ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי מרסר » 26 יוני 2026, 11:43

felix_r כתב:
Itaycohen7 כתב:נכון שהייתה לו עונה חלשה אבל בעונה שעברה בפנר הוא היה חלק משמעותי מאוד בזכייה
וגם קטש מאוד רוצה אותו ואם יש לך אופצייה להחתים שחקן כזה אתה בוודאות לא אומר לזה לא אני באמת לא רואה אופצייה טובה יותר מבונזי גם מכיר את קטש גם מכיר את המועדון
תחשבו שעמדה של הורד בונזי ובריסט זה עמדה קשוחה גם הגנה גם פיזיות גם ריבאונד

משמעותי מאוד? מאיפה אתם לוקחים עת הטיעונים האלה?
בוא נראה.
לאורך העונה כולה: 6.7 נקודות ב-18:27 למשחק, מדד 6.8

חצי גמר פיינל פור נגד פאו: 3 נקודות, 1 כ"ח, 1 אסיסט, 11:46 דקות.
גמר נגד מונאקו: 0 נקודות, 0 כ"ח, 0 אסיסטים, 3:54 דקות.

משמעותי מאוד בזכייה? לא דובים ולא יער.
הפוך. דווקא בעונה שעברה עוד אפשר להצדיק את המספרים החלשים של קולסון בכך שבפנרבחצ'ה היו המון פורווארדים: הייז-דיוויס, פייר, ביברוביץ'.

ההחתמה של בונזי היא יותר בשביל האוהדים למרות שלדעתי במכבי הוא יהיה יותר טוב מאשר שהיה בפנר', כי במכבי הוא יהיה ה 3 הבכיר בסגל.
מרסר

הודעהעל ידי גל גל » 26 יוני 2026, 13:13

לא מבין את הקשרושים על בונזי.
שחקן נהדר.
מכיר את המועדון ואת השיטה.
ניסיון יורוליג !!!!! ברמות הכי גבוהות
בן 30 בסך הכל.
מגוון מאוד התקפית, ריבאונדר מצויין, ארוך.

והכי חשוב, כרגע בעמדה 3 פותח וויל ריימן.
שנה הבאה בעמדה 3 יפתח קולסון.
מכבי 2026
קלארק מדר פאיולה
ווקר,וושינגטון,דיבה
קולסון,בריסט,ריימן
הורד,ליף,לביא
הולמס סורקין ריברו
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2026, 13:18

גל גל כתב:לא מבין את הקשרושים על בונזי.
שחקן נהדר.
מכיר את המועדון ואת השיטה.
ניסיון יורוליג !!!!! ברמות הכי גבוהות
בן 30 בסך הכל.
מגוון מאוד התקפית, ריבאונדר מצויין, ארוך.

והכי חשוב, כרגע בעמדה 3 פותח וויל ריימן.
שנה הבאה בעמדה 3 יפתח קולסון.

אתה לא מבין כי אתה לא רוצה להקשיב.
וגם חלק מהדברים שאתה אומר הם בכלל לא מדויקים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Neo » 26 יוני 2026, 14:34

אחרי ההחתמה המטומטמת של בונזי , יש עכשיו למכבי ביחד עם בריסט שני סמול שהם יותר 4 עם כישרון גולמי נמוך
עכשיו מכבי ח י י ב ת להחתים 2\3 יקר שיודע ליצור לאחרים , ליצור לעצמו , לשחק פיק אנד רול , מוביל כדור ברמה גבוהה ועוד ......

אני מבין שהחתמה של בונזי מרגשת את האוהדים והנהלה תרוויח רכישת מנויים , הכל טובבבב א ב ל מבחינה מקצועית זו פשוט החתמה לא נכונה .
Neo

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2026, 15:14

מסופקני אם יש קבוצה שהייתה משלמת לו בשלב הזה סכומים כאלו אבל עדיין החתמה טובה מאוד
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Neo » 26 יוני 2026, 15:30

לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .

קולדובלה אין לו מושג בכדורסל ואין לו מושג בבניית קבוצה . מבחינה מקצועית הכסף הראשוני היה צריך ללכת לרכז וסנטר הגנתי !!!!
מיליון וחצי שבונזי שחקן מ ש ל י ם קיבל היה צריך ללכת לג'ראלד באטלר שהוא רכז מתאים לסיטואציה במכבי

מה אני צריך את בונזי אם מביאים לי רכז בן 700
Neo

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2026, 15:36

Neo כתב:לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .

