מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 יולי 2012, 03:22

מי יכול לחייב בדיוק אנשים פרטיים להכניס יד לכיס ? לא נראה לכם על תקנו מנוי כמוצר לא טוב . מכבי אף פעם לא זרקה כסף וגם לא תזרוק כסף . הדרך היחדה לנשות לשכנעה את הנהלה שצריך להגדיל תקציב זה דרך המנויים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי JeremyP » 20 יולי 2012, 08:19

טיקי חוזר כתב:מי יכול לחייב בדיוק אנשים פרטיים להכניס יד לכיס ? לא נראה לכם על תקנו מנוי כמוצר לא טוב . מכבי אף פעם לא זרקה כסף וגם לא תזרוק כסף . הדרך היחדה לנשות לשכנעה את הנהלה שצריך להגדיל תקציב זה דרך המנויים .

אף אחד לא מחייב את פדרמן להשקיע אבל אם אתה לא רוצה להשקיע תפנה את הכסא ותן למישהו אחר להשקיע אין דרך טובה יותר לעשות זאת מאשר מחאה
עזוב את זה שכרגע מכבי קבוצה עם הכנסות מאוד גדולות והוצאות ממש קטנות כמו היקמן, מורן רוט, סמית' (למרות השדרוג) שאלו השחקנים הראשיים שלנו
פדרמן לא מכביסט ולא יהיה מכביסט ועד שהוא לא יוחלף מכבי לא תהיה מועמדת לפיינל פור ואני לא מדבר אפילו על זכייה באליפות אירופה משם אנחנו ממש רחוקים
JeremyP

הודעהעל ידי גלעד א » 20 יולי 2012, 08:31

הרעיון הכללי הוא לא רק פדרמן אלא כל הבעלים. מי שנותן לקבוצה של ילדים לנהל את המותג שנקרא מכבי תל אביב הוא הבעייתי. גם שמעון מזרחי וגם רקאנטי הם בעלי הקבוצה. הם הסכימו שילדים ינהלו אותו. כתובת נוספת לדיון היא דווקא הספונסרים שמזרימים כסף לקבוצה. כל ספונסר צריך לדעת מה המטרות של הקבוצה ובהתאם להחליט האם להזרים כסף או לא. המחאה צריכה להיות כדי שיפסיקו לחשוב שאנחנו מטומטמים, שלא יביאו שחקן מסין ויגידו שהוא אלוף העולם. שיהיה באמת תקציב של 20 מיליון דולר ושישרת את הקבוצה ולא מטרות אחרות.
גלעד א

הודעהעל ידי gandya » 20 יולי 2012, 08:51

גלעד א כתב:הרעיון הכללי הוא לא רק פדרמן אלא כל הבעלים. מי שנותן לקבוצה של ילדים לנהל את המותג שנקרא מכבי תל אביב הוא הבעייתי. גם שמעון מזרחי וגם רקאנטי הם בעלי הקבוצה. הם הסכימו שילדים ינהלו אותו. כתובת נוספת לדיון היא דווקא הספונסרים שמזרימים כסף לקבוצה. כל ספונסר צריך לדעת מה המטרות של הקבוצה ובהתאם להחליט האם להזרים כסף או לא. המחאה צריכה להיות כדי שיפסיקו לחשוב שאנחנו מטומטמים, שלא יביאו שחקן מסין ויגידו שהוא אלוף העולם. שיהיה באמת תקציב של 20 מיליון דולר ושישרת את הקבוצה ולא מטרות אחרות.

פדרמן מקבל את רוב הקיטור ובצדק רב, הוא הפה של מכבי, מתראיין בכל הזדמנות, ומחלק ציונים למאמן מכהן, אין מה להתפלא, אין יותר טבעי מזה.
gandya

הודעהעל ידי גלעד א » 20 יולי 2012, 16:24

לאחר הראיון המבריק של רקנטי אני מציע לשנות את המחאה להחלפת כלל הבעלים. מתי יהיה עיתוונאי אמיץ שישב מול הבעלים ויברר איפה הכסף, איפה ה-20 מיליון דולר? ברגע שהמחאה תהיה בעלת בסיס רחב ותעבור לידיעת כלל האתרים אולי! יתחילו קצת להלחץ.
גלעד א

הודעהעל ידי JeremyP » 20 יולי 2012, 16:34

גלעד א כתב:לאחר הראיון המבריק של רקנטי אני מציע לשנות את המחאה להחלפת כלל הבעלים. מתי יהיה עיתוונאי אמיץ שישב מול הבעלים ויברר איפה הכסף, איפה ה-20 מיליון דולר? ברגע שהמחאה תהיה בעלת בסיס רחב ותעבור לידיעת כלל האתרים אולי! יתחילו קצת להלחץ.

