מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי עידן » 22 יולי 2012, 17:26

חנו'ש כתב:
עידן כתב:ברור שבסוף מחירי השחקנים יירדו, כי כמעט כל מה שיישאר אלו שחקנים שמתאימים לשחק בליגה הישראלית או ביורוקאפ, אולי. לא מעבר לכך.

אפילו לא....
גם הקיצ'נים למינהם כבר יחתמו בקבוצות כמו סיינה.
אולי מי שיישאר פנוי יהיו זלמנסון והררי.
אה כן, וגם דריק.... :yahoo

יש מצב לא רע בכלל שאת צודקת, ובקצב הזה עוד נצטער שקיצ'ן לא חתם אצלנו
עידן

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 17:38

זרובבל כתב:במכבי התרגלו להוציא פרוטות ולקוות שבלאט יחולל איתם ניסים. השנה זה פשוט לא יקרה

לא הייתי מזלזל ביכולות של בלאט. בניגוד לרוב השחקנים שלו, לדייויד כבר יש קבלות ברמה הגבוהה ביותר, ולא מן הנמנע שהוא שוב יצליח לחבר חבורה יחסית בינונית
לקבוצה מצויינת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 17:45

לא בהכרח.
הקבוצה של לפני שנתיים הייתה מצויינת, הקבוצה של שנה שעברה לא, לפחות בעיניי.

זה גם איך שקבוצה משחקת, לא רק איך היא מסיימת את היורוליג, טופ 8 או לא. בשנה שעברה שיחקנו כדורסל לא טוב רוב העונה.

בכל מקרה תהיה למכבי קבוצה חדשה לגמרי שיקח לה חצי עונה להתגבש וליצור לעצמה זהות. הבעייה היותר עמוקה היא שאנחנו לא יודעים אם הקבוצה החדשה לא תהיה זמנית לגמרי, עניין של חוזים קצרים , הימורים גדולים וחוסר וודאות כללי סביב הכול.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי זרובבל » 22 יולי 2012, 17:47

jol9 כתב:
זרובבל כתב:במכבי התרגלו להוציא פרוטות ולקוות שבלאט יחולל איתם ניסים. השנה זה פשוט לא יקרה

לא הייתי מזלזל ביכולות של בלאט. בניגוד לרוב השחקנים שלו, לדייויד כבר יש קבלות ברמה הגבוהה ביותר, ולא מן הנמנע שהוא שוב יצליח לחבר חבורה יחסית בינונית
לקבוצה מצויינת.

בלאט הוא נקודת האור היחידה של מכבי 2012 אבל לאור יחסיו עם ההנהלה, אני לא חושב שהוא יישאר פה לאורך זמן.
זרובבל

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2012, 17:54

השנה דיויד דואג להראות בדיוק מי שחקן שהוא רצה ומי לא כדי שבסוף העונה יהיה לו אליבי .
אני יבין את דיויד לחלוטין אם ירצה לעזוב אבל מצד שני זה גם אתגר ענק לבנות קבוצה מכלום ולהצליח איתה , ולפעמים זה מאתגר הרבה יותר מאשר לקחת חבורת כוכבים ולהצליח.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 17:58

זרובבל כתב:
jol9 כתב:

לקבוצה מצויינת.

בלאט הוא נקודת האור היחידה של מכבי 2012 אבל לאור יחסיו עם ההנהלה, אני לא חושב שהוא יישאר פה לאורך זמן.

לפי הראיון הארוגנטי של רקנאטי מכבי עושה את השחקנים גדולים, אולי הוא חושב שהיא גם עושה את המאמנים, לכן לא אתפלא אם מכבי מתייחסת אליו בצורה אינסטורמנטלית לגמרי.

מכבי אולי הייתה פעם משפחה תומכת, היום היא ממש לא, עסק פרטי לכל דבר ועניין. זו גם הסיבה ששחקנים עוזבים אפילו בשביל פערים לא הכי גדולים שפעם היו מוכנים לבלוע כדי לשחק במכבי.
זה לא היה מזמן, רק בתקופה שמוני את מזרחי ניהלו את העסק .
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 22 יולי 2012, 18:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 18:01

yzafrir כתב:השנה דיויד דואג להראות בדיוק מי שחקן שהוא רצה ומי לא כדי שבסוף העונה יהיה לו אליבי .
אני יבין את דיויד לחלוטין אם ירצה לעזוב אבל מצד שני זה גם אתגר ענק לבנות קבוצה מכלום ולהצליח איתה , ולפעמים זה מאתגר הרבה יותר מאשר לקחת חבורת כוכבים ולהצליח.....

זה נכון.
אבל אולי זה היה מתאים יותר לבלאט של 2002 שגם אז הוא בנה קבוצה מאפס עם עונה פיננסית ולא הכי הצליח בסופו של דבר.

