ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי A.Parker » 02 יוני 2026, 15:22

my man כתב:https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/20672648

חסיאל ריברו הוא היעד הבא של הצהובים לעמדת הסנטר, ומנהל מגעים עם הקבוצה

חחחח סנטר שלישי אומרים לי

חחחחחח
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 02 יוני 2026, 17:15

עידן כתב:
Gevaudan כתב:הבעיה שלי עם תמיר היא לא כמות הכסף שהוא מבקש, אלא הזריקה הקבועה שלו בהגנה, הפוזות שהוא עושה בכל קיץ לפני חוזה חדש והעובדה שהוא לא מסוגל להגיד בקול רם שהוא רוצה להישאר במועדון שעשה אותו לחצי שחקן משלים סביר במונחי היורוליג. זו אותה כפיות טובה וישראליות (מהצד המכוער שלה) שאותם חבר'ה שקידמו את שביתת השחקנים הראו.

אני יכול לחיות בשלום בלי הלובים האלה שחצי מהזמן נגמרים באיבוד כדור, או השלשות הרנדומליות שהוא מיידה על דעת עצמו בלי לתת חשבון לאף אחד (ובטח שלא לחזור להגנה כשהן יוצאות החוצה).

עם איפה הבעיה היא מקצועית בלבד.
יש מצב שאם נעשה היום value rating לו ולג'ימי הם יקבלו ציונים דומים (בהתקזזות של החסרונות שלהם), אבל לג'ימי יש אפסייד ואפשרות אמיתית להיות שחקן יורוליג ברמה גבוהה.

איפה, מנגד, שחקן במניית ירידה, עבר את גיל 30, בבסט קייס סינאריו אנחנו מקבלים את הגרסה הכי טובה שלו, ובתרחיש הריאלי הוא רק ילך ויהיה גרוע יותר.
לשים לו 1.6 מיל' כדי שישחק (אולי) 10 דק' בממוצע ביורוליג, זה לא ביזנס טוב. מעדיף להיות ברוטציה עם פחות שחקן אבל שהגארד שיביאו יהיה גארד של 2+ ומעלה.

בלאט שיחק שנתיים לפני מכבי בקבוצת יורוליג והיה שחקן חמישייה די טוב שם. נכון שזו הייתה קבוצה חלשה, אבל גם מכבי הנוכחית לא חזקה בהרבה ממנה לצערנו הרב. במקרה שלו מכבי היא לא זו שבה עשה את הפריצה, בניגוד לרוב המוחלט של שחקנים ישראלים.

כמובן שזה לא סותר את העובדה שהוא דורש סכומים מוגזמים שהוא לא שווה אותם, בעיקר בגלל שהוא שחקן שיודע לעשות בדיוק שניים וחצי מהלכים ובזה זה מסתכם.

לגבי לונדברג, אני אישית לא חושב שהוא שווה יותר ממיליון או גג 1.2 מיליון. בטח לא ה-1.6 שהוא דורש. בסכום כזה אפשר בוודאות למצוא שחקן עדיף.

הוא לא היה שחקן חמישייה. הממוצעים שלו בעונה ראשונה היו די חלשים ובעונה שנייה השתפר ועשה בערך אותם ממוצעים כמו במכבי העונה ב-20 דק בערך למשחק.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 02 יוני 2026, 17:38

omerk כתב:הוא לא היה שחקן חמישייה. הממוצעים שלו בעונה ראשונה היו די חלשים ובעונה שנייה השתפר ועשה בערך אותם ממוצעים כמו במכבי העונה ב-20 דק בערך למשחק.

בסדר, אז לא שחקן חמישייה, לא זכרתי נכון. אבל כן שחקן מוביל.

הנקודה שלי נותרה בעינה - הוא לא "חייב" למכבי כלום, ואין פה עניין של "כפיות טובה". הוא לא שחקן בית של המועדון, הוא צבר הרבה מאוד קילומטראז' בארץ במספר קבוצות אחרות לפני שהגיע לפה, וגם את הפריצה שלו ביורוליג הוא לא עשה במכבי.

