ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 15:13

זוהו שיגורים של איראן לאילת... אפשר להירגע עם ההחתמות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 19 יולי 2026, 15:18

omerk כתב:אני לא מצליח להבין את הזלזול בלונדברג שנמשך פה מהשנייה שהוא היה מועמד ועד היום.
אני מבין שזה לא השחקן טופ טופ יורוליג שבהכרח היינו רוצים, אבל את השינוי שהוא הביא למכבי אי אפשר להכחיש וגם את היכולת שלו להתעלות במאני טיים. זה שחקן שהיה מאד חשוב למרקם הקבוצתי וגם תרם מאד בפן