קולדובלה אין לו מושג בכדורסל ואין לו מושג בבניית קבוצה . מבחינה מקצועית הכסף הראשוני היה צריך ללכת לרכז וסנטר הגנתי !!!!
מיליון וחצי שבונזי שחקן מ ש ל י ם קיבל היה צריך ללכת לג'ראלד באטלר שהוא רכז מתאים לסיטואציה במכבי

לא יודע מה יקרה בעמדות האחרות אבל לעמדה שלו הוא החתמה מצוינת והוא לא שחקן משלים בעיניי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2026, 16:57

Neo כתב:אחרי ההחתמה המטומטמת של בונזי , יש עכשיו למכבי ביחד עם בריסט שני סמול שהם יותר 4 עם כישרון גולמי נמוך
עכשיו מכבי ח י י ב ת להחתים 2\3 יקר שיודע ליצור לאחרים , ליצור לעצמו , לשחק פיק אנד רול , מוביל כדור ברמה גבוהה ועוד ......

אני מבין שהחתמה של בונזי מרגשת את האוהדים והנהלה תרוויח רכישת מנויים , הכל טובבבב א ב ל מבחינה מקצועית זו פשוט החתמה לא נכונה .

מסכים איתך לחלוטין. עם כול מילה שאמרת כאן.

אבל ככה זה כשיש בלגן בקבוצה. הסדר אמור להיות כזה:

1) סוגרים על הבעלות. מי כן שותף, מי לא שותף ובכמה אחוזים. האם זה סגור במכבי? רק אלוהים יודע. כול אחד אומר משהו אחר.

2) לאחר שנסגר מי הבעלים, הבעלים האלה מחליטים על התקציב שהם מקצים לסגל השחקנים. יש את זה במכבי? לא נראה לי, כי עוד לא סגרו על סעיף מספר 1.

3) ממנים מנהל מקצועי. איש מקצוע, שייקח את התקציב ויבנה סגל. יש את זה במכבי? לא נראה לי. דיווחו שקולדבלה עזב לקבוצה אחרת ואין מישהו חדש. אבל גם אם הידיעה הייתה שקרית והוא לא עזב, הוא בכול מקרה לא יכול לעשות את העבודה, כי אין סעיף 2 (תקציב), כי אין סעיף 1 (בעלות).

4) המנהל המקצועי מנתח את הסגל הקיים, באיזה עמדות יש את החוסרים הכי קריטיים ובונה תכנית עבודה, איזו עמדה מחזקים בדחיפות הכי גדולה, ומה אפשר להשאיר לסוף בעודף שישאר. יש את זה במכבי? לא! למה? כי אין 1, 2 וגם 3.

וככה קורה, שמחתימים את בונזי קולסון בהרבה כסף, וזה כאשר מתוך שבעה הגארדים שהיו לנו בעונה החולפת (בלאט, קלארק, לונדברג, ווקר, ג'ונדי, דאוטין, אפיאני) רק שניים חתומים לעונה הבאה! כן, רק קלארק ולוני ווקר חתומים לעונה הבאה , אבל הם מחתימים עוד פורווארד 3-4 במיליון וחצי כדי לשמח את אותם האוהדים שלא הכי מבינים בבניית קבוצה, אבל הם כן קונים מנויים, וישמחו לשמוע שם של שחקן אהוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 26 יוני 2026, 17:30

שועל כתב:
Neo כתב:לא חבר , זו לא החתמה טובה . זו החתמה למכירת מנויים במחיר מופקע ולא החתמה מקצועית .

לא יודע מה יקרה בעמדות האחרות אבל לעמדה שלו הוא החתמה מצוינת והוא לא שחקן משלים בעיניי

הוא גם היה משוכנע שבריסט הוא החתמה נוראית וחוסר התאמה מוחלט לקטש ודאג להזכיר את זה כאן כמעט כל שבוע. בפועל זה התברר כקשקוש. מכבי הביאה אז שחקן משלים טוב שנתן בדיוק מה שציפו ממנו.

קולסון שחקן מוכשר ממנו התקפית שמשחק כדורסל שונה, כבר הוכיח במשך שנתיים במכבי מה הוא שווה, כדי שיפתח בחמישייה ויוסיף קליעה מבחוץ ומשחק פוסט (שאין למכבי עם בריסט או ריימן בעמדה הזו).

זה לגמרי לגיטימי להעדיף סגנון כדורסל אחר ולחשוב שמכבי צריכה להיבנות אחרת. אבל לפסול כל החתמה רק כי היא לא מתיישבת עם תפיסת הכדורסל שלך ולהכריז עליה מראש ככישלון, זו לא ביקורת רצינית אלא דעה שמחפשת אישוש.

