בכתבה הזו אחד מהם כנראה לקח טריפ ממש חזק אם הוא כתב שגאסול סגר במכבי לעונה הקרובה

לא בקטע של להאמין לו, סתם לצחוק ולגחך על המצב שנקלענו אליו

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שאראס שחקן פעיל הוא יהיה מועמד רציני בכל קיץ וזה תמיד יתחלק לשתי קבוצות ברורות-פדרמן שמאוהב בשאראס ותמיד רוצה אותו פה ובלאט שלא רוצה לשמוע את השם הזה אפילו
אני בטוחה שאם זה תלוי בפדרמן שאראס פה אתמול אבל נחמד לראות שלבלאט יש איזשהו SAY עדיין
אם פדרמן שוקל להחתים על תקן שחקן חמישייה חשוב שחקן שהמאמן לא רוצה (ואני לא מזכיר בכלל את זה שהוא בגיל בו ביוון כבר אפשר לפרוש לפנסיה), כנראה שהוא יכול באותה מידה פשוט לאמן בעצמו. לדעתי עונה בה נציג של משפחת פדרמן מאמן, או שהמאמן יהיה יס-מן שיקבל ללא עוררין תקציב מצ'וקמק, תהיה עונה שבה הפיינל פור הישראלי יהיה בסכנה, וביורוליג אולי נצליח לגנוב כמה משחקי בית בשלב הבתים.
er79 כתב:קראתי את זה, זה לא מה שהוא כתב, הוא כתב שגאסול מתווך בין שחקן בארסה ששיחק בעבר במכבי לבין המועדון, ושהשחקן הזה סגר במכבי. מבלי לציין שם הוא לבטח התייחס לאידסון. זה כמובן לא הופך את הטוקבקיסט הזה לפחות מטומטם
jol9 כתב:yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שאראס שחקן פעיל הוא יהיה מועמד רציני בכל קיץ וזה תמיד יתחלק לשתי קבוצות ברורות-פדרמן שמאוהב בשאראס ותמיד רוצה אותו פה ובלאט שלא רוצה לשמוע את השם הזה אפילו
אני בטוחה שאם זה תלוי בפדרמן שאראס פה אתמול אבל נחמד לראות שלבלאט יש איזשהו SAY עדיין
אם פדרמן שוקל להחתים על תקן שחקן חמישייה חשוב שחקן שהמאמן לא רוצה (ואני לא מזכיר בכלל את זה שהוא בגיל בו ביוון כבר אפשר לפרוש לפנסיה), כנראה שהוא יכול באותה מידה פשוט לאמן בעצמו. לדעתי עונה בה נציג של משפחת פדרמן מאמן, או שהמאמן יהיה יס-מן שיקבל ללא עוררין תקציב מצ'וקמק, תהיה עונה שבה הפיינל פור הישראלי יהיה בסכנה, וביורוליג אולי נצליח לגנוב כמה משחקי בית בשלב הבתים.
תסריט אפוקליפטי משהו, אבל גם לא בהכרח לא הגיוני.
כלומר, אני לא מאמין שמכבי תתקשה לשלוט בליגה המקומית, אבל בהחלט עלול להיות מצב שבו מכבי תהיה סוג של אלבה ברלין כזאת, שעלייה להצלבה תיחשב עבורה הישג.
לכל מי שמתכוון לזלזל באמירה הזאת, אפשר להזכיר את מרבית שנות ה-90 בהן מכבי היתה בדיוק קבוצה כזאת (שלטה די בקלות בליגה, ולא עשתה כלום באירופה).
מה שכן, ישנו הבדל אחד מהותי, בין האופציה הבינונית הנוכחית לבין זאת של שנות ה-90. אז, שיחקו בקבוצה לא מעט ישראלים. למעשה, כל הישראלים הכי טובים שיחקו בקבוצה,
ואז גם אם הקבוצה כשלה, עדיין יכלנו להגיד שמכבי עשתה את המקסימום, ולהמשיך לדחוף ולחכות לשנים טובות יותר.
אם זה יקרה בעידן הנוכחי, אז כדור השלג עלול להיות קטלני, שכן האוהד הממוצע, זה שיושב בבית, ואין לו מושג מי זה היקמן או מדלי, ושרואה אותם בפעם הראשונה, במשחק היורוליג הראשון
של מכבי, או אולי השני או השלישי, עלול פשוט לאבד עניין.