זה הכוונה וזה בתהליך.....
JeremyP

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 21 יולי 2012, 22:37

אני יצטרפתי לקבוצה אבל אני לא חושב שצריך להחליף את כל הבעלים.
1. צריך רק להחליף את פדרמן האב ולהוציא את פדרמן הבן מתפקיד מנכ"ל וגם שיעזוב אם אבא שלו.
2. אחרי שהמהלך יעשה תוך כדי המהלך הראשון לא במכה אחת להביא משיקיע אחד שיחליף את פדרמן האב ואחרי זה להביא עוד משקיע כסלא שלישית.
3. אחרי שני המהלכים הראשונים יבוצעו להחזיר את משפחת רקנאטי לקבוצת מזרחי +שכל הבעלים יהיה להם 33 אחוז מניות כל אחד המצב שהיה לפני שרעננן כץ הועזב.
4. שמישהוא יקנה את המניה של מוני פנאן ז"ל.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי BIG sofo » 22 יולי 2012, 06:14

על מה אתם בוכים?

חכו ש2 השחקנים החדשים יגיעו ואז תחליטו אם לבכות או לא. אפשר עוד להביא מציאות מקבוצות הNBA שחותכות שחקנים...

כשיש לך בחמישייה את היקמן,סמית',קיינר-מדלי, שחקנים שנלחמים על כל כדור ועוד 2 שחקנים טובים שיגעו אפשר להגיע רחוק. בוא נחכה ונראה מי אלה ה2 שחקנים ואז נהיה יותר חכמים...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 22 יולי 2012, 06:25

BIG sofo כתב:על מה אתם בוכים?

חכו ש2 השחקנים החדשים יגיעו ואז תחליטו אם לבכות או לא. אפשר עוד להביא מציאות מקבוצות הNBA שחותכות שחקנים...

כשיש לך בחמישייה את היקמן,סמית',קיינר-מדלי, שחקנים שנלחמים על כל כדור ועוד 2 שחקנים טובים שיגעו אפשר להגיע רחוק. בוא נחכה ונראה מי אלה ה2 שחקנים ואז נהיה יותר חכמים...

אולי נוסיף גם את ארז כץ, עמית בן דוד, אורי קוקיה וניר כהן - שהם גם "שחקנים שנלחמים על כל כדור"?
אין "מציאות" בחינם ואין שחקנים שסתם כך יצוצו פתאום, בדיוק כמו שגודס אמר הבוקר ב"ידיעות אחרונות". שחקנים סבירים יכולים להיחתך מקבוצות ה-NBA בתום משחקי ההכנה לעונה בסוף אוקטובר, אבל זה כבר עמוק בתוך העונה (היורוליג מתחיל ב-10 באוקטובר) וגם אז אתה סיכוי טוב מאוד שתקבל איזה נואל פליקס או מישהו דומה לו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי JeremyP » 22 יולי 2012, 07:56

מה זה להגיע רחוק אצלך?
אתה מדבר על היקמן ומדלי כאילו הם הולכים להיות כוכבים בוודאות זה 2 שחקנים בינוניים לרמת יורוקאפ
אל תצפה ליותר מדי מ2 השחקנים שנשארו להחתים וגם אם כוכב אחד יבוא זה לא מה שיוביל אתנו לטופ 16
JeremyP