אני דווקא כן מתחבר לטענה שהרכש החיצוני הראשון היה צריך להיות בעמדות 1 או 5 כי אלו העמדות הבוערות יותר והשוק באמת דל (גם אם יש כסף), אבל אם שמים את סדר העדיפויות בצד ובוחנים את ההחתמה בפני עצמה, על פניו מדובר בהחתמה טובה מאוד שעושה שכל.
Gevaudan

הודעהעל ידי משה » 26 יוני 2026, 17:54

Neo כתב:אחרי ההחתמה המטומטמת של בונזי , יש עכשיו למכבי ביחד עם בריסט שני סמול שהם יותר 4 עם כישרון גולמי נמוך

אמממ ברנדון בוסטון? :D
משה

הודעהעל ידי שמוליק » 26 יוני 2026, 18:42

Gevaudan כתב:
שועל כתב:

הוא גם היה משוכנע שבריסט הוא החתמה נוראית וחוסר התאמה מוחלט לקטש ודאג להזכיר את זה כאן כמעט כל שבוע. בפועל זה התברר כקשקוש. מכבי הביאה אז שחקן משלים טוב שנתן בדיוק מה שציפו ממנו.

קולסון שחקן מוכשר ממנו התקפית שמשחק כדורסל שונה, כבר הוכיח במשך שנתיים במכבי מה הוא שווה, כדי שיפתח בחמישייה ויוסיף קליעה מבחוץ ומשחק פוסט (שאין למכבי עם בריסט או ריימן בעמדה הזו).

זה לגמרי לגיטימי להעדיף סגנון כדורסל אחר ולחשוב שמכבי צריכה להיבנות אחרת. אבל לפסול כל החתמה רק כי היא לא מתיישבת עם תפיסת הכדורסל שלך ולהכריז עליה מראש ככישלון, זו לא ביקורת רצינית אלא דעה שמחפשת אישוש.

אני דווקא כן מתחבר לטענה שהרכש החיצוני הראשון היה צריך להיות בעמדות 1 או 5 כי אלו העמדות הבוערות יותר והשוק באמת דל (גם אם יש כסף), אבל אם שמים את סדר העדיפויות בצד ובוחנים את ההחתמה בפני עצמה, על פניו מדובר בהחתמה טובה מאוד שעושה שכל.

בריסט הרוויח ביושר את החשדנות וחוסר הערכה בתחילת העונה, לא שהיה נגר בן נסורת, גם כל מה שמאפיין אותו היו: אגרסביות ןמוטיבציה מטורפת.
Mac McClung שמונה אסיסטים למשחק 30 נקודות 29 מדד יעילות בג'יליג, קלארק,נועם יעקב/ים מדר
דוויין וושינגטון, Jared Butler,שארפ, גונדי
קולסון, בריסט, ספנסר וייס/בן גולד מאשדוד
הורד,סורקין, ליף
Moses Brown2.18, אוסקר צ׳יבווה, Tyrell Harrison 2:13
שמוליק

הודעהעל ידי Gevaudan » 26 יוני 2026, 20:22

כמו רובנו. ההבדל הוא שאני גם זוכר לא רע שהחשדנות שלו כלפיו לא נעלמה כשהוא כבר הראה שיפור ברור והתאמה מצוינת לכדורסל האירופי והמשיכה עד שלבי ההכרעה. גם אז הוא היה "החתמה מפגרת".

וזה בסדר גמור, כל אחד והטעם שלו. אני פשוט חושב שבמקרה של בונזי, חלק גדול מהביקורת הזו נובע מאג'נדה לגבי איזה סוג שחקנים ספציפי צריך להיות במכבי ולא מענייני התאמה קונקרטיים כאלה ואחרים.

בפועל, שנתיים במכבי הראו שהוא השתלב מצוין בשיטה. השנתיים אצל שאראס הראו בדיוק את ההפך - איך הוא נראה כשהוא משחק בשיטה שפחות מתאימה לו. מבחינתי זה מספר את כל הסיפור.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2026, 12:38

אור שקדי: לאור הקשיים במגעים עם איפה לונדברג, במכבי תל אביב שוחחו בתקופה האחרונה עם תומאש סטורנסקי שסיים את חוזהו בברצלונה.

במכבי תל אביב היו רוצים להאריך את חוזהו של הרכז הדני איפה לונדברג, שזכה השבוע בתואר ה-MVP של סדרת גמר הפלייאוף בישראל ועל הדרך הוביל את הצהובים לאליפות 58 בתולדותיהם.

