המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:גם אפרת עמורבן מווינט כמו ברדה מוואן מדווחת שמכבי הגישו למדר שתי אופציות לחוזה, וההצעות הם אחרונות ולא ניתנות לשינוי
האופצייה הראשונה היא 1.8 מיליון דולר ל 5 לשנים ללא סעיף יציאה של מכבי אלא רק של מדר עצמו אחרי העונה השלישית, האופציה השנייה היא שכר ככול הנראה של 2 מיליון דולר ומעלה למשך 3 שנים עם אופצייה לשנתיים נוספות, הפועל ת"א לא ויתרה עליו עדיין והיא טוענת שהוא יכול להיות יחד עם בלאט באותה קבוצה עם שכר של 3 מיליון לעונה.
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... n=copy_url
שועל כתב:מרסר כתב:גם אפרת עמורבן מווינט כמו ברדה מוואן מדווחת שמכבי הגישו למדר שתי אופציות לחוזה, וההצעות הם אחרונות ולא ניתנות לשינוי
האופצייה הראשונה היא 1.8 מיליון דולר ל 5 לשנים ללא סעיף יציאה של מכבי אלא רק של מדר עצמו אחרי העונה השלישית, האופציה השנייה היא שכר ככול הנראה של 2 מיליון דולר ומעלה למשך 3 שנים עם אופצייה לשנתיים נוספות, הפועל ת"א לא ויתרה עליו עדיין והיא טוענת שהוא יכול להיות יחד עם בלאט באותה קבוצה עם שכר של 3 מיליון לעונה.
הוא אשכרה הולך לוותר על מיליון לעונה? וכל מה שחסר זו התחייבות לתת לו כמה דקות משחק ביורוליג?
לא נשמע לי סביר
MTAbasket כתב:שועל כתב:מרסר כתב:גם אפרת עמורבן מווינט כמו ברדה מוואן מדווחת שמכבי הגישו למדר שתי אופציות לחוזה, וההצעות הם אחרונות ולא ניתנות לשינוי
הוא אשכרה הולך לוותר על מיליון לעונה? וכל מה שחסר זו התחייבות לתת לו כמה דקות משחק ביורוליג?
לא נשמע לי סביר
שואל ברצינות. במקום לסנדל את התקציב 5 שנים קדימה, עם שחקן שעולה 4 מיליון דולר לעונה, לא עדיף להביא גארד ישראלי שאין עליו תחרות עם הפועל (סטייל יפתח זיו), ולהחתים רכז זר ב2.5 מיליון דולר נטו ?
לא מרגיש לי שחסרים ישראלים ששווים דקות יורוליג במכבי, אפשר להחתים מישהו שהמטרה שלו תהיה בעיקר לתת 15-20 דקות במשחקי הליגה. ההייפ סביב ים מדר מוגזם, הוא לדעתי שחקן טוב מתמיר בלאט, אבל הוא דורש שכר של שחקן יורוליג "מהשורה הראשונה" , ועל סמך מה ? על כמה משחקי פלייאוף טובים ?
MTAbasket כתב:שועל כתב:מרסר כתב:גם אפרת עמורבן מווינט כמו ברדה מוואן מדווחת שמכבי הגישו למדר שתי אופציות לחוזה, וההצעות הם אחרונות ולא ניתנות לשינוי
לא נשמע לי סביר
שואל ברצינות. במקום לסנדל את התקציב 5 שנים קדימה, עם שחקן שעולה 4 מיליון דולר לעונה, לא עדיף להביא גארד ישראלי שאין עליו תחרות עם הפועל (סטייל יפתח זיו), ולהחתים רכז זר ב2.5 מיליון דולר נטו ?
לא מרגיש לי שחסרים ישראלים ששווים דקות יורוליג במכבי, אפשר להחתים מישהו שהמטרה שלו תהיה בעיקר לתת 15-20 דקות במשחקי הליגה. ההייפ סביב ים מדר מוגזם, הוא לדעתי שחקן טוב מתמיר בלאט, אבל הוא דורש שכר של שחקן יורוליג "מהשורה הראשונה" , ועל סמך מה ? על כמה משחקי פלייאוף טובים ?
Gevaudan כתב:ההצעה האחרונה של עופר (לפי דיווחים ברשת) - 3.4 מיליון דולר לעונה בחוזה של 5 שנים.
תעשו את המתמטיקה.

MTA2311 כתב:Gevaudan כתב:ההצעה האחרונה של עופר (לפי דיווחים ברשת) - 3.4 מיליון דולר לעונה בחוזה של 5 שנים.
תעשו את המתמטיקה.
הוא טיפש גדול אם לא לוקח את זה
מרסר כתב:MTA2311 כתב:Gevaudan כתב:ההצעה האחרונה של עופר (לפי דיווחים ברשת) - 3.4 מיליון דולר לעונה בחוזה של 5 שנים.
תעשו את המתמטיקה.
גם אני ראיתי אתה מתכוון לציוץ של ניסני ? שגם הודה שההצעה לא על השולחן כרגע, וצניצפר טוען שעדיין הפועל נשארה עם ההצעה של 2.7.
הגבתי לתגובה פה, אין לי יכולת או רצון לעקוב אחרי כל הדיווחים בזמן אמתמרסר כתב:MTA2311 כתב:Gevaudan כתב:ההצעה האחרונה של עופר (לפי דיווחים ברשת) - 3.4 מיליון דולר לעונה בחוזה של 5 שנים.
תעשו את המתמטיקה.
גם אני ראיתי אתה מתכוון לציוץ של ניסני ? שגם הודה שההצעה לא על השולחן כרגע, וצניצפר טוען שעדיין הפועל נשארה עם ההצעה של 2.7.

אליאור כתב:מסכים שזה לא רע שמדא ובלאט יחנקו את ינאי תקציבית, אבל אז לא תהיה לנו בעיה עם 9 זרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], שמוליק ו־15 אורחים