felix_r כתב:MTA2311 כתב:תארו לכם לא עובר את הבדיקות הרפואיות פתאום
כבר חשבתי על זה בבוקר. נזכרתי בברייאן אנגולה
תהיה שיחה מאד מביכה של קטש עם בלאט
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:MTA2311 כתב:תארו לכם לא עובר את הבדיקות הרפואיות פתאום
כבר חשבתי על זה בבוקר. נזכרתי בברייאן אנגולה
שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
לפי כל הדיווחים יש כוונה להחתים גארד נוסף. קוראים לו לונדברג.שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק

Mitelka כתב:לפי כל הדיווחים יש כוונה להחתים גארד נוסף. קוראים לו לונדברג.שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
שמואל1 כתב:יש תמונה שרצה ברשתות של ים מדר מצולם עם חולצה של הגייט

אליאור כתב:אני חושב שצריך סווינגמן ושני סנטרים זרים גם אם ווקר ולונדברג נשארים. הבעיה היא שאין מכסת זרים לזה.
felix_r כתב:אליאור כתב:אני חושב שצריך סווינגמן ושני סנטרים זרים גם אם ווקר ולונדברג נשארים. הבעיה היא שאין מכסת זרים לזה.
לדעתי מספיק סנטר זר אחד פותח (אבל אחד טוב), אם האנטר חוזר מהשאלה (האנטר ישמש הסנטר השלישי)
עידן כתב:felix_r כתב:אליאור כתב:אני חושב שצריך סווינגמן ושני סנטרים זרים גם אם ווקר ולונדברג נשארים. הבעיה היא שאין מכסת זרים לזה.
לדעתי מספיק סנטר זר אחד פותח (אבל אחד טוב), אם האנטר חוזר מהשאלה (האנטר ישמש הסנטר השלישי)
איך האנטר יהיה עם ריימן? אפשר רק מתאזרח אחד לא?
ואני ממש בספק שהאנטר יהיה מסוגל לתרום משהו ברמת יורוליג. גם הסנטר השלישי צריך להיות מסוגל לתת לפחות 10 דקות יורוליג.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:אליאור כתב:אני חושב שצריך סווינגמן ושני סנטרים זרים גם אם ווקר ולונדברג נשארים. הבעיה היא שאין מכסת זרים לזה.
ואני ממש בספק שהאנטר יהיה מסוגל לתרום משהו ברמת יורוליג. גם הסנטר השלישי צריך להיות מסוגל לתת לפחות 10 דקות יורוליג.
אל תשכח שגם ליף יכול לשחק 5.
אז נגיד שמכבי תחתים את ברונו פרננדו, שיהיה הסנטר הפותח, חוץ ממנו גם סורקין, ליף (וקצת פה ושם גם האנטר) שיתרמו דקות בעמדה. לטעמי זה מספיק.
לגבי ריימן. לעניות דעתי, לאחר החתמת קולסון הדקות של ריימן ירדו לאפס, או קרוב לזה.
שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:אליאור כתב:אני חושב שצריך סווינגמן ושני סנטרים זרים גם אם ווקר ולונדברג נשארים. הבעיה היא שאין מכסת זרים לזה.
אז נגיד שמכבי תחתים את ברונו פרננדו, שיהיה הסנטר הפותח, חוץ ממנו גם סורקין, ליף (וקצת פה ושם גם האנטר) שיתרמו דקות בעמדה. לטעמי זה מספיק.
לגבי ריימן. לעניות דעתי, לאחר החתמת קולסון הדקות של ריימן ירדו לאפס, או קרוב לזה.
אני חושב שריימן באמת צריך לקבל אפס דקות (ביורוליג), אבל האנטר כנראה לא יותר טוב ממנו, אני לא רואה סיבה לחשוב שדווקא האנטר יוכל לתרום יותר ברמת יורוליג.
בכל אופן ברגע שאי אפשר בליגה לרשום שני מתאזרחים למשחק - לא מאמין שמכבי יחזיקו שניים בסגל.
Gevaudan כתב:עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:
אני חושב שריימן באמת צריך לקבל אפס דקות (ביורוליג), אבל האנטר כנראה לא יותר טוב ממנו, אני לא רואה סיבה לחשוב שדווקא האנטר יוכל לתרום יותר ברמת יורוליג.
בכל אופן ברגע שאי אפשר בליגה לרשום שני מתאזרחים למשחק - לא מאמין שמכבי יחזיקו שניים בסגל.
לפי אחד הראיונות ששמעתי, הם יעשו רוטציה ביניהם. כל פעם מישהו אחר ירשם כדי לחלק עומסים גם בליגה.
מה שכן, אם הסגל אכן יהיה 16 \ 17 שחקנים, לא חושב שיהיה בכך צורך פרט כדי להבין אם האנטר מתאים לליגה.
ריימן בסוף העונה הבאה יפסיק להיחשב למתאזרח אאל"ט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים