המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Avi1508 כתב:אני חושב שצריך לנתק את כל הקשרים של מכבי עם פנרבחצ'ה בפן של העברת שחקנים
זה כבר הפך לדפוס שהיא מנצלת את המלחמה כדי לקחת שחקנים ממכבי ואני כבר חושש שיש פה גם ממד אנטי ישראלי
ואנחנו עוד מכרנו להם את בולדווין וקולסון תמורת פרוטות
Avi1508 כתב:אני חושב שצריך לנתק את כל הקשרים של מכבי עם פנרבחצ'ה בפן של העברת שחקנים
זה כבר הפך לדפוס שהיא מנצלת את המלחמה כדי לקחת שחקנים ממכבי ואני כבר חושש שיש פה גם ממד אנטי ישראלי
עידן כתב:Avi1508 כתב:אני חושב שצריך לנתק את כל הקשרים של מכבי עם פנרבחצ'ה בפן של העברת שחקנים
נו באמת. לא "לקחו" לך פה שום שחקן. הוא לא היה בשום שלב שחקן של מכבי. הציעו לשחקן חופשי יותר, אז הוא בחר לחתום שם, זה הכל.
מכבי תמשיך לחפש סנטר בכיר בעלויות סבירות יותר של 500 אלף דולר+החזר נסיעות לעונה.
A.Parker כתב:הייתי כותב שמזל שיריבות גואלות את מכבי מההחתמה הטיפשית הזאת, אבל ברור שבמקומו יאירכו חוזה להנקינס
Avi1508 כתב:בפודקאסט אחרי המשחק אתמול אהרל׳ה ויסברג טען שבינגהאם מתרחק ממכבי
היום גם ראיתי דיווח על כך שבינגהאם בדרך לפנרבחצ׳ה
גם אור שקדי כותב שבינגהאם מתרחק ממכבי https://sports.walla.co.il/item/3844864
ankram כתב:Avi1508 כתב:בפודקאסט אחרי המשחק אתמול אהרל׳ה ויסברג טען שבינגהאם מתרחק ממכבי
היום גם ראיתי דיווח על כך שבינגהאם בדרך לפנרבחצ׳ה
גם אור שקדי כותב שבינגהאם מתרחק ממכבי https://sports.walla.co.il/item/3844864
למה שבינגהאם יגיע לאיזור מוכה הלחימה הזה? מבין אותו לחלוטין.
ankram כתב:A.Parker כתב:הייתי כותב שמזל שיריבות גואלות את מכבי מההחתמה הטיפשית הזאת, אבל ברור שבמקומו יאירכו חוזה להנקינס
אתה לא מבין ששחקנים ראויים לא יגיעו לישראל כל עוד המצב הבטחוני שלה כזה פסיכוטי אלא אם ישלמו להם פי 5 וגם אז הם עוד יכולים לברוח כמו אוטורו?
ואתה טרם קלטת שמכבי לא ישלמו לשחקן פי 5 רק כי האוהדים שלה רוצים החתמות שהם יראו כלא טיפשיות?
אתה היית מגיע למקום שבו יש סיכוי שכל יום יפלו עליך טילים? שאתה לא יודע אם יהיו טיסות או לא יהיו טיסות , שכל המשפחה שלך יושבת לך על הראש ומתחננת ממך לקחת את הכישרון שלך למקום פחות הזייה?
מרכוס היתה החתמה טובה , ואתה תראה את זה שהוא בסוף יחתום בפנר , ויפרק לך את הצורה שיפגוש אותך , ואז אולי תשנה את דעתך על החתמות שכאלה.
עידן כתב:Avi1508 כתב:אני חושב שצריך לנתק את כל הקשרים של מכבי עם פנרבחצ'ה בפן של העברת שחקנים
נו באמת. לא "לקחו" לך פה שום שחקן. הוא לא היה בשום שלב שחקן של מכבי. הציעו לשחקן חופשי יותר, אז הוא בחר לחתום שם, זה הכל.
מכבי תמשיך לחפש סנטר בכיר בעלויות סבירות יותר של 500 אלף דולר+החזר נסיעות לעונה.
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:הייתי כותב שמזל שיריבות גואלות את מכבי מההחתמה הטיפשית הזאת, אבל ברור שבמקומו יאירכו חוזה להנקינס
אתה לא מבין ששחקנים ראויים לא יגיעו לישראל כל עוד המצב הבטחוני שלה כזה פסיכוטי אלא אם ישלמו להם פי 5 וגם אז הם עוד יכולים לברוח כמו אוטורו?
ואתה טרם קלטת שמכבי לא ישלמו לשחקן פי 5 רק כי האוהדים שלה רוצים החתמות שהם יראו כלא טיפשיות?
אתה היית מגיע למקום שבו יש סיכוי שכל יום יפלו עליך טילים? שאתה לא יודע אם יהיו טיסות או לא יהיו טיסות , שכל המשפחה שלך יושבת לך על הראש ומתחננת ממך לקחת את הכישרון שלך למקום פחות הזייה?
מרכוס היתה החתמה טובה , ואתה תראה את זה שהוא בסוף יחתום בפנר , ויפרק לך את הצורה שיפגוש אותך , ואז אולי תשנה את דעתך על החתמות שכאלה.
ינאי מוכיח לך שזה אפשרי ביותר
בינגהאם שחקן סביר שאולי יצליח ביורוליג, אבל הוא ממש לא סנטר ומה שאנחנו צריכים אז זו בהחלט החתמה מטומטמת
ששששש, יש פה ביביסטים, תן להם ככה 10 שנים עם מכבי במקום האחרון והם מבסוטים כל עוד יש מלחמה.omerk כתב:טוב אין מה לעשות טורקים ארורים. על הפנים ששחקן מעדיף הצעה נמוכה יותר, אבל את מי יש להאשים? כנראה רק את הממשלה ש3 שנים רק פותחת מלחמות בלי שום תוכנית ולא יודעת להכריע אף פעם.
פנר הזאת לוקחת לנו את כל מי שאנו רוצים.Avi1508 כתב:ההצעה של פנרבחצ'ה לבינגהאם היא של 700 אלף דולר לעונה אחת
https://x.com/Andrea__Calzoni/status/20 ... 57718?s=20
זאת התנהלות שאם מכבי היתה עושה הייתי יותר מעריץ אותה , רואה את היריב שלך על הרצפה? קח לו את הכלAvi1508 כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:אני חושב שצריך לנתק את כל הקשרים של מכבי עם פנרבחצ'ה בפן של העברת שחקנים
מהכתבה זה נשמע שאחרי הסיכום במכבי הם פנו אליו אחרי שהם ראו את הבלאגן בישראל והציעו לו חוזה
זה התנהלות לא ראויה בלשון המעטה
אני לא יודע מה נסגר בינו לבין מכבי ואם הוא כבר היה סגור ורק הייתה חסרה חתימה או שבמכבי היה כאלו שחשבו שהוא סגור והוא בכלל לא היה סגור
אני הסתמכתי על מה שנכתב באתרי הספורט
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־55 אורחים