הודעהעל ידי אלמוג » 22 יולי 2012, 09:36

מה הקשר שאפשר להגיע רחוק?! מה זה משנה ההישגים בעונה הזו?
זה הצורה שבה הדברים מתנהלים. חוזה פשוט לא יכולים לרשום כמו שצריך(ראה דוגמא אוחיון), מחתימים כשרון כמו שרמדיני על חוזה לעונה( אני אוותר על לתת דוגמאות לשחקנים שפרצו פה וברחו), משפילים פעם אחר פעם את המאמן שלנו בראיונות, מזלזלים באוהדים, ומעל הכל - מלמדים את ה"דור הצעיר" את עולם העסקים על חשבון מכבי.
אימפריות בספורט נפלו על פחות מזה. ומכיוון שאנחנו לא רוצים לראות את השקיעה של מכבי ממשיכה יש קריאות למחאה, שרק יתחזקו אגב עם השנים(בהדרדרות הרציפה של מכבי לעבר רמת היול"ב).
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 09:47

אלמוג כתב:מה הקשר שאפשר להגיע רחוק?! מה זה משנה ההישגים בעונה הזו?
זה הצורה שבה הדברים מתנהלים. חוזה פשוט לא יכולים לרשום כמו שצריך(ראה דוגמא אוחיון), מחתימים כשרון כמו שרמדיני על חוזה לעונה( אני אוותר על לתת דוגמאות לשחקנים שפרצו פה וברחו), משפילים פעם אחר פעם את המאמן שלנו בראיונות, מזלזלים באוהדים, ומעל הכל - מלמדים את ה"דור הצעיר" את עולם העסקים על חשבון מכבי.
אימפריות בספורט נפלו על פחות מזה. ומכיוון שאנחנו לא רוצים לראות את השקיעה של מכבי ממשיכה יש קריאות למחאה, שרק יתחזקו אגב עם השנים(בהדרדרות הרציפה של מכבי לעבר רמת היול"ב).

אלא אם כן יהיה איזשהו שינוי בהתנהלות.
אני מאמין שגם עונה מקצועית מאוד טובה, לא תעלים את בעיות ההתנהלות, אלא תדחה אותם בשנה. הבעיה היא שבאיזשהו שלב, תבוא איזו מליונרית ותציע לבלאט 3 מליון לשנה.
הוא יעזוב, ואנחנו נשאר עם גודס או שמיר במקרה הטוב, ועם איזה שיבק, אפי או קטש במקרה הפחות טוב, ואז נראה מה יקרה. נעים זה לא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 יולי 2012, 09:50

jol9 כתב:

אני מאמין שגם עונה מקצועית מאוד טובה, לא תעלים את בעיות ההתנהלות, אלא תדחה אותם בשנה. הבעיה היא שבאיזשהו שלב, תבוא איזו מליונרית ותציע לבלאט 3 מליון לשנה.
הוא יעזוב, ואנחנו נשאר עם גודס או שמיר במקרה הטוב, ועם איזה שיבק, אפי או קטש במקרה הפחות טוב, ואז נראה מה יקרה. נעים זה לא יהיה.

אני כבר לא בטוח שבלאט יחכה לרגע הזה ולא אתפלא אם הוא יעזוב מרצונו גם בלי הצעה אחרת. אני בספק גדול אם הוא נהנה כאן מהעבודה והמטרות שיש לו הן בלי שום פרופורציה לכלים שנותנים לו, כאשר אם לא יצליח ברור שכל האחריות תיפול עליו וזה עוד בלי לקחת בחשבון את הפגיעה בשמו הטוב ובמוניטין שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 12:00

קודי כתב:
jol9 כתב:

אני כבר לא בטוח שבלאט יחכה לרגע הזה ולא אתפלא אם הוא יעזוב מרצונו גם בלי הצעה אחרת. אני בספק גדול אם הוא נהנה כאן מהעבודה והמטרות שיש לו הן בלי שום פרופורציה לכלים שנותנים לו, כאשר אם לא יצליח ברור שכל האחריות תיפול עליו וזה עוד בלי לקחת בחשבון את הפגיעה בשמו הטוב ובמוניטין שלו.

אני חושב שדייויד יודע מה האוהדים של מכבי חושבים עליו, ולא נראה לי שהוא מפחד מהאחריות.

