כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי omerk » 09 יוני 2026, 20:15

עידן כתב:עופר ינאי בהודעה לאוהדי הפועל: "אני רוצה להסביר להסביר משהו פשוט. הבדלי הרמות בינינו לבין ירושלים ומכבי ת"א בכושר הנוכחי זה 0:3 - 0:3. עכשיו, האירועי הזה בלתי נתפס שהפועל תל אביב הולכת לקחת אליפות שבדרך היא מפרקת את הקבוצה שהייתה הבכירה בישראל, ואת זו שהייתה מספר 2 בדור האחרון, דבר שהוא בלתי נתפס מבחינת כולם וכולם רואים את זה".

"כולם ראו את הדרבי האחרון ואת השליטה מול ירושלים. וכולם מבינים את המשמעות כי הצלחנו לשמר את כל הזרים שלנו בזכות היחס החם שלנו, בירושלים ומכבי נטשו. לכולם ברור מה הולך לקרות, מבחינתם הדבר כמו תאונת רכבת שרואים אותה מול העיניים. הם מנסים להוציא אותנו מאיפוס ומאיזון. אנחנו עולים לשחק בצורה הכי חזקה. אני בטוח שהשיפוט היום יהיה מזעזע, נראה הרבה דברים הזויים. ינסו לחפש ולהוציא אוהדים שלנו עם אלימות כדי לפגוע בקבוצה"

אל איזה אוהדים הוא בדיוק מדבר? מונולוג שלו מול כיסאות ריקים
omerk

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 יוני 2026, 20:55

קרינגטון עלה לשחק מול הפועל תל אביב
כנראה שהוא באמת לא הרגיש טוב
Avi1508

הודעהעל ידי my man » 09 יוני 2026, 21:18

omerk כתב:
עידן כתב:עופר ינאי בהודעה לאוהדי הפועל: "אני רוצה להסביר להסביר משהו פשוט. הבדלי הרמות בינינו לבין ירושלים ומכבי ת"א בכושר הנוכחי זה 0:3 - 0:3. עכשיו, האירועי הזה בלתי נתפס שהפועל תל אביב הולכת לקחת אליפות שבדרך היא מפרקת את הקבוצה שהייתה הבכירה בישראל, ואת זו שהייתה מספר 2 בדור האחרון, דבר שהוא בלתי נתפס מבחינת כולם וכולם רואים את זה".

"כולם ראו את הדרבי האחרון ואת השליטה מול ירושלים. וכולם מבינים את המשמעות כי הצלחנו לשמר את כל הזרים שלנו בזכות היחס החם שלנו, בירושלים ומכבי נטשו. לכולם ברור מה הולך לקרות, מבחינתם הדבר כמו תאונת רכבת שרואים אותה מול העיניים. הם מנסים להוציא אותנו מאיפוס ומאיזון. אנחנו עולים לשחק בצורה הכי חזקה. אני בטוח שהשיפוט היום יהיה מזעזע, נראה הרבה דברים הזויים. ינסו לחפש ולהוציא אוהדים שלנו עם אלימות כדי לפגוע בקבוצה"

אל איזה אוהדים הוא בדיוק מדבר? מונולוג שלו מול כיסאות ריקים

בדיוק
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 09 יוני 2026, 22:50

המאמן של ירושלים פשוט הפסיד את המשחק במו ידיו. בשתי התקפות הלך על הארפר שהיום ביום רע מאוד, במקום ללכת על קארינטון, שהיה טוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 09 יוני 2026, 22:53

אם ירושלים לא ניצחו היום שהיתה להם הזדמנות גדולה לעשות את זה הם כבר לא יעשו את זה העונה, יש גם ערעור של הפועל ת"א והתובע של איגוד הכדורסל לכו תדעו אם הערעור יתקבל ואז זה 2-0 להפועל ת"א
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 09 יוני 2026, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 יוני 2026, 22:54

felix_r כתב:המאמן של ירושלים פשוט הפסיד את המשחק במו ידיו. בשתי התקפות הלך על הארפר שהיום ביום רע מאוד, במקום ללכת על קארינטון, שהיה טוב

