Jack55 כתב:אני דווקא חושב אחרת, לדעתי דווקא עניין ההתאמה של קאברו לסגנון של עודד מדאיג אותי פה. מבחינת יכולת אין ספק שקאברו שחקן מאוד איכותי מבחינה התקפית, סקורר איכותי ומאוד מגוון שיכול לייצר נקודות מהרבה מצבים שונים בהתקפה. עם זאת, לדעתי וגם להבנתי לאורך השנים האחרונות כשעודד הוביל את מכבי, שחקנים יוצרים מעמדה 3 הם לא הCUP OF TEA של עודד מבחינת שיטת המשחק שלו. גם משיחות שלי עם ראנדלף, אם אני משווה את המשבצת של קאברו לזו של ראנדולף, קשה בשיטה של עודד לשחקנים כאלה מאוד להצליח מכיוון שבשיטה הPnR של עודד האופציות הראשונות בהתקפה יהיו בדרך כלל המוביל כדור\גבוה או הגארד הסקורר (המשבצת של לוני כרגע ובולדווין בזמנו). אני לא יודע אם נראה נתונים דומים בהתקפה מקאברו תחת עודד, גם ההיסטוריה שלו פה במכבי מוכיחה שאין לו חיבה גדולה או הצלחה כבירה עם סווינגמנים (היליארד\טריפונוביץ...)
בוא נגיד שאני לא אתבאס מאוד אם שחקן כמו קאברו יבוא לפה, אבל אם כבר משכיבים סכום גדול הייתי מעדיף בפער שזה יהיה לשחקן במשבצת שמתאימה יותר לשיטה של עודד, נניח שורטס לעמדת הרכז או מקינטייר לצורך העניין. אם כבר שחקן לעמדה 3 אז הייתי הולך בכל הכוח על בונזי או על טייסון וורד, שחקנים שפחות צריכים את הכדור ביד ויכולים לתרום בדרכים אחרות לקבוצה ולהתאים לסגנון של עודד, כמו שבריסט עושה למשל.
כמובן שבהנחה ומתכננים להסיט את קאברו לעמדת הגארד והיוצר מעמדה 2 ולהיפטר מווקר אז אנחנו בסיפור אחר, אבל אני מניח שהסיכויים שווקר יעזוב לאור העובדה שיש לו חוזה מובטח גבוה הם קלושים, ולכן אני לא יודע כמה אני אוהב את זה שיגיע עוד שחקן לעמדה 3 שחייב את הכדור ביד בשביל לייצר לעצמו כמו קאברו, כי לפי דעתי האישית ואיך שאני רואה את זה, להערכתי זה לא יעבוד כל כך טוב בסגנון משחק של עודד.
אני מעדיף את קאברו על ווקר. ממה שראיתי העונה, קאברו הרבה יותר אינטלגנטי. קבלת ההחלטות שלו טובה פי כמה מזו של ווקר. גם אם יוצא שלא היית מרוצה ממהלך כולשהו של קאברו, אתה אף פעם לא תופס את הראש ושואל "מה אתה עושה לעזאזל?!" כפי שלא פעם קורה עם ווקר.
קו אחורי של קלארק, לונדברג וקאברו נראה מעניין מאוד:
הניסיון של לונדברג וקאברו אמור לחפות על הפזיזות של קלארק. שלושה שחקנים עם סייז ופיזיות. שלושתם עם יכולת סקורינג מגוונת... האחוזים הגבוהים של קאברו לשלוש אמורים לחפות על העובדה שהאחוזים של קלארק ולונדברג מחוץ לקשת הם די בינוניים.