא לא עושה הצגות לאף אחד.
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־29 אורחים