עם זאת, למרות רצון האלופה, קיים בשלב זה פער עצום בין דרישותיו של לונדברג - 3 מיליון דולר לעונה - לבין היכולות של מכבי תל אביב והרצון שלה להשקיע בעמדה זו.

נכון לעכשיו, אם לונדברג לא יתגמש משמעותית בדרישותיו, הסיכוי שימשיך במועדון נמוך מאוד.

לוואלה ספורט נודע כי גורמים בשורות הצהובים שוחחו עם הרכז הצ'כי הוותיק תומאש סטוראנסקי ונציגיו, ובחנו את אופציית צירופו לעונה הבאה. סטוראנסקי סיים את חוזהו בברצלונה, אחרי שסבל מבעיות בריאותיות שהקשו עליו לתפקד בשנים האחרונות.

גורמים שונים במכבי תל אביב אישרו כי הרכז נמשך למועמד, אך במקביל איששו את החשש להביא שחקן בגילו (34) ובמצבו הרפואי. לסטוראנסקי אין כרגע הצעות משמעותיות מהיורוליג, אך הוא מעורר עניין רב בשוק האסייתי.

https://sports.walla.co.il/item/3848967
מרסר

הודעהעל ידי Blazergun » 27 יוני 2026, 15:01

מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2026, 15:26

Blazergun כתב:מישהו פה יודע מי זה לעזאזל שיין האנטר?

משחק בעמדת הסנטר מתאזרח ושחקן של מכבי, שהושאל בעונה האחרונה לקבוצת ליגה ורשה הפולנית .
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2026, 17:03

מרסר כתב:אור שקדי: לאור הקשיים במגעים עם איפה לונדברג, במכבי תל אביב שוחחו בתקופה האחרונה עם תומאש סטורנסקי שסיים את חוזהו בברצלונה.

במכבי תל אביב היו רוצים להאריך את חוזהו של הרכז הדני איפה לונדברג, שזכה השבוע בתואר ה-MVP של סדרת גמר הפלייאוף בישראל ועל הדרך הוביל את הצהובים לאליפות 58 בתולדותיהם.

עם זאת, למרות רצון האלופה, קיים בשלב זה פער עצום בין דרישותיו של לונדברג - 3 מיליון דולר לעונה - לבין היכולות של מכבי תל אביב והרצון שלה להשקיע בעמדה זו.

נכון לעכשיו, אם לונדברג לא יתגמש משמעותית בדרישותיו, הסיכוי שימשיך במועדון נמוך מאוד.

לוואלה ספורט נודע כי גורמים בשורות הצהובים שוחחו עם הרכז הצ'כי הוותיק תומאש סטוראנסקי ונציגיו, ובחנו את אופציית צירופו לעונה הבאה. סטוראנסקי סיים את חוזהו בברצלונה, אחרי שסבל מבעיות בריאותיות שהקשו עליו לתפקד בשנים האחרונות.

גורמים שונים במכבי תל אביב אישרו כי הרכז נמשך למועמד, אך במקביל איששו את החשש להביא שחקן בגילו (34) ובמצבו הרפואי. לסטוראנסקי אין כרגע הצעות משמעותיות מהיורוליג, אך הוא מעורר עניין רב בשוק האסייתי.

https://sports.walla.co.il/item/3848967

תחליף מזעזע כמובן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 27 יוני 2026, 17:14

.
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 27 יוני 2026, 17:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי Blazergun » 27 יוני 2026, 17:18

מרסר כתב:

משחק בעמדת הסנטר מתאזרח ושחקן של מכבי, שהושאל בעונה האחרונה לקבוצת ליגה ורשה הפולנית .

וואו, לא חשבתי שאני אגיע ליום שבו אני אשכרה לא אדע על קיומם של שחקנים שתחת חוזה במכבי :laugh3
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי עידן » 27 יוני 2026, 17:22

Blazergun כתב:
מרסר כתב:

וואו, לא חשבתי שאני אגיע ליום שבו אני אשכרה לא אדע על קיומם של שחקנים שתחת חוזה במכבי :laugh3

האמת דיברו עליו פה דווקא לא מעט
עידן

הודעהעל ידי Blazergun » 27 יוני 2026, 17:30

עידן כתב:
Blazergun כתב:
מרסר כתב:

האמת דיברו עליו פה דווקא לא מעט

הוא טוב? מה הוא מביא בדיוק?
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־18 אורחים