היום הוא מאמן עם הרבה יותר מוניטין וזה לא פשוט עבורו לקחת סיכון כל כך גדול כשכל שנה הוא מקבל פחות תקציב שחקנים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 22 יולי 2012, 18:03

לא נמאס לכם?

אני מציע לסגור את האשכול עד אשר יחתימו מישהו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2012, 18:14

yarinsaky כתב:מכבי אולי הייתה פעם משפחה תומכת, היום היא ממש לא, עסק פרטי לכל דבר ועניין. זו גם הסיבה ששחקנים עוזבים אפילו בשביל פערים לא הכי גדולים שפעם היו מוכנים לבלוע כדי לשחק במכבי.
זה לא היה מזמן, רק בתקופה שמוני את מזרחי ניהלו את העסק .

קשה להגיד שזו הסיבה היחידה.
צריך לזכור שגם הפערים בין מכבי לבין שאר הקבוצות גדל ברמה שיש גבול עד כמה שחקן יהיה מוכן לוותר עבור מכבי.
חוץ מזה שכנראה שגם לשחקנים כבר לא מעניין החמימות של הקבוצה, או הבמה שהיא נותנת, והרמה והשאיפות שלה, רק הכסף.
ולראיה, שחקנים שבוחרים קבוצות כמו קובאן (ואני לא מדברת רק על פני מכבי, גם קבוצות יורוליג אחרות בלי כסף מאבדות שחקנים לקבוצות מצחיקות).

מעניין אותי אם כיום היינו מצליחים להשאיר שחקנים כמו פארקר או ניקולה, אחרי שהיו מציעים להם חוזים של 3 מיליון פלוס??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 18:19

לא, שחקנים כמו ניקולה ופארקר ממש לא, עם פערים כאלו

אבל ניקולה נשאר הרבה אחרי שהתפרקה השושלת והיו לו בוודאות הצעות גבוהות יותר והוא בחר להישאר במכבי. עם ההנהלה הנוכחית אני לא משוכנע שזה היה קורה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יולי 2012, 18:22

ניסיון אחרון: מכבי ת"א מעבירה הילוך במגעים עם מאריץ'
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2552207
האלופה ברשימת המועמדות האחרונות לקלוט את הסנטר, לו יש הצעות מרוסיה וספרד. תשובה סופית תתקבל ממנו בקרוב מאוד

נקווה שיחתום כבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2012, 18:25

yarinsaky כתב:לא, שחקנים כמו ניקולה ופארקר ממש לא, עם פערים כאלו

אבל ניקולה נשאר הרבה אחרי שהתפרקה השושלת והיו לו בוודאות הצעות גבוהות יותר והוא בחר להישאר במכבי. עם ההנהלה הנוכחית אני לא משוכנע שזה היה קורה.

בטח הג'וניורים כבר היו מספרים לנו שלמה מי זה פארקר?? שחקן שהביאו מהD-LEAGUE ואם נחפש שם טוב נמצא מישהו טוב יותר וזול יותר.
אגב, פארקר בשיאו במכבי קיבל כמיליון ורבע, ניקולה אפילו יותר (מיליון וחצי אם איני טועה).
היום עושים טובה שמוכנים לממש אופציה של 1.1 מיליון על לאנג', רק שמעניין שבאותם שנים התקציב של מכבי היה נמוך הרבה יותר מזה של היום (יחסית למכבי, לא יחסית לשאר אירופה)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 18:25

rc4991 כתב:ניסיון אחרון: מכבי ת"א מעבירה הילוך במגעים עם מאריץ'
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2552207
האלופה ברשימת המועמדות האחרונות לקלוט את הסנטר, לו יש הצעות מרוסיה וספרד. תשובה סופית תתקבל ממנו בקרוב מאוד

נקווה שיחתום כבר

סליחה.
פחחח אחד גדול.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי מקאדו » 22 יולי 2012, 18:33

את האמת ? הכתבה הזו עושה לי לא טוב גם בגלל העובדה ששחקן כל כך בינוני וחסר קבלות הפך למשאת נפשנו שזה דיי עלוב ועדיין הוא עושה לנו טובה גדולה שהוא בכלל חושב עלינו וגם בגלל שבתמונה שם הוא נאבק עם סנטר הרבה יותר טוב ממנו שהיה לנו בידיים והקבוצה ויתרה עליו בלי לחשוב מה האופציות.
מקאדו

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 18:41

yarinsaky כתב:לא בהכרח.
הקבוצה של לפני שנתיים הייתה מצויינת, הקבוצה של שנה שעברה לא, לפחות בעיניי.

זה גם איך שקבוצה משחקת, לא רק איך היא מסיימת את היורוליג, טופ 8 או לא. בשנה שעברה שיחקנו כדורסל לא טוב רוב העונה.

