Shay_uzan כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:אם מכבי ייתנו חוזה שמן למדר+הבטחה להרבה דקות משחק ביורוליג אני מאמין שהוא יגיע לפה, "מכביסט" או לא (אגב, מזכיר שהוא היה אוהד מכבי בתור ילד).
מקצועית זה יהיה בעיני נזק אדיר להבטיח דקות ביורוליג לשחקן ישראלי שלא הוכיח את עצמו בליגה הזו. מהלך כזה לחלוטין יכול לסנדל אותנו בעונה נוספת מחוץ לפלייאוף.
אם בלאט קיבל הרבה דקות אז מדר יכול לקבל פי כמה
בלאט קיבל הרבה דקות וסיימנו מקום 12.
אז כן, בוא ניתן לעוד רכז ישראלי עם סטטיסטיקה פחות טובה משל בלאט ביורוליג ושאין לו ניסיון עם הקבוצה כבר כמה עונות (בלאט לא התחיל במכבי כרכז פותח), לקבל יותר דקות. זה יוביל אותנו בטח גבוה מאוד בתום העונה הסדירה.
אי אפשר להשוות בכלל ברמה בין בלאט למדר
מתנצל בלאט הוא נזק ב2 צדדי המגרש, מדר לפחות מועיל. הוא כנראה יתרום יותר מסורקין.
שוב, כדי שלא יגידו שאני מאוד רוצה אותו פה, הוא לא שווה את הכסף. שוב, אם אין מגבלת כסף לדעתי זה לא שאלה בכלל
יכול להיות שמדר יתרום יותר מבלאט, אני לא משוכנע בזה, והאמת שגם לא כזה אכפת לי אם מדר יהיה פה במקום בלאט, אבל - להבטיח דקות משחק לכל שחקן שהוא, גם לשחקן הכי טוב בעולם, בעיני זו טעות קשה מאוד.
בין אם בלאט ובין אם מדר ישחקו במכבי, אידיאלית הם צריכים לקבל כמות דקות מועטה למדי ביורוליג וחייב להיות לפניהם רכז פותח מוביל, אחרת שוב לא נגיע לשום מקום.