נכון שעל הרבה ישראלים אפשר להגיד שבמכבי הם פרצו, אבל זה ממש לא המצב עם בלאט.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2026, 19:53

מי שרוצה לראות את בינהאם, הינה שידור ישיר של המשחק צסקא-אוניקס
https://vtb-league.com/ru/game/1058413/
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTAbasket » 02 יוני 2026, 21:34

אם וכאשר בינגהם יחתום, החתמה רעה בעייני.
זוכר אותו מאוד אנמי בהפועל, צריך paint beast.
מה גם שאם מהמרים על שחקן, ובינגהם זה הימור, כמעט מליון דולר לעונה זה יותר מידי.
MTAbasket

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2026, 21:55

MTAbasket כתב:אם וכאשר בינגהם יחתום, החתמה רעה בעייני.

היום ראיתי אותו משחק נגד צסקא. מזכיר מאוד את סורקין בצורת המשחק שלו. מעדיף לזרוק משלוש. יכול לסיים בצבע, אבל מאוד לא פיזי. הוא יותר גבוה מסורקין במשהו כמו 4-5 סנטימטר, אבל לדעתי סורקין יותר אתלטי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 02 יוני 2026, 22:21

felix_r כתב:

היום ראיתי אותו משחק נגד צסקא. מזכיר מאוד את סורקין בצורת המשחק שלו. מעדיף לזרוק משלוש. יכול לסיים בצבע, אבל מאוד לא פיזי. הוא יותר גבוה מסורקין במשהו כמו 4-5 סנטימטר, אבל לדעתי סורקין יותר אתלטי.

אין לו מסה רק גובה ביורוליג יאכלו אותו בלי מלח, אם למכבי היה מערך סקאוטינג מתפקד היו יכולים במיליון דולר ששמים עליו להביא סנטר יותר טוב ומתאים ממנו ליורוליג.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2026, 22:29

מרסר כתב:
felix_r כתב:

אין לו מסה רק גובה ביורוליג יאכלו אותו בלי מלח, אם למכבי היה מערך סקאוטינג מתפקד היו יכולים במיליון דולר ששמים עליו להביא סנטר יותר טוב ומתאים ממנו ליורוליג.

בכסף הזה יכולים להביא שניים טובים יותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 02 יוני 2026, 22:37

felix_r כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

בכסף הזה יכולים להביא שניים טובים יותר

היום לכול קבוצת יורוליג כמעט יש סנטר אחד ואפילו שתיים שהם אתלטים ואגרסיבים , סנטרים עם מסה שיודעים לסגור את הצבע ולהוריד ריבאונד, אם מכבי לא תביא לפחות אחד כזה העונה הבאה כבר מראש תהיה לכישלון.
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 02 יוני 2026, 22:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי Jazzman » 02 יוני 2026, 22:37

הסכומים שהולכים כרגע באירופה לכל גבוה סביר מטורפים. ולכן השכר סביר. לדעתי החתמה טובה ועם פוטנציאל (הבחור רק בן 25). הוא ממש גבוה (תמיד היו חסרים לנו כאלה) נייד, חוסם מצויין, יד רכה וזה לא סורקין הוא ריבאונדר טוב. אבל צריך להביא כדי להשלים קו קדמי טוב שחקן נוסף ואחר - חיית צבע, חזק, אגרסיבי, עם מאסה, קפיץ. סטייל הול או ג'ונס. ובלבל הזה. ככה יהיה קו קדמי מאד מגוון.
Jazzman

הודעהעל ידי מרסר » 02 יוני 2026, 22:40

Jazzman כתב:הסכומים שהולכים כרגע באירופה לכל גבוה סביר מטורפים. ולכן השכר סביר. לדעתי החתמה טובה ועם פוטנציאל (הבחור רק בן 25). הוא ממש גבוה (תמיד היו חסרים לנו כאלה) נייד, חוסם מצויין, יד רכה וזה לא סורקין הוא ריבאונדר טוב. אבל צריך להביא כדי להשלים קו קדמי טוב שחקן נוסף ואחר - חיית צבע, חזק, אגרסיבי, עם מאסה, קפיץ. סטייל הול או ג'ונס. ובלבל הזה. ככה יהיה קו קדמי מאד מגוון.