סה"כ הוא כבר עובד שנתיים כאן ואמור לפי החוזה לעבוד עוד 3 שנים. ז"א הוא קיבל את אמון המערכת (שזה דבר די נדיר) וגם שכר יפה (שזה עוד יותר נדיר).
לדעתי הוא יכול להרשות לעצמו מעט יותר ממה שהוא עושה, כלומר להתבטא באופן חופשי יותר. אבל הוא לא טיפוס כזה, ולכן באיזשהו מקום
זה נראה שמזלזלים בו ודורכים עליו, כאשר בפועל אני בטוח שהוא לא רואה את הבנים של ממטר, ויודע לאפס אותם כשהוא רוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 22 יולי 2012, 14:24

קודי כתב:

אולי נוסיף גם את ארז כץ, עמית בן דוד, אורי קוקיה וניר כהן - שהם גם "שחקנים שנלחמים על כל כדור"?
אין "מציאות" בחינם ואין שחקנים שסתם כך יצוצו פתאום, בדיוק כמו שגודס אמר הבוקר ב"ידיעות אחרונות". שחקנים סבירים יכולים להיחתך מקבוצות ה-NBA בתום משחקי ההכנה לעונה בסוף אוקטובר, אבל זה כבר עמוק בתוך העונה (היורוליג מתחיל ב-10 באוקטובר) וגם אז אתה סיכוי טוב מאוד שתקבל איזה נואל פליקס או מישהו דומה לו.

אני באמת לא מצליח להבין איך אתה אומר את זה שאין מציאות בחינם שמכבי בעשור האחרון בערך התבססה על מציאות.
האפמן, מקדונלד, פארקר, שארפ, מוריס, פרקינס, פארגו ואני יכול להמשיך כי בטוח ששכחתי כאן לא מעט. זאת דרך העבודה של מכבי. (וג'רמי- גם השחקנים האלה באו לפה כאלמוניים ופרחו)
יכול להיות שניפול (ואם כן אני בטוח וההיסטוריה מוכיחה שהבעלים של מכבי השנואים פה ידעו טוב מאוד להכניס את היד לכיס) יכול להיות שנצליח, אבל יאללה בוא נקצין ונפתח מחאה! לפני שהסגל בכלל בנוי! רק כדי שפדרמן האיום והבנים שלו (כאלה שנתנו טיפה יותר ממה שאנחנו נותנים למכבי) יעזבו אותנו לנפשנו.
הרי הכי קל לדבר.

אני לא יודע מה איתך, אבל ההישגיות זה הדבר הכי חשוב מבחינת מכבי. אם תהיה פה קבוצה שתירק דם על המגרש ותיקח אותנו רחוק באירופה אני מרוצה.
לגבי החוזה של יוגב- כנראה שניאלץ לראות מה בית המשפט יפסוק. בכל מקרה טעויות קורות כי אנחנו בני אדם.
לגבי שראמדיני- מסכים שצריך לתת לו יותר מעונה אחת, אבל כנראה שהוא דרש משהו כזה ברגע שמכבי דרשה נקודת יציאה בחוזה. אפשר להתווכח על הגישה הזאת עד מחר אבל מכבי פוחדת להיתקע עם חוזים ארוכים בלי נקודות יציאה ולכן מוכנה לאכול את הדבר הזה לדעתי.
אני לא ראיתי עדיין שום זלזול באוהדים- בסופו של דבר האינטרס של בעלי מכבי הוא להעמיד פה קבוצה חזקה, כמו שאתה אומר- אם תהיה פה קבוצה שלא תתחרה על ההצלבה ברור לכל בר דעת שההיכל בשנה הבאה יהיה רחוק מלהיות מלא, מה שאומר במילים אחרות פחות תקציב מה שאומר סיכוי סביר לקבוצה חלשה יותר. האינטרס שלהם הוא לבנות קבוצה חזקה שתתחרה ברמות הכי גבוהות.
הדור הצעיר- כבר דיברתי על זה שמבחינתי זה בסדר גמור שנותנים להם את הצ'אנס. בסופו של דבר מי שאחראי בפועל על מכבי אלה האבות ולא הילדים.