בכל מקרה תהיה למכבי קבוצה חדשה לגמרי שיקח לה חצי עונה להתגבש וליצור לעצמה זהות. הבעייה היותר עמוקה היא שאנחנו לא יודעים אם הקבוצה החדשה לא תהיה זמנית לגמרי, עניין של חוזים קצרים , הימורים גדולים וחוסר וודאות כללי סביב הכול.

תסתכל על המכלול הכללי, או כמו שאומרים על מבחן התוצאה. מכבי שלטה בזירה המקומית ולקחה שני תארים ללא מאמץ, והיתה מאוד מאוד קרובה לפיינל פור.
הכדורסל לא היה טוב, זה נכון, אבל בסה"כ מכבי עשתה את העבודה.

אל תשכח גם שבלאט התמודד עם מספר גדול של תנאים קשים (אדריאטית, הפציעה של סופו, עניין פארמר ועוד) שמספיק היה חלק קטן מהם בשביל להפיל כל קבוצה אחרת,
אבל מכבי שרדה את זה ובסה"כ נתנה עונה ממש טובה (מצחיק שיש עוד כאלה שמבקרים את המאמן הזה שאחראי באופן ישיר על כך שהבעלים יכולים לזקוף לזכותם
הצלחה ביורוליג על אף ההשקעה הנמוכה יחסית).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 יולי 2012, 18:44

מקאדו כתב:את האמת ? הכתבה הזו עושה לי לא טוב גם בגלל העובדה ששחקן כל כך בינוני וחסר קבלות הפך למשאת נפשנו שזה דיי עלוב ועדיין הוא עושה לנו טובה גדולה שהוא בכלל חושב עלינו וגם בגלל שבתמונה שם הוא נאבק עם סנטר הרבה יותר טוב ממנו שהיה לנו בידיים והקבוצה ויתרה עליו בלי לחשוב מה האופציות.

הקבלות של סופו לא עדיפות, אם בכלל. זה די תואם למה שהבחור מתפוז רשם. צריך לקבל המון קרדיט.

(מנסה בכוח להיות אופטימי) אז יש סיכוי שנסגור את הקיץ עם מאריץ' ובברלי?
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2012, 18:46

אני יודעת שזה לא ריאלי, כי אפילו שחקני היורוקאפ ושחקנים חצי גמורים נחשבים ליקרים מידי עבור מכבי.
אבל אם איכשהו 2 הזרים שנסגור איתם יהיו בברלי הילס ומאריץ', המצב יוכל להיחשב סביר פחות או יותר.
אם הדברים יתחברו וההימורים יהיו מוצלחים וכולם יהיו בריאים, אולי אפילו תהיה לנו קבוצת הצלבה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יולי 2012, 18:51

שחף כתב:
מקאדו כתב:את האמת ? הכתבה הזו עושה לי לא טוב גם בגלל העובדה ששחקן כל כך בינוני וחסר קבלות הפך למשאת נפשנו שזה דיי עלוב ועדיין הוא עושה לנו טובה גדולה שהוא בכלל חושב עלינו וגם בגלל שבתמונה שם הוא נאבק עם סנטר הרבה יותר טוב ממנו שהיה לנו בידיים והקבוצה ויתרה עליו בלי לחשוב מה האופציות.

הקבלות של סופו לא עדיפות, אם בכלל. זה די תואם למה שהבחור מתפוז רשם. צריך לקבל המון קרדיט.

(מנסה בכוח להיות אופטימי) אז יש סיכוי שנסגור את הקיץ עם מאריץ' ובברלי?

אתה באמת מנסה בכוח.
לדעתי מאריץ' ובברלי לא יהפכו את מכבי לאיזו קבוצה גדולה, ממש לא. אבל אולי זה המכסימום שאנשים מוכנים לפנטז היום .( עצוב ).

חוץ מזה, זה בטח לא יקרה. בטח לא שניהם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יולי 2012, 18:52

כמו שכבר כתבתי מקודם באשכול אירופה:בוורלי השתחרר מהחוזה שלו עם ספרטק כי יש לו הצעה מה-NBA ויש לו אופציית יציאה בכל שנה לשם.
כך שאו שהוא ישאר בספרטק או שהוא יעבור לNBA אבל בטוח שלא למכבי(אלא אם כן הוא יחליט לשבור את החוזה שלו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 יולי 2012, 18:54

אני חושב שיעשה ניסיון רציני להביא לפחות אחד מהשניים האלה כדי לרכך את העצבים של בלאט. מאריץ' לדעתי קיבל הצעה שכנראה תואמת את ערך השוק הנוכחי שלו(לפי הבחור מתפוז הציעו לו 1.1 מיליון) וקשה לי לראות קבוצה שתיתן הצעה טובה יותר לשחקן שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים