מחשבות לעונת 2026/27

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2026/27

הודעהעל ידי felix_r » 08 מאי 2026, 14:18

Neo כתב:מכבי חזק בשוק אחרי ש נ י גבוהים .

Chimezie Metu 2.11 PF\C
הייתי הופך אותו למטרה מספר 1 לקראת העונה הבאה
שחקן שיכול להחליף את הורד וגם לשחק איתו ביחד בתור סטרץ' 5 סופר איכותי
גבוה 2.11 מאוד מוכשר (יותר מהורד ) אבל ברנש לא קל לעיכול
אחרי שנים בנ.ב.א חתם בשנה שעברה בברצלונה בהרבה כסף , נתן עונה טובה בעייני ....אבל שוחרר
אחרי שניהל משא ומתן עם כמה קבוצות יורוליג בכירות פתאום חתם בקנריה בספרד
משחק כדורסל פנטסטי העונה בליגה הספרדית ..... מכבי צריכה לסגור איתו אחרי צאת השבת
https://www.youtube.com/watch?v=_sgakX-o_ts
https://www.youtube.com/watch?v=usDHjr5wHaI&t=14s

מה זה "אבל שוחרר" ? שכחת שהוא קרע את גיד האכילס במהלך העונה? (אחת הפציעות הכי מוזרות שראיתי. עשה צעד מבחוץ לתוך המגרש, וקרע את האכילס בלי ששחקן יריב כלשהו היה בכלל בסביבה). ברצלונה לא ידעה עד כמה הוא התאושש, ולא רצתה להסתכן בעונה כול כך ארוכה ועמוסה. הגיוני מאוד ששחררו אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 08 מאי 2026, 14:53

felix_r כתב:
Neo כתב:מכבי חזק בשוק אחרי ש נ י גבוהים .

Chimezie Metu 2.11 PF\C
הייתי הופך אותו למטרה מספר 1 לקראת העונה הבאה
שחקן שיכול להחליף את הורד וגם לשחק איתו ביחד בתור סטרץ' 5 סופר איכותי
גבוה 2.11 מאוד מוכשר (יותר מהורד ) אבל ברנש לא קל לעיכול
אחרי שנים בנ.ב.א חתם בשנה שעברה בברצלונה בהרבה כסף , נתן עונה טובה בעייני ....אבל שוחרר
אחרי שניהל משא ומתן עם כמה קבוצות יורוליג בכירות פתאום חתם בקנריה בספרד
משחק כדורסל פנטסטי העונה בליגה הספרדית ..... מכבי צריכה לסגור איתו אחרי צאת השבת
https://www.youtube.com/watch?v=_sgakX-o_ts
https://www.youtube.com/watch?v=usDHjr5wHaI&t=14s

מה זה "אבל שוחרר" ? שכחת שהוא קרע את גיד האכילס במהלך העונה? (אחת הפציעות הכי מוזרות שראיתי. עשה צעד מבחוץ לתוך המגרש, וקרע את האכילס בלי ששחקן יריב כלשהו היה בכלל בסביבה). ברצלונה לא ידעה עד כמה הוא התאושש, ולא רצתה להסתכן בעונה כול כך ארוכה ועמוסה. הגיוני מאוד ששחררו אותו.

הוא שיחק כדורסל נהדר בברסה , כן הייתה פציעה לא קלה . כל קבוצה הייתה מחכה לו אחרי שהוא שיחק שם כדורסל נהדר
מרגיש לי שהיה משהו מעבר
Neo

הודעהעל ידי Tom1313 » 14 מאי 2026, 10:49

מה אתם אומרים על נעם יעקב בתור עמדת הגארד הישראלי במקום תמיר?
ברור שהוא לא יגיע למעמד שתמיר נמצא בו כרגע אבל גם יחסוך כסף, גם גארד ישראלי בכיר שמראה יכולות יפות השנה והכי חשוב יאפשר להביא גארד זר בכיר לעמדה.
Tom1313

הודעהעל ידי עידן » 14 מאי 2026, 11:51

Tom1313 כתב:מה אתם אומרים על נעם יעקב בתור עמדת הגארד הישראלי במקום תמיר?
ברור שהוא לא יגיע למעמד שתמיר נמצא בו כרגע אבל גם יחסוך כסף, גם גארד ישראלי בכיר שמראה יכולות יפות השנה והכי חשוב יאפשר להביא גארד זר בכיר לעמדה.

שחקן חלש מאוד, לא מתאים בשום צורה לרמת יורוליג נכון לעכשיו.

ואני אומר את זה בתור מישהו שאהב אותו עד לפני שנתיים בערך.
עידן

הודעהעל ידי Tom1313 » 14 מאי 2026, 12:28

עידן כתב:

שוב, הוא לא בא להחליף את בלאט במעמד במצבת הגארדים,אלא להיות גארד רביעי חמישי ברוטציה ביורוליד
Tom1313

הודעהעל ידי עידן » 14 מאי 2026, 12:32

Tom1313 כתב:
עידן כתב:

שוב, הוא לא בא להחליף את בלאט במעמד במצבת הגארדים,אלא להיות גארד רביעי חמישי ברוטציה ביורוליד

הוא מתאים כגארד רביעי-חמישי ברוטציה בליגה

הוא לא מסוגל לתרום ביורוליג, וגם אני לא מבין מה הצורך? יש לך את עמית עבו על המשבצת הזו שייתן תרומה דומה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 14 מאי 2026, 14:29

לא ברור אם היה גרוע בהפועל בגלל המעמד. הייתי מנסה אותו אם בא עד 300 אלף.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 14 מאי 2026, 14:53

A.Parker כתב:לא ברור אם היה גרוע בהפועל בגלל המעמד. הייתי מנסה אותו אם בא עד 300 אלף.

