המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
kubachrick כתב:מתי מתחילים משחקי העלייה לאליפות אירופה ?
עגל הזהב כתב:לא מבין למה שיבק מחזיק ממקל..
כזה אפור, צפוי ופחדן
חייב לנפות אותווו
דווקא לימונד יכול לתרום, סה"כ אין יותר מדי לוחמים בכדורסל הישראלי והוא מהבודדים
חזק אתלטי ולוקח סיכונים
שחף כתב:אלכס ת'יוס נראה לא רע בכלל. אין ספק שהוא לא חוסם ברמה של שון ג'יימס, אבל מבחינה התקפית הוא מראה אתלטיות ויכולת סיום עדיפה על ג'יימס. הכל כמובן בכוכבית מכיוון שמדובר ביריבות ברמה נמוכה מאוד. נראה איך יראה מול קבוצות טובות יותר.
חנו'ש כתב:שיבק ניפה את רוטבארט ואת קוקיה.
קוקיה נופה בשל פציעה בכתף, אבל למה לעזאזל בנבחרת כמעט ללא גבוהים מנפים את אחד הגבוהים היחידים שעוד יש לה??
עמוד חשמל ככל שיהיה, לא צריך לנפות אותו!!
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:שיבק ניפה את רוטבארט ואת קוקיה.
קוקיה נופה בשל פציעה בכתף, אבל למה לעזאזל בנבחרת כמעט ללא גבוהים מנפים את אחד הגבוהים היחידים שעוד יש לה??
הוא גם לא עמוד חשמל.
הבעיה היא לא ברותברט, אלא במאמן הישראלי שלא יודע לעבוד עם גבוהים ולפתח אותם. שחקן בגובה הזה, עם הכישרון הזה, לא יצמח פה בשנים הקרובות(אם בכלל).
jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:שיבק ניפה את רוטבארט ואת קוקיה.
הוא גם לא עמוד חשמל.
הבעיה היא לא ברותברט, אלא במאמן הישראלי שלא יודע לעבוד עם גבוהים ולפתח אותם. שחקן בגובה הזה, עם הכישרון הזה, לא יצמח פה בשנים הקרובות(אם בכלל).
מי הגבוהים שלנו בעצם? טיוס, קוז'י ומי עוד?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:שיבק ניפה את רוטבארט ואת קוקיה.
הוא גם לא עמוד חשמל.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:שיבק ניפה את רוטבארט ואת קוקיה.
הוא גם לא עמוד חשמל.
אני??
החציל האצטקי כתב:אני מאמין שהסגל הסופי יכלול רק את טיוס וקוז'י כסנטרים, ושיבק ישאיר 3 רכזים ו3 סקנד גארדים. קשה לי להאמין שהוא מוותר על שניים מבין לימונד, יבזורי וחנוכי לפני שהוא מוותר על הגופה של גרין.
עידן כתב:החציל האצטקי כתב:אני מאמין שהסגל הסופי יכלול רק את טיוס וקוז'י כסנטרים, ושיבק ישאיר 3 רכזים ו3 סקנד גארדים. קשה לי להאמין שהוא מוותר על שניים מבין לימונד, יבזורי וחנוכי לפני שהוא מוותר על הגופה של גרין.
שאלה של בורות אולי...אבל-גרין בכלל בסגל המורחב? אני מבין שהוא לא פרש רשמית מהנבחרת, או שאני טועה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־27 אורחים