מדברים על חסיאל ריברו כסנטר שני שיגיע אז אתה מבין מראש שזה הולך להיות כישלון.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 02 יוני 2026, 22:49

בינגהם שחקן גבוה אך רק מאוד שמעדיף לזרוק מבחוץ, מה שדי מבטל את יתרון הגובה שלו והופך אותו לפורוורד סביר עם קליעה. ממש לא מה שאנחנו צריכים.
מפתיע גם שקטש הולך על שחקן כזה כסנטר לאור האובססיה שלו לשחק עם סנטרים/שחקנים פיזיים בעמדה 4.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 03 יוני 2026, 09:16

אפשר הסבר ממי שעוקב לגבי הפיזיות? איך זה מסתדר עם העובדה שזכה בשחקן ההגנה של העונה ברוסיה? באמת שואל אני לא עוקב אחרי הליגה או אחרי השחקן
omerk

הודעהעל ידי עידן » 03 יוני 2026, 09:20

omerk כתב:אפשר הסבר ממי שעוקב לגבי הפיזיות? איך זה מסתדר עם העובדה שזכה בשחקן ההגנה של העונה ברוסיה? באמת שואל אני לא עוקב אחרי הליגה או אחרי השחקן

גם אני לא עוקב, אבל כבר נאמר פה שליגת ה-VTB חלשה מאוד בשנים האחרונות ואי אפשר להסיק כמעט כלום מיכולת של שחקנים שם.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 03 יוני 2026, 09:53

A.Parker כתב:בינגהם שחקן גבוה אך רק מאוד שמעדיף לזרוק מבחוץ, מה שדי מבטל את יתרון הגובה שלו והופך אותו לפורוורד סביר עם קליעה. ממש לא מה שאנחנו צריכים.
מפתיע גם שקטש הולך על שחקן כזה כסנטר לאור האובססיה שלו לשחק עם סנטרים/שחקנים פיזיים בעמדה 4.
לא מבין אותך. קודם כל לא מכיר אותו כזורק מבחוץ, הוא לא היה כזה בחולון ובחיפה. יכול להיות שברוסיה הוא יותר לוקח מבחוץ, לא ראיתי מודה.

במשך כל העונה מדבר קטש על סנטר עם נוכחות הגנתית בצבע. מכל הדברים העונה זה הדבר שהיה הכי חסר - יש במכביבול קטע שהם זרקו את כל הנתונים של מכבי למודל. שאלו אותו מה הכי חסר (כל הבוקר סקור וסטטיסטיקות מתקדמות שאפשר להוציא מהאתר של היורוליג ) הוא ענה סנטר הגנתי שלוקח ריבאונד. אני מניח אגב שהנתון הכי זועק זה הקלות שמכבי חוטפת בצבע וריבאונד הגנה חלש.

ויש פה מישהו סופר ארוך, כמעט 2 חסימות למשחק (שזה אומר שהוא משנה המון זריקות, גם מה שלא נחסם) ששואב ריבאונדים.

עכשיו אין לי באמת מושג אם יצליח לתרגם את זה ליורוליג מול המילטנובים והלאסורים של העולם, ואני לא מת על ההחתמה הזו בגלל העדר רזומה ביורוליג, אבל ברמת הפרופיל זה בערך זועק לשמיים שמכבי צריכה בדיוק את הפרופיל הזה בצבע. במיוחד בהגנה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2026, 09:55

omerk כתב:אפשר הסבר ממי שעוקב לגבי הפיזיות? איך זה מסתדר עם העובדה שזכה בשחקן ההגנה של העונה ברוסיה? באמת שואל אני לא עוקב אחרי הליגה או אחרי השחקן

אתה יודע כמה חסימות היו לסורקין בתבוסה להפועל במחזור האחרון של הליגה? 3 חסימות! והפסדנו 800 הפרש. אז ככה זה מסתדר :)