הדרדרות לרמת היול"ב? בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו בדרג הראשון ביורוליג בהסתמך על 3 שנים אחרונות...ובשנתיים האחרונות היינו בגמר ופעם אחת היינו רחוקים סל מהפיינל פור... ככה ש...המרחק מכאן ליול"ב הוא גדול.
מקובי

הודעהעל ידי gandya » 22 יולי 2012, 14:36

מקובי כתב:
קודי כתב:

אני באמת לא מצליח להבין איך אתה אומר את זה שאין מציאות בחינם שמכבי בעשור האחרון בערך התבססה על מציאות.
האפמן, מקדונלד, פארקר, שארפ, מוריס, פרקינס, פארגו ואני יכול להמשיך כי בטוח ששכחתי כאן לא מעט. זאת דרך העבודה של מכבי. (וג'רמי- גם השחקנים האלה באו לפה כאלמוניים ופרחו)
יכול להיות שניפול (ואם כן אני בטוח וההיסטוריה מוכיחה שהבעלים של מכבי השנואים פה ידעו טוב מאוד להכניס את היד לכיס) יכול להיות שנצליח, אבל יאללה בוא נקצין ונפתח מחאה! לפני שהסגל בכלל בנוי! רק כדי שפדרמן האיום והבנים שלו (כאלה שנתנו טיפה יותר ממה שאנחנו נותנים למכבי) יעזבו אותנו לנפשנו.
הרי הכי קל לדבר.

אני לא יודע מה איתך, אבל ההישגיות זה הדבר הכי חשוב מבחינת מכבי. אם תהיה פה קבוצה שתירק דם על המגרש ותיקח אותנו רחוק באירופה אני מרוצה.
לגבי החוזה של יוגב- כנראה שניאלץ לראות מה בית המשפט יפסוק. בכל מקרה טעויות קורות כי אנחנו בני אדם.
לגבי שראמדיני- מסכים שצריך לתת לו יותר מעונה אחת, אבל כנראה שהוא דרש משהו כזה ברגע שמכבי דרשה נקודת יציאה בחוזה. אפשר להתווכח על הגישה הזאת עד מחר אבל מכבי פוחדת להיתקע עם חוזים ארוכים בלי נקודות יציאה ולכן מוכנה לאכול את הדבר הזה לדעתי.
אני לא ראיתי עדיין שום זלזול באוהדים- בסופו של דבר האינטרס של בעלי מכבי הוא להעמיד פה קבוצה חזקה, כמו שאתה אומר- אם תהיה פה קבוצה שלא תתחרה על ההצלבה ברור לכל בר דעת שההיכל בשנה הבאה יהיה רחוק מלהיות מלא, מה שאומר במילים אחרות פחות תקציב מה שאומר סיכוי סביר לקבוצה חלשה יותר. האינטרס שלהם הוא לבנות קבוצה חזקה שתתחרה ברמות הכי גבוהות.
הדור הצעיר- כבר דיברתי על זה שמבחינתי זה בסדר גמור שנותנים להם את הצ'אנס. בסופו של דבר מי שאחראי בפועל על מכבי אלה האבות ולא הילדים.

הדרדרות לרמת היול"ב? בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו בדרג הראשון ביורוליג בהסתמך על 3 שנים אחרונות...ובשנתיים האחרונות היינו בגמר ופעם אחת היינו רחוקים סל מהפיינל פור... ככה ש...המרחק מכאן ליול"ב הוא גדול.

אתה שם לב שמהשושלת הגדולה אין אף שם מקרי כזה(חוץ משארפ), פארקר עזב, וחזר, לא נחשב.
הזכייה עם "מקדונלד הלא מוכר", האפמן, והשאר הייתה מקרית מאוד, אחרי קרוב לעשור של קבוצות רעות מאוד, מאמן חדש ומאוד מוצלח, ודברים שהתחברו בפוקס, לפני העונה הזו חצי מהיצעים היו ריקים, אחרי העונה הזו, אחרי שהצליחו להשאיר את כל הסגל!, ולהתחזק בפארקר, גם לקחנו גביע.

