יש לנו בכלל רישום לליגה?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

refael כתב:לפי וואלה
מכבי רוצים להחזיר שנה הבאה את קולסון
גם שמו של נוטי עלה כחיזוק אפשרי עוד העונה
A.Parker כתב:אם אתייחס לזה ברצינות, חזרה של קולסון יכולה לשדרג יפה את הסגל. בעיני הוא מאוד אפקטיבי בעמדה 4 ושילוב שלו עם בריסט יוצר תמהיל יפה בעמדה הזאת.
אני באמת הייתי מנסה לעשות הכל כדי להחזיר את בולדווין במידה ועוד לא חתם על חוזה חדש.

A.Parker כתב:אם אתייחס לזה ברצינות, חזרה של קולסון יכולה לשדרג יפה את הסגל. בעיני הוא מאוד אפקטיבי בעמדה 4 ושילוב שלו עם בריסט יוצר תמהיל יפה בעמדה הזאת.
אני באמת הייתי מנסה לעשות הכל כדי להחזיר את בולדווין במידה ועוד לא חתם על חוזה חדש.
Gevaudan כתב:אני לא רואה איפה הוא נכנס בעמדה 4.
יש לך שם את הורד, סורקין (שאם באמת יביאו שני גבוהים יזוז לשם) וליף.
הוא ישחק בעמדה 3 בתור פותח ובריסט יעלה מהספסל. זה (בצדק) ימחק את ריימן מהרוטציה ביורוליג למעט תרומת עבירות נקודתית.
מיותר לציין שהוא לא יגיע לכאן, מכבי לא תתמודד עם השכר של פנר/הפועל/כל קבוצה אחרת שמעוניינת בו.
Mitelka כתב:יש לנו בכלל רישום לליגה?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
עידן כתב:refael כתב:לפי וואלה
רוצים להחזיר, יגידו שהציעו לו הצעה יפה מאוד אבל הוא משום מה סירב, אבל לא נורא, מכבי תחתים במקומו את האחיין של ג'וש ניבו שמככב בליגה כלשהי
felix_r כתב:עידן כתב:refael כתב:לפי וואלה
רוצים להחזיר, יגידו שהציעו לו הצעה יפה מאוד אבל הוא משום מה סירב, אבל לא נורא, מכבי תחתים במקומו את האחיין של ג'וש ניבו שמככב בליגה כלשהי
כולנו אוהבים את קולסון, אבל בוא ונגיד את האמת, איפה אתה תשים אותו? אנחנו זוכרים שקולסון הכי יעיל כאשר הוא מוצב בעמדה 4. במכבי כבר יש לא מעט שחקנים שמשחקים בעמדה הזאת.
לדעתי האישית בריסט זה בדיוק קולסון. גם כן 3-4 שנותן את אותם הדברים שקולסון נותן.
יש יגידו שקולסון כששיחק במכבי נתן מספרים יותר טובים מאשר בריסט נותן. עובדתית זה נכון. אבל צריך גם לזכור שכאשר קולסון שיחק במכבי, לא היה לנו בעמדה 4 שחקן דומיננטי כמו הורד (ומחליף ברמה של ליף). קולסון פתח בחמישיה כמעט בכול המשחקים (המתחרים בעמדה שלו היו ג'יימס ווב, כהן וסורקין). לעומת זאת בריסט פתח בחמישיה רק ב-20 משחקים, קצת יותר ממחצית הכמות.
אני לא הייתי הולך על קולסון אם בריסט וליף ממשיכים. הייתי הולך על 3 אמתי או סווינגמן (2-3). לא 3-4
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:refael כתב:לפי וואלה
כולנו אוהבים את קולסון, אבל בוא ונגיד את האמת, איפה אתה תשים אותו? אנחנו זוכרים שקולסון הכי יעיל כאשר הוא מוצב בעמדה 4. במכבי כבר יש לא מעט שחקנים שמשחקים בעמדה הזאת.
לדעתי האישית בריסט זה בדיוק קולסון. גם כן 3-4 שנותן את אותם הדברים שקולסון נותן.
יש יגידו שקולסון כששיחק במכבי נתן מספרים יותר טובים מאשר בריסט נותן. עובדתית זה נכון. אבל צריך גם לזכור שכאשר קולסון שיחק במכבי, לא היה לנו בעמדה 4 שחקן דומיננטי כמו הורד (ומחליף ברמה של ליף). קולסון פתח בחמישיה כמעט בכול המשחקים (המתחרים בעמדה שלו היו ג'יימס ווב, כהן וסורקין). לעומת זאת בריסט פתח בחמישיה רק ב-20 משחקים, קצת יותר ממחצית הכמות.
אני לא הייתי הולך על קולסון אם בריסט וליף ממשיכים. הייתי הולך על 3 אמתי או סווינגמן (2-3). לא 3-4
בתרחיש היפותטי כזה אני נוטה להסכים, פשוט אישית לא הייתי משאיר פה את בריסט ואז פתרנו את הסוגיה
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:refael כתב:לפי וואלה
בתרחיש היפותטי כזה אני נוטה להסכים, פשוט אישית לא הייתי משאיר פה את בריסט ואז פתרנו את הסוגיה
אם היו שואלים אותי בחצי הראשון של העונה הזאת, הייתי כנראה באותה הדעה כמוך, והייתי ללא ספק מעדיף שיחזירו את קולסון. אבל עכשיו, לאחר עונה שלמה, צריך להתייחס למספר דברים:
1) בריסט, שזו הייתה העונה הראשונה שלו באירופה, הצליח להסתגל בהצלחה גם לכדורסל האירופי וגם למאמן שלו במכבי. בתחילת העונה הוא נראה לא קשור לעניין בחלק לא מבוטל מהמשחקים, אבל בשליש האחרון של עונת היורוליג הוא היה אחלה.
2) בעונה הבאה הוא כבר אמור להיות הרבה יותר טוב, לאחר עונת ההסתגלות.
3) הוא צעיר מקולסון בשנתיים.
4) בריסט כבר חתום. לשחררו יעלה כסף. לשחרר את קולסון מפנר גם כן יעלה כסף. כלכלית זה לא נשמע טוב.
5) לאורך העונה לא פעם תהיתי למה קולסון משחק כול כך מעט בפנר? וזה לא שהקו הקדמי שלהם כול כך עמוק. לא הבנתי את הנושא. אבל כאשר צפיתי במשחק האחרון בסדרת הפליי-אוף פנרבחצ'ה נגד ז'לגיריס, שמתי לב לעובדה ששאראס כול הזמן חטף עצבים על טעויות של קולסון בהגנה. פעם הוא עזב את השחקן שלו, פעם הלך לעזור ללא צורך, פעם זה ופעם משהו אחר, אבל זאת עובדה. אתה יודע כמה דקות בממוצע קולסון שיחק בארבעת המשחקים של הסדרה נגד ז'לגיריס? 9:58 דקות! וזה למרות שיש לו פאקינג 49% אחוז לשלוש עונתי, והוא יכול לתרום לא מעט בהתקפה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־52 אורחים