הוא היה חלש גם בהפועל ירושלים, גם בוילרבאן וגם בהפועל ת"א. בכל אחת מהן המספרים שלו היו דומים, גם לא היה נראה שהתקדם מעונה לעונה, אם כבר ההיפך.

הוא כרגע מצטיין בליגה חלשה מאוד כך שהביצועים שם לא אומרים כלום. הוא פשוט לא מתאים כרגע למכבי, בטח לא כשחקן רוטציה ביורוליג. אולי אחרי שישתפשף עוד שנה-שנתיים הוא יתאים, אבל אין מה להביא אותו כרגע. הוא לא יתרום יותר משחקן כמו עבו.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 14 מאי 2026, 16:05

עידן כתב:
A.Parker כתב:לא ברור אם היה גרוע בהפועל בגלל המעמד. הייתי מנסה אותו אם בא עד 300 אלף.

הוא היה חלש גם בהפועל ירושלים, גם בוילרבאן וגם בהפועל ת"א. בכל אחת מהן המספרים שלו היו דומים, גם לא היה נראה שהתקדם מעונה לעונה, אם כבר ההיפך.

הוא כרגע מצטיין בליגה חלשה מאוד כך שהביצועים שם לא אומרים כלום. הוא פשוט לא מתאים כרגע למכבי, בטח לא כשחקן רוטציה ביורוליג. אולי אחרי שישתפשף עוד שנה-שנתיים הוא יתאים, אבל אין מה להביא אותו כרגע. הוא לא יתרום יותר משחקן כמו עבו.

אני לא כזה בטוח
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 14 מאי 2026, 16:37

A.Parker כתב:
עידן כתב:

אני לא כזה בטוח

אתה לא בטוח ש-מה? אתה חושב ששחקן שעשה ממוצע של 3 נקודות בכל 3 העונות האחרונות ובכל הקבוצות שהיה בהן שווה יורוליג? או שאתה חושב שהוא יתרום יותר מעבו?

כך או אחרת, אני לא רואה מה הוא ייתן למכבי. גם אם אתה חושב שהוא יתרום קצת יותר מעבו, זה לא משמעותי ליורוליג. חבל על הכסף להביא אותו. אני גם חושב שהוא ידרוש שכר גבוה יותר מ-300 אלף.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 14 מאי 2026, 18:34

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:

אני לא כזה בטוח

אתה לא בטוח ש-מה? אתה חושב ששחקן שעשה ממוצע של 3 נקודות בכל 3 העונות האחרונות ובכל הקבוצות שהיה בהן שווה יורוליג? או שאתה חושב שהוא יתרום יותר מעבו?

כך או אחרת, אני לא רואה מה הוא ייתן למכבי. גם אם אתה חושב שהוא יתרום קצת יותר מעבו, זה לא משמעותי ליורוליג. חבל על הכסף להביא אותו. אני גם חושב שהוא ידרוש שכר גבוה יותר מ-300 אלף.

השאלה 3 נקודות בכמה דקות ובאיזה מעמד?
בעיני הוא עדיין עם יסודות טובים. אם זה בעד 300 אני סבבה עם זה.
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 15 מאי 2026, 15:57

עוד פעם הדיבור הפדרמני הגרושניק שצריך לחבר לירה ללירה. תפסיקו עם החשבוניות והבדידים כי סגנון החשיבה של אוספי הבקבוקים למחזור ברחוב לא מתאים לבעלי קבוצות יורוליג. נועם יעקב ראוי בעיני אם בלאט עוזב ומצידי שפדרמן הנאד ישלם מכיסו 1M עבורו ועדיף עוד יותר שישלם ויעזוב את הקבוצה ואותנו.
אחרי שפדרמן יעוף 10 זרים:
קארסן אדוארדס, שורטס, בלאט
קלארק, מקינלי רייט , שארפ
גאבארי פרקר, סי ג'יי אלבי, בריסט, ספנסר וויס
ליף, סורקין, גור לביא
גיילן הורד, Kylor Kelley חוסם טוב, 2:13 2 אסיסטים 7 כדורים חוזרים ג'יליג, אנואקו
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 15 מאי 2026, 16:43

שמוליק כתב:

עוד פעם הדיבור הפדרמני הגרושניק שצריך לחבר לירה ללירה. תפסיקו עם החשבוניות והבדידים כי סגנון החשיבה של אוספי הבקבוקים למחזור ברחוב לא מתאים לבעלי קבוצות יורוליג. נועם יעקב ראוי בעיני אם בלאט עוזב ומצידי שפדרמן הנאד ישלם מכיסו 1M עבורו ועדיף עוד יותר שישלם ויעזוב את הקבוצה ואותנו.

תמשיכו עם הדיבור הזה של מיליון דולר לסורקין ותישארו עם סנטוס כסנטר בכיר
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים