המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:מסכן עודד גם עם בלאט לא הגיעו לסיכום עכשיו עם מדר, בסוף הוא ישאר בלי רכז ישראלי נורמלי.

Avi1508 כתב:מי ניהל מו״מ עם מדר ואיך כל זה קורה
מעניין לדעת מי נותן הוראות לקולדבלה

Avi1508 כתב:מי ניהל מו״מ עם מדר ואיך כל זה קורה
מעניין לדעת מי נותן הוראות לקולדבלה
omerk כתב:לא הייתי נכנס להיסטוריה מדיווח של אלי סהר. מזכיר שהוא טען שג׳ונס סגור במכבי. כבר שנים שהוא מחרטט סתם שטויות
felix_r כתב:omerk כתב:לא הייתי נכנס להיסטוריה מדיווח של אלי סהר. מזכיר שהוא טען שג׳ונס סגור במכבי. כבר שנים שהוא מחרטט סתם שטויות
נכון יהיה לומר מאז ומתמיד רק מחרטט
felix_r כתב:omerk כתב:לא הייתי נכנס להיסטוריה מדיווח של אלי סהר. מזכיר שהוא טען שג׳ונס סגור במכבי. כבר שנים שהוא מחרטט סתם שטויות
מרסר כתב:felix_r כתב:omerk כתב:לא הייתי נכנס להיסטוריה מדיווח של אלי סהר. מזכיר שהוא טען שג׳ונס סגור במכבי. כבר שנים שהוא מחרטט סתם שטויות
הוא מחק את הציוץ על מדר.

MTA2311 כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:חברים, לא הייתה לי גישה לאינטרנט מ-8 בבוקר עד עכשיו. יש חדשות? ספרו מי נגד מי?
אתה תשמח - יש באמת דיווחים אמיתיים על משא ומתן עם ברונו פרננדו.
שחקן פצצה. עוד לא התאקלם לגמרי לאירופה. שאלה מעניינת אם קטש ידע להפוך אותו למםלצת שהוא יכול להיות. לא בטוח שהוא בול הסגנון שלו בעמדה הזאת.
felix_r כתב:מאוד מזכיר את ניבו. עושה פיק-אנד-רול ומסיים בדאנק מפלצתי. היה מתאים לו דווקא לשחק עם בלאט
A.Parker כתב:בקושי עקבתי השבוע בפורום ובאתרים ונראה שזה דווקא השבוע הכי פעיל מזה שנים
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:חברים, לא הייתה לי גישה לאינטרנט מ-8 בבוקר עד עכשיו. יש חדשות? ספרו מי נגד מי?
אתה תשמח - יש באמת דיווחים אמיתיים על משא ומתן עם ברונו פרננדו.
שחקן פצצה. עוד לא התאקלם לגמרי לאירופה. שאלה מעניינת אם קטש ידע להפוך אותו למםלצת שהוא יכול להיות. לא בטוח שהוא בול הסגנון שלו בעמדה הזאת.
מה הרושם שלך ממנו? יתרונות חסרונות?
סטטיסטית לא עשה משהו במיוחד בקריירה ולא התרשמתי בדקות המועטות בריאל

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים