22 יולי 2012, 19:00
שחף כתב:אני חושב שיעשה ניסיון רציני להביא לפחות אחד מהשניים האלה כדי לרכך את העצבים של בלאט. מאריץ' לדעתי קיבל הצעה שכנראה תואמת את ערך השוק הנוכחי שלו(לפי הבחור מתפוז הציעו לו 1.1 מיליון) וקשה לי לראות קבוצה שתיתן הצעה טובה יותר לשחקן שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות.
22 יולי 2012, 19:03
22 יולי 2012, 19:09
שחף כתב:אתה טוען שאם מכבי תחתים נניח את השניים האלה הסגל יהיה מאותגר בכישרון? אני נאלץ לא להסכים איתך, למרות שאני לא רואה תסריט סביר ששניהם יבואו. לדעתי מי שיבוא בסופו של דבר זה מאריץ'.
22 יולי 2012, 19:10
jol9 כתב:שחף כתב:אתה טוען שאם מכבי תחתים נניח את השניים האלה הסגל יהיה מאותגר בכישרון? אני נאלץ לא להסכים איתך, למרות שאני לא רואה תסריט סביר ששניהם יבואו. לדעתי מי שיבוא בסופו של דבר זה מאריץ'.
מאריץ' הוא לא בדיוק כשרון. הוא שחקן שיכול להפתיע, אבל כרגע הוא מביא בעיקר גודל טוב לסנטר, ועוד כמה דברים נחמדים.
בברלי שחקן כשרוני, אבל אני לא נופל ממנו בכלל.
בוא נגיד שעם הסגל הזה, לא הייתי מהמר על מכבי כמועמדת לפיינל פור.
22 יולי 2012, 19:11
22 יולי 2012, 19:12
22 יולי 2012, 19:14
22 יולי 2012, 19:15
22 יולי 2012, 19:16
22 יולי 2012, 19:20
asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
22 יולי 2012, 19:22
22 יולי 2012, 19:23
שחף כתב:נותר לקוות שדייוד עושה שיחות עצבניות 4 פעמים ביום לבית משפחת פדרמן\רקאנטי(בשביל חביב) כדי שיצא משהו סביר מהקיץ הזה.
22 יולי 2012, 19:24
asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
22 יולי 2012, 19:24
Chen כתב:asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
אתה מתאר את המצב יותר מידי טוב, אף אחד מהשחקנים שיש לנו היום לא אתלטי כל כך... בברלי אכן יכול לשפר את המצב.
22 יולי 2012, 19:26
חנו'ש כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
אתה מתאר את המצב יותר מידי טוב, אף אחד מהשחקנים שיש לנו היום לא אתלטי כל כך... בברלי אכן יכול לשפר את המצב.
אתלטים כן,
שכל לעומת זאת.....![]()
גם בהארלם גלובטרוטרס, יש חברה מאוד אתלטים, מעניין אם הם לא יותר מידי יקרים למכבי??
22 יולי 2012, 19:28
Chen כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
אתלטים כן,
שכל לעומת זאת.....![]()
גם בהארלם גלובטרוטרס, יש חברה מאוד אתלטים, מעניין אם הם לא יותר מידי יקרים למכבי??
איזה אתלטים יש כאן בדיוק בקו האחורי?
22 יולי 2012, 19:29
חנו'ש כתב:Chen כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
אתלטים כן,
שכל לעומת זאת.....![]()
היקמן?
לאנדסברג?
מורן רוט..... סתם....
22 יולי 2012, 19:29
חנו'ש כתב:Chen כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:asafb96 כתב:יוני, אני לא מסכים. הסגל של השנה לדעתי די מזכיר את הסגל של לפני שנתיים בכך שיש סימני שאלה אבל המון כישרון שיכול להתפוצץ, והרבה פוטנציאל. היקמן ולאנדסברג לדוגמא, שחקנים לא "מוכחים" ברמת יורוליג, אבל שניהם מאוד מוכשרים ויכולים להפוך לסקוררים טובים מאוד באירופה. גם שרמאן הוא כישרון גדול. אם בברלי יגיע אז הקוו האחורי יהיה לא "מוכח", ו"הימור", אבל אתלטי בטירוף עם פוטנציאל גדול מאוד לטעמי. אם מאריץ' יגיע אז המצב שלנו בקוו הקדמי יהיה מצוין
אתלטים כן,
שכל לעומת זאת.....![]()
היקמן?
לאנדסברג?
מורן רוט..... סתם....
22 יולי 2012, 19:31
הם אתלטים בינונים. לא משהו יוצא דופן.
22 יולי 2012, 19:32