אבל אם ברצינות. בינגהאם הוא בחור גבוה. 213 ס"מ. שרוך עם ידיים ארוכות מאוד. ובניגוד לסורקין הוא גם מנסה ולא פעם מצליח לשמור. אבל גם הרצון הכי גדול לא יהפוך אותך לשחקן פיזי (ג'ייק כהן מאוד-מאוד רצה להיות פיזי). אז כן, בינגהאם משתדל לא להיות חור בהגנה, חוסם שחקנים שחודרים ומנסים לקלוע מעליו, אבל פיזיות ממנו והלאה. את זה ראו בהפועל, ולכן חתכו אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 03 יוני 2026, 09:57

felix_r כתב:

אתה יודע כמה חסימות היו לסורקין בתבוסה להפועל במחזור האחרון של הליגה? 3 חסימות! והפסדנו 800 הפרש. אז ככה זה מסתדר :)

אבל אם ברצינות. בינגהאם הוא בחור גבוה. 213 ס"מ. שרוך עם ידיים ארוכות מאוד. ובניגוד לסורקין הוא גם מנסה ולא פעם מצליח לשמור. אבל גם הרצון הכי גדול לא יהפוך אותך לשחקן פיזי (ג'ייק כהן מאוד-מאוד רצה להיות פיזי). אז כן, בינגהאם משתדל לא להיות חור בהגנה, חוסם שחקנים שחודרים ומנסים לקלוע מעליו, אבל פיזיות ממנו והלאה. את זה ראו בהפועל, ולכן חתכו אותו.
מכבי צריכה חוסם טוב שמשנה זריקות. זה זועק. הצבע שלנו פרוץ. החסימות של סורקין שמגיע מאחור במתפרצת זה לא החסימות המדוברות.

אם בינגהאם מסוגל ברמת היורוליג להטיל אימה בצבע ולשנות זריקות של גארדים - שיביאו אותו. זה אם גדול אני יודע.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Mitelka » 03 יוני 2026, 10:00

אגב אתמול קאזאן קיבלו בראש 63-91 מצסק"א במשחק מספר 1 בגמר. בינגהאם הוביל את קאזאן עם 15 נק' ו7 ריב.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2026, 10:06

Mitelka כתב:
felix_r כתב:

מכבי צריכה חוסם טוב שמשנה זריקות. זה זועק. הצבע שלנו פרוץ. החסימות של סורקין שמגיע מאחור במתפרצת זה לא החסימות המדוברות.

אם בינגהאם מסוגל ברמת היורוליג להטיל אימה בצבע ולשנות זריקות של גארדים - שיביאו אותו. זה אם גדול אני יודע.

זאת בדיוק שאלת המיליון דולר: "האם בינגהאם מסוגל ברמת היורוליג?"

רק שתבין את רמת ליגת ה-VTB העונה. אתמול בינגהאם שיחק בסדרת הגמר נגד צסקא. כולנו מכירים את צסקא. הקבוצה ששיטת הבנייה שלה תמיד הייתה "בוא ונקנה את הכוכבים הכי גדולים מכול הקבוצות". אתה יודע מה הקו הקדמי של צסקא עכשיו? אני אספר לך: לוקה מיטרוביץ' (זה ששיחק בירושלים ובכוכב האדום) ו-ליביו ז'אן-שארל שהיה שחקן מחליף באולימפיאקוס. תחשוב מי מאייש את הקו הקדמי בשאר הקבוצות...

ועוד דבר. חוסר הפיזיות של בינגהאם גורם לו ללכת לקו השלוש בהתקפה במקום שילך להרוג את כולם בצבע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2026, 10:08

Mitelka כתב:אגב אתמול קאזאן קיבלו בראש 63-91 מצסק"א במשחק מספר 1 בגמר. בינגהאם הוביל את קאזאן עם 15 נק' ו7 ריב.

בינגהאם כמעט ולא שיחק במחצית הראשונה כשעוד היה צמוד, כי קיבל מהר מאוד שתי עבירות ברבע הראשון. אחר כך עלה ברבע השני ואחרי דקה קיבל עבירה שלישית. את רוב המספרים שלו הוא עשה כבר כשהיה 20 הפרש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], אליאור, מרסר ו־69 אורחים