מאז פרוק השושלת הקבוצה הייתה בירידה תלולה(עם כמה פיקים), ועונה אחת שהייתה מקרית בדיוק כמו עונת האפמן מקדונלד, כמובן עונת פרקינס אידסון, פארגו, רק בשונה מאז הסגל התפרק לרסיסים, והיום שוב הקבוצה ממשיכה בצניחה שלה.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2012, 14:47

קובי, אתה רוצה דוגמא לכך שלא תמיד יש קשר בין הישגי הקבוצה לשביעות רצון האוהדים מההנהלה?
תראה את המחאה נגד טביב.
אני לא מבינה הרבה בכדורגל, אבל אני כן יודעת שכבר כמה שנים טובות שהפועל תמיד התמודדה כמעט עד הרגע האחרון על האליפות וגם זכתה בה (לצערינו) פה ושם, ואם לא זכתה, לפחות סיימה מקום שני.
היתה לה גם שנה אירופית יפה, וזכו גם בגביעי מדינה.
אז על מה היה לאוהדים שלהם על מה להתלונן??
למה המחאה שלהם הגיעה לפסים כ"כ קיצוניים??
אז באמת שאין לי מושג על מה היתה שם המחאה הזו, אבל למרות ההישגים הנחמדים שלהם, האוהדים רצו את ראשו של טביב.

ונכון, אוהדי מכבי שואפים להישגים, זה היה האופי של מכבי לאורך שנים רבות, האופי ששמעון החדיר במועדון.
הבעיה היא שהמטרות של ההנהלה ובעיקר של הפדרמנים הפכה לשונה.
כיום המטרה היא לחסוך כסף ככל שניתן, ולא לחצות את גבולות התקציב.
פעם זה היה אמצעי, לנסות להשיג את מטרות העל (פיינל פור, תארים מקומיים) תוך כדי שמירה על תקציב שפוי שבשביל השחקן הנכון ובשביל הסגל הנכון נתגמש מידי פעם בשביל להשיג את מטרותינו ונפתח מעט את הכיס אם צריך.

כבר נתתי דוגמאות מהשנים האחרונות ממש, על פתיחת הכיס ועשיית מאמץ שלרוב לא היו לטובה, אבל לפחות נעשה מאמץ כי באותו רגע זה היה נראה כמו הדבר הנכון לטובת הקבוצה.
אין לי בעיה אם זה שזה לא עובד, כל עוד הכוונות היו במקום.
כמו לדוגמא בעונה של אפי ופיני. השגיאות היו רבות מאוד, וכסף הלך לטמיון, אבל מכבי לפחות ניסתה, עשתה מאמץ כדי לתקן. השקיעה כסף בשביל החזרת פיני, השקיעה כסף על כל החייזרים שבאו במהלך אותה עונה.
אני מסוגלת להעריך את הכוונות כי הם היו ממקום טוב.

ומה יש היום?? כלום!!
מטרה אחת בלבד, על תעברו את גבולות התקציב!!
המטרות המקצועיות, ישתנו על פי זה ותגיעו לאן שתגיעו לפי הצלחת או אי הצלחת ההימורים שנאלצנו להחתים.
את הכיס אנחנו לא פותחים יותר.
את המאמץ בשביל שחקן שהמאמן רוצה בו מאוד ומאמין שיכול לעשות את ההבדל ולהפוך את הסגל לכזה שיכול להגיע רחוק, אנחנו לא נעשה יותר!!
אחרת לא נעמוד במטרה האחת והיחידה שהצבנו לעצמינו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 22 יולי 2012, 14:53

אתה שם לב שמהשושלת הגדולה אין אף שם מקרי כזה(חוץ משארפ), פארקר עזב, וחזר, לא נחשב.
הזכייה עם "מקדונלד הלא מוכר", האפמן, והשאר הייתה מקרית מאוד, אחרי קרוב לעשור של קבוצות רעות מאוד, מאמן חדש ומאוד מוצלח, ודברים שהתחברו בפוקס, לפני העונה הזו חצי מהיצעים היו ריקים, אחרי העונה הזו, אחרי שהצליחו להשאיר את כל הסגל!, ולהתחזק בפארקר, גם לקחנו גביע.