אכן
הארפר היה היום חושך מצרים
לירושלים אין מה למכור בסגל הנוכחי
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 09 יוני 2026, 23:01

אם הערעור לא יתקבל להפועל ת"א יהיו 2 משחקי בית רצופים.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 09 יוני 2026, 23:05

Avi1508 כתב:
felix_r כתב:המאמן של ירושלים פשוט הפסיד את המשחק במו ידיו. בשתי התקפות הלך על הארפר שהיום ביום רע מאוד, במקום ללכת על קארינטון, שהיה טוב

אכן

למה אין? בסגל הזה הם יכלו לנצח אם לא הטעויות של המאמן.

הזכיר לי את ההפסד ההוא של מכבי ביורוליג, כאשר דאוטין קלע 6/6 לשלוש, אבל קטש התעקש בכול זאת ללכת על ווקר בהתקפה האחרונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 יוני 2026, 23:15

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:

אכן

למה אין? בסגל הזה הם יכלו לנצח אם לא הטעויות של המאמן.

הזכיר לי את ההפסד ההוא של מכבי ביורוליג, כאשר דאוטין קלע 6/6 לשלוש, אבל קטש התעקש בכול זאת ללכת על ווקר בהתקפה האחרונה.

היום היה להם מזל
אבל הם עם 3.5 זרים בלי גבוה נורמלי ובלי זוסמן
העזיבה של ווילי ומובלי השאירה אותם כמעט בלי גובה ולא סתם ווינרייט חגג עליהם היום
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 09 יוני 2026, 23:17

סקפינצב דווקא נראה לא רע בדקות הלא רבות שהוא שיחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 10 יוני 2026, 09:53

הארפר הגזים עם "הצלת המולדת" - גדולה של כוכב זה גם לדעת מתי אתה ביום חרא ולנצל את זה שההגנה כולה מרוכזת בך בשניות האחרונות כדי להעביר לשחקן אחר לקליעה.
יונתן אלון מאמן נחמד, אבל הוא לא מתאים לרמה שאדלסון מכוון אליה, כן יכול להיות יופי של עוזר לעודד.

אדלסון לא מאמין ביונתן אלון והוא גם די אמר את זה מפורש בראיון. יש לי הרגשה שהסיבה שהוא לא השקיע השנה כי פשוט לא מאמין באלון שלא יבזבז את ההזדמנות ועם אוברדוביץ' שנה הבאה נראה אצל ירושלים תקציב מוגדל מאד.
omerk

הודעהעל ידי Gevaudan » 10 יוני 2026, 10:29

קורה שלשחקן יש ערב רע, והוא מחטיא זריקות שבדרך כלל נכנסות.

מה שאני לא מצליח להבין זה למה, כשיש עדיין 15–16 שניות על השעון, כלומר חצי פוזשן לעבוד, הוא בוחר להרים שלשה מטר וחצי מאחורי הקשת.

זה באמת המהלך שיונתן אלון צייר בטיים אאוט? זה מה שיצא מכל הזמן שהיה להם לחשוב?

שום ניסיון לייצר זריקה איכותית, שום מהלך מתוחכם, שום חיפוש אחר סל קל שיחזיר את היתרון. פשוט זריקה קשה ומאולצת בשלב שבו בכלל לא היה צורך לכפות אותה.

הפועל ירושלים בעטו בדלי במשחק שרוב הזמן היה בידיים שלהם. ככה לא נראית קבוצה של גמר.
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 10 יוני 2026, 11:07

מרסר כתב:בית הדין של איגוד הכדורסל קבע, שמשחק 1 בין הפועל ת"א להפועל ירושלים שהופסק יערך מחדש .

החלטה הזויה
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־46 אורחים