A.Parker כתב:גם ג'ורדן נאוורה שיחק זוועה באפס והפך השנה לאחד הטובים בעמדתו. אי אפשר לדעת מה יהיה איתו, אבל זה לחלוטין פרופיל השחקנים שאני מעדיף כשצריך להמר.
16 נק', 3.7 ריב' ו1.5 אס' עם 50% ב24 משחקים בליגה הטורקית זה רחוק שנות אור מלהיות זוועה. הוא הראה ניצוצות לאורך כל העונה פשוט לא קיבל את הקרדיט והמשבצת המתאימה לו ביורוליג.
אמנם גם בוסטון לא קיבל קרדיט השנה בפנר, אבל גם בדקות שקיבל לא הראה ניצוצות שאפילו מדגדגים את מה שנאוורה הראה שנה שעברה. יכול להיות שפוטנציאלית הוא יכול לפרוח בסיטואציה אחרת שמתאימה לו, אבל עם בסיס הזרים הנוכחי אין למכבי מקום להמר בזרים שהיא צריכה להחתים לדעתי. מעבר לזה באופן כללי לטעמי מכבי לא במקום שהיא יכולה "לוותר" על שחקן איכותי ובמעמד כמו הורד, גם אם היו לו תקופות פחות יפות במהלך העונה, הוא עדיין אחד מבין הפורוורדים הכי טובים באירופה נכון לעכשיו ושיש לך שחקן כזה בן 27 ביד אתה משאיר אותו בלי להסס.
המשבצת היחידה שהייתי "מהמר" בה זה סנטר שני אם יגיע, אבל אם בונזי אכן יחתום ויאריכו חוזה ללונדברג זה מעמיד את הסגל על 6 זרים ולכן במצב כזה קשה לי להאמין שיגיעו 2 זרים סנטרים, אלא אם כן ילכו על 9 זרים אבל אני לא בונה על זה כי יש את ליף שיכול לתת לא מעט דקות טובות גם בתור 5. ובכל מקרה במידה ובונזי אכן מגיע, 2 הזרים האחרונים צריכים להיות סנטר + גארד איכותיים ולא שמות שנויים במחלוקת.
1. רובינסון, קלארק, בלאט
2. ווקר, לונדברג, שארפ, בלאט
3. קולסון, בריסט, ריימן
4. הורד, ליף, לביא
5. האל, סורקין, האנטר