אין דבר מאוס כמו השחקן הישראלי.
הלוואי שהיה אפשר לשחק עם 12 זרים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:אין דבר מאוד כמו השחקן הישראלי.
הלוואי שהיה אפשר לשחק עם 12 זרים.
A.Parker כתב:נשמע שהם ירדו מהעץ המטופש שלהם כי ההצעה לא משנה משהו מהותי. עדיין צריך לתבוע אותם על הנזק שנגרם ולהתחשבן איתם טוב טוב בקיץ.
A.Parker כתב:מקווה שיכפילו את השכר של סורקין ובלאט, הם ראויים לזה
A.Parker כתב:נשמע שהם ירדו מהעץ המטופש שלהם כי ההצעה לא משנה משהו מהותי. עדיין צריך לתבוע אותם על הנזק שנגרם ולהתחשבן איתם טוב טוב בקיץ.
ankram כתב:A.Parker כתב:נשמע שהם ירדו מהעץ המטופש שלהם כי ההצעה לא משנה משהו מהותי. עדיין צריך לתבוע אותם על הנזק שנגרם ולהתחשבן איתם טוב טוב בקיץ.
סליחה , לא שאני הבנתי את השביתה המטומטמת הזאת , ואני בטח לא חושב שיש להגן על השחקן הישראלי , אבל איזה פאקינג נזק נגרם?
להתחשבן איתם טוב טוב בקיץ? עם מי?
ankram כתב:A.Parker כתב:מקווה שיכפילו את השכר של סורקין ובלאט, הם ראויים לזה
סרקאזם נחמד , ממש נחמד. רק שהשכר של סורקין ובלאט נגזר מזה שהם הישראלים אולי היחידים שמסוגלים לשחק ברמה הגבוהה באירופה.
ולפחות השנה הם היו יחסית בריאים ושלמים , מה שאי אפשר להגיד על השודד בטרנינג שהוא לוני צ'וקר , הזר שכמעט עלה מיליון, ג'ף דאוטין, והאיש ששווה 200K למשחק איפה לונדברג.
אין לי בעיה שיעלו לרומן את המשכורת , הוא השובר שיוויון שלנו בליגה , לגבי בלאט אני לא חושב שצריך להעלות לו בהרבה , וגם אם נאבד אותו לקבוצה אחרת , לדידי הוא לא שובר שיוויון.
עידן כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:נשמע שהם ירדו מהעץ המטופש שלהם כי ההצעה לא משנה משהו מהותי. עדיין צריך לתבוע אותם על הנזק שנגרם ולהתחשבן איתם טוב טוב בקיץ.
סליחה , לא שאני הבנתי את השביתה המטומטמת הזאת , ואני בטח לא חושב שיש להגן על השחקן הישראלי , אבל איזה פאקינג נזק נגרם?
להתחשבן איתם טוב טוב בקיץ? עם מי?
מעבר לנזק הכספי שהם בוודאי עשו (ווינר, שידור משחקים, אוהדים שהגיעו/לא הגיעו למשחקים) לא ברור לך הנזק שהם גרמו? לעשות מהליגה הזו קרקס בעיצומה של עונה, כשהם מחליטים על דעת עצמם לשבות לפני תום החוזה שנקבע מראש בתום העונה, זה בסדר מבחינתך?
גם יש פה נזק מקצועי כי הם סייעו להפועל ת"א להפסיד בקלות בכוונה, מה שהפועל רצו לעשות, כדי שירושלים תסיים מקום רביעי והם לא ייאלצו לפגוש אותם בחצי הגמר.
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מקווה שיכפילו את השכר של סורקין ובלאט, הם ראויים לזה
סרקאזם נחמד , ממש נחמד. רק שהשכר של סורקין ובלאט נגזר מזה שהם הישראלים אולי היחידים שמסוגלים לשחק ברמה הגבוהה באירופה.
ולפחות השנה הם היו יחסית בריאים ושלמים , מה שאי אפשר להגיד על השודד בטרנינג שהוא לוני צ'וקר , הזר שכמעט עלה מיליון, ג'ף דאוטין, והאיש ששווה 200K למשחק איפה לונדברג.
אין לי בעיה שיעלו לרומן את המשכורת , הוא השובר שיוויון שלנו בליגה , לגבי בלאט אני לא חושב שצריך להעלות לו בהרבה , וגם אם נאבד אותו לקבוצה אחרת , לדידי הוא לא שובר שיוויון.
אחלה, בגלל שהם מסוגלים לשחק ביורוליג נשלם עליהם מיליון וחצי במונחים של זר. הגיוני.
עוד יותר הגיוני להצדיק את החוזים האלה לאור חוזים מטומטמים אחרים שהזכרת. זה נבלה וזה טרפה.
עידן כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מקווה שיכפילו את השכר של סורקין ובלאט, הם ראויים לזה
אחלה, בגלל שהם מסוגלים לשחק ביורוליג נשלם עליהם מיליון וחצי במונחים של זר. הגיוני.
עוד יותר הגיוני להצדיק את החוזים האלה לאור חוזים מטומטמים אחרים שהזכרת. זה נבלה וזה טרפה.
מילא זה, לסורקין יש פה חוזה עד קיץ 2029! ללא סעיפי יציאה (לפי מה שפורסם לפחות)!
לשדרג לו עכשיו את השכר זו הזייה חסרת כל היגיון, הוא לא יכול לברוח אפילו אם ינאי יציע לו 3 מיליון.
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מקווה שיכפילו את השכר של סורקין ובלאט, הם ראויים לזה

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־49 אורחים