כי דבר אחד זה לראות את נדב הנפלד וגיא גודס, ואח"כ לראות אותם בנבחרת, וכו', ודבר שני זה לראות השנה את היקמן, ובשנה הבאה את זיקמן ואח"כ את טיקמן, כשאתה כבר לא מבדיל בין
האחד לשני, ופשוט מאבד עניין, ולא משריין יותר את ימי חמישי בערב בשביל מכבי.
אז לנו אולי זה לא יקרה, אבל הכסף הגדול מגיע מהמפרסמים, ומזכויות השידור, ואלה מסתמכים בעיקר על האוהדים האלה שיאבדו עניין, ויגרמו להכנסות הקבוצה לצנוח.
er79 כתב:קראתי את זה, זה לא מה שהוא כתב, הוא כתב שגאסול מתווך בין שחקן בארסה ששיחק בעבר במכבי לבין המועדון, ושהשחקן הזה סגר במכבי. מבלי לציין שם הוא לבטח התייחס לאידסון. זה כמובן לא הופך את הטוקבקיסט הזה לפחות מטומטם
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל עוד שאראס שחקן פעיל הוא יהיה מועמד רציני בכל קיץ וזה תמיד יתחלק לשתי קבוצות ברורות-פדרמן שמאוהב בשאראס ותמיד רוצה אותו פה ובלאט שלא רוצה לשמוע את השם הזה אפילו
תסריט אפוקליפטי משהו, אבל גם לא בהכרח לא הגיוני.
כלומר, אני לא מאמין שמכבי תתקשה לשלוט בליגה המקומית, אבל בהחלט עלול להיות מצב שבו מכבי תהיה סוג של אלבה ברלין כזאת, שעלייה להצלבה תיחשב עבורה הישג.
לכל מי שמתכוון לזלזל באמירה הזאת, אפשר להזכיר את מרבית שנות ה-90 בהן מכבי היתה בדיוק קבוצה כזאת (שלטה די בקלות בליגה, ולא עשתה כלום באירופה).
מה שכן, ישנו הבדל אחד מהותי, בין האופציה הבינונית הנוכחית לבין זאת של שנות ה-90. אז, שיחקו בקבוצה לא מעט ישראלים. למעשה, כל הישראלים הכי טובים שיחקו בקבוצה,
ואז גם אם הקבוצה כשלה, עדיין יכלנו להגיד שמכבי עשתה את המקסימום, ולהמשיך לדחוף ולחכות לשנים טובות יותר.
אם זה יקרה בעידן הנוכחי, אז כדור השלג עלול להיות קטלני, שכן האוהד הממוצע, זה שיושב בבית, ואין לו מושג מי זה היקמן או מדלי, ושרואה אותם בפעם הראשונה, במשחק היורוליג הראשון
של מכבי, או אולי השני או השלישי, עלול פשוט לאבד עניין.
כי דבר אחד זה לראות את נדב הנפלד וגיא גודס, ואח"כ לראות אותם בנבחרת, וכו', ודבר שני זה לראות השנה את היקמן, ובשנה הבאה את זיקמן ואח"כ את טיקמן, כשאתה כבר לא מבדיל בין
האחד לשני, ופשוט מאבד עניין, ולא משריין יותר את ימי חמישי בערב בשביל מכבי.
אז לנו אולי זה לא יקרה, אבל הכסף הגדול מגיע מהמפרסמים, ומזכויות השידור, ואלה מסתמכים בעיקר על האוהדים האלה שיאבדו עניין, ויגרמו להכנסות הקבוצה לצנוח.
לא יכולת לכתוב את זה טוב יותר
בזמן שהנהלת הקבוצה מעשירה את קופתה ונותנת לכוכבים הגדולים לעזוב, לא פלא שהמועדון לא זוכה בתואר כבר 6 שנים.
שחף כתב:ולאור הניסוח הזהה כנראה שזה אותו בנאדם.
er79 כתב:שחף כתב:ולאור הניסוח הזהה כנראה שזה אותו בנאדם.
יש עכשיו גולש נוסף מתפוז שטוען שמכבי סגרה עם גארד. הוא לא מציין את אידסון או שם אחר.
קודי כתב:גיא גודס, שחזר בסופ"ש מליגת הקיץ בלאס וגאס, מצוטט הבוקר ב"ידיעות אחרונות" כאומר שהם לא ראו שם "מציאות" ושכל השחקנים הטובים חתומים כבר בקבוצות. את זה יכולנו לומר לו עוד לפני שהוא המריא לשם...
yarinsaky כתב:ארויו חתם בתחילת אוגוסט, אז זה היה גם תחילת אב, כמו היום לפי התאריך העברי לפחות.
yarinsaky כתב:אם אתה רוצה להאמין לכל מיני בעלים של מכבי זה לא יקרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים