כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי my man » 01 יולי 2026, 21:21

Shay_uzan כתב:
Avi1508 כתב:ראיתי אוהד הפועל שכתב משפט חכם
״להביא את תמיר בלאט בלי עודד קטש זה כמו לקנות פרארי בלי מפתח״

יותר כמו סיוויק 2014

אתה יודע שזה יושב על זה נכון?:
https://www.one.co.il/Article/316248.html

המאמן(שמיר) שיגר הודעת SMS לרכז וניסה להפריד בין היחסים המקצועיים ביניהם לרעשים ולקולות מסביב: "אני רוצה אותך בחולון יותר מהכל. לא משנה איפה אני מאמן - אתה בעדיפות ראשונה". כשעה אחר כך, תמיר הגיב. תחזיקו חזק – זאת התשובה: "אין יותר טוב ממני. אם אתה רוצה לנהוג בפרארי, אל תציע מחיר של סובארו". כשנשאל על ידי כותב שורות אלה לתגובה על ההודעה, שמיר ענה בקצרה: "תגובה לא ראויה".
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 יולי 2026, 22:37

my man כתב:
Shay_uzan כתב:
Avi1508 כתב:ראיתי אוהד הפועל שכתב משפט חכם
״להביא את תמיר בלאט בלי עודד קטש זה כמו לקנות פרארי בלי מפתח״

יותר כמו סיוויק 2014

אתה יודע שזה יושב על זה נכון?:
https://www.one.co.il/Article/316248.html

המאמן(שמיר) שיגר הודעת SMS לרכז וניסה להפריד בין היחסים המקצועיים ביניהם לרעשים ולקולות מסביב: "אני רוצה אותך בחולון יותר מהכל. לא משנה איפה אני מאמן - אתה בעדיפות ראשונה". כשעה אחר כך, תמיר הגיב. תחזיקו חזק – זאת התשובה: "אין יותר טוב ממני. אם אתה רוצה לנהוג בפרארי, אל תציע מחיר של סובארו". כשנשאל על ידי כותב שורות אלה לתגובה על ההודעה, שמיר ענה בקצרה: "תגובה לא ראויה".

לא
אבל זה לא משנה, הוא פשוט לא ברמה, מתנצל אבל הערכתי אותו אבל לא מסוגל להבין את הדבר הזה, מדובר בשחקן שמוגבל בצד אחד של המגרש ולא קיים באחר. סורקין לפחות טוב בהתקפה, מה בלאט נותן ששווה חצי מיליון (גם עם האינפלציה של השוק הזה). הגיע הזמן שיתעורר, הוא חושב שהוא יותר טוב מכולם, הוא בקושי הפוינט השלישי הישראלי הכי טוב, עוד שנתיים, גם לא החמישי. מיציתי את העניין איתו, לפני חוקי הישראלים שהיו פה בעבר בליגה, הישראלים היו שחקני אופי של הקבוצה, שמים הכל בהגנה ובאים בקלאצ בהתקפה, באו להוכיח, היום הם רוצים שהקבוצות יוכיחו שהם שווים אותם בזמן שהם לא עושים שום דבר שיצדיק את המחירים האלה.
רק על זה אני מעדיף את מדר עליו, מדר יעשה הכל להוכיח שהוא שווה את הדקות, יוותר על כסף בשביל להיות חלק, בלאט כבר פעם שלישית עושה תרגילים למכבי. נמאס.
הסיבה היחידה שלא אכפת לי שמשלמים את מה שישלמו את למדר (חוץ מהעובדה ששטילמן אמר שהוא מחוץ לתקציב שחקנים) זה שהוא היחידי עם אופי שהוא לא בילתי נסבל ושווה משהו מכל השחקנים הישראלים שלא בNBA, הוא מזכיר לי שחקנים שלצערי אין יותר היום בגלל שהם חושבים שהם שווים הרבה יותר ממה שהם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 01 יולי 2026, 22:56

היה לי דיון עם חברים (שיותר בNBA מהליגה) שהמוצר של שחקן ישראלי הוא הכי מאוס שיש.
עושים חצי מפעם, דורשים פי 10, חצי מהאלו שעוד היו להם קריירה להציל הלכו במודע לחלק מגבות ומכרו את העתיד שלהם תמורת סכום שהיו מרוויחים אם היו עובדים ביושר תוך שנתיים ובסוף 2 שחקנים שאף אחד לא שמע אליהם משביתים את הליגה בגלל שהחצי שהלך לחלק מגבות, לא משחק אז סטטיסטית יש ירידה בכמות הדקות.
מסכן בית הלחמי שצריך לנהל נבחרת עם הכפויי טובה האלה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Baidu [Spider], felix_r, Google [Bot], yon1, מרסר ו־15 אורחים