מאז פרוק השושלת הקבוצה הייתה בירידה תלולה(עם כמה פיקים), ועונה אחת שהייתה מקרית בדיוק כמו עונת האפמן מקדונלד, כמובן עונת פרקינס אידסון, פארגו, רק בשונה מאז הסגל התפרק לרסיסים, והיום שוב הקבוצה ממשיכה בצניחה שלה.

הזכייה עם מקדונלד הלא מוכר יחסית (אני יודע טוב מאוד שהוא הוביל את לובליאנה לפיינל פור עונה קודם לכן.) והאפמן נמשכה במשך שנתיים (עונה ראשונה גמר עונה שנייה אליפות).
זה שהחתימו מאמן חדש שהביא התלהבות זה רק לזכות ההנהלה ולא לגנותה, במיוחד מאמן כמו פיני שהיה מוקצה מחמת מיאוס לפני שהוא הגיע. לגבי פארקר היו כאלה שראו בהצטרפות שלו חילוש כי הוא החליף את שפר שהיה מאוד משמעותי ובתחילת העונה ההיא לא נתן תפוקה גדולה. אני לא רואה פה שום מקריות. לגבי הקהל אתה באמת חושב שהישראלים לא יקפצו על גלי ההצלחה? כאילו עשרות אלפי אוהדים לא נסעו עם חיפה לקפריסין כדי לראות את יונייטד. אנחנו מזדהים עם המצליחים, זאת עובדה.

לאחר מכן הייתה עונה סבירה עם אדריאטית ואז שושלת, אחרי השושלת הגענו ל-2 גמרים ורק בעונה אחת מאז לא הגענו להצלבה.
לפני שתי עונות היינו בגמר, בעונה האחרונה הפסדנו את הפיינל פור בגלל סל אחרי חמישה משחקים מול אלופת אירופה.

הידרדרות? צניחה?
רגע, אבל הכל בנוי על מקריות נכון?
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 22 יולי 2012, 15:03

חנו'ש כתב:קובי, אתה רוצה דוגמא לכך שלא תמיד יש קשר בין הישגי הקבוצה לשביעות רצון האוהדים מההנהלה?
תראה את המחאה נגד טביב.
אני לא מבינה הרבה בכדורגל, אבל אני כן יודעת שכבר כמה שנים טובות שהפועל תמיד התמודדה כמעט עד הרגע האחרון על האליפות וגם זכתה בה (לצערינו) פה ושם, ואם לא זכתה, לפחות סיימה מקום שני.
היתה לה גם שנה אירופית יפה, וזכו גם בגביעי מדינה.
אז על מה היה לאוהדים שלהם על מה להתלונן??
למה המחאה שלהם הגיעה לפסים כ"כ קיצוניים??
אז באמת שאין לי מושג על מה היתה שם המחאה הזו, אבל למרות ההישגים הנחמדים שלהם, האוהדים רצו את ראשו של טביב.

ונכון, אוהדי מכבי שואפים להישגים, זה היה האופי של מכבי לאורך שנים רבות, האופי ששמעון החדיר במועדון.
הבעיה היא שהמטרות של ההנהלה ובעיקר של הפדרמנים הפכה לשונה.
כיום המטרה היא לחסוך כסף ככל שניתן, ולא לחצות את גבולות התקציב.
פעם זה היה אמצעי, לנסות להשיג את מטרות העל (פיינל פור, תארים מקומיים) תוך כדי שמירה על תקציב שפוי שבשביל השחקן הנכון ובשביל הסגל הנכון נתגמש מידי פעם בשביל להשיג את מטרותינו ונפתח מעט את הכיס אם צריך.

כבר נתתי דוגמאות מהשנים האחרונות ממש, על פתיחת הכיס ועשיית מאמץ שלרוב לא היו לטובה, אבל לפחות נעשה מאמץ כי באותו רגע זה היה נראה כמו הדבר הנכון לטובת הקבוצה.
אין לי בעיה אם זה שזה לא עובד, כל עוד הכוונות היו במקום.
כמו לדוגמא בעונה של אפי ופיני. השגיאות היו רבות מאוד, וכסף הלך לטמיון, אבל מכבי לפחות ניסתה, עשתה מאמץ כדי לתקן. השקיעה כסף בשביל החזרת פיני, השקיעה כסף על כל החייזרים שבאו במהלך אותה עונה.
אני מסוגלת להעריך את הכוונות כי הם היו ממקום טוב.

ומה יש היום?? כלום!!
מטרה אחת בלבד, על תעברו את גבולות התקציב!!
המטרות המקצועיות, ישתנו על פי זה ותגיעו לאן שתגיעו לפי הצלחת או אי הצלחת ההימורים שנאלצנו להחתים.
את הכיס אנחנו לא פותחים יותר.
את המאמץ בשביל שחקן שהמאמן רוצה בו מאוד ומאמין שיכול לעשות את ההבדל ולהפוך את הסגל לכזה שיכול להגיע רחוק, אנחנו לא נעשה יותר!!
אחרת לא נעמוד במטרה האחת והיחידה שהצבנו לעצמינו.

טוב, אז בתור אחד שמנוי בכדורגל, ובתור אחד שעוקב אחרי כל ענף ספורט בערך אני יכול להגיד לך על זה שהמחאה נגד טביב לא היתה עניין מקצועי.
בסופו של דבר הוא כן השקיע בקבוצה הזאת בשנים האחרונות (הוא הביא את דמארי בסכום מאוד גבוה) והעמיד פה קבוצה מאוד חזקה שלדעתי בלי מחאת האוהדים היתה לוקחת אליפות השנה. יש לזה הרבה סיבות ובאמת שהם לא עד כדי כך מעניינים שנתחיל לפרט אותם על גבי הפורום.
בסופו של דבר הוא סיים את הקדנציה שלו בצורה מאוד מוצלחת מבחינה הישגית (3 גביעים, צ'מפיונס, אליפות וגם בתים של ליגה אירופית בצורה די קבועה)
למה הם עשו את זה? לדעתי כי הוא פשוט לא משלהם. הרי זה שיש לו עבר פלילי זה שטויות כי גם לרמון שנכנס עכשיו יש עבר פלילי, הוא תימני הם אשכנזים והם לא רוצים את הקבוצה שלהם בידיים שלו. היו גם כמה מהלכים מטומטמים שהוא עשה (תצלום עם צעיף של בית"ר וכד') זאת דעתי ואני באמת לא חושב שההנהלה שלנו צריכה להיות מוזכרת באותו משפט כמו טביב. בטח ובטח שעדיין לא נגמרה בניית הסגל.

מי אמר לך שזאת המטרה? לא לעבור את גבולות התקציב?
אני בטוח שאם תהיה הזדמנות להביא שחקן טוב שיחרוג את גבולות התקציב בצורה סבירה, הנהלה תפתח את הכיס ותביא אותו. זה גם מוכח בהיסטוריה- מכבי תמיד ניסתה לעשות שינויים אם הם ראו שזה לא הלך (ואני די בטוח שאם בלו יחזור בינואר זה יהיה למכבי).
אני חושב שהם עדיין לא מצאו שחקן ששווה לחרוג בשבילו את גבולות התקציב (ואני באמת לא חושב שמקאלב שווה 2.5 מיליון כולל בייאאוט)

בכל מקרה באמת שהייתי רוצה להמשיך את הדיון הזה אחרי שנהיה חכמים יותר מבחינת 2 השחקנים האחרים. כי כרגע על הנייר נראה שמכבי עושה החתמות "יחסית" זולות (מדלי לא זול והיה פנטזיה של לא מעט בפורום, גם שראמדיני לא מאוד זול) ועדיין לא סיימה את בניית הסגל שלה.
מקובי

הודעהעל ידי gandya » 22 יולי 2012, 15:10

שמרדיני מאוד זול! היום, אחרי שרואים את מצב השוק מבינים שהוא חתום כאן רק בזכות העובדה שסגרו איתו את העניינים, רגע לפני האינפלציה במחירים. אותו דבר לגבי ריקי, ששווה הרבה יותר מ350K במחירים של היום(הוא לא שווה פחות מקיצן שסיינה היום מוכנה לשפוך עבורו מעל 1M לשנתיים).
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גל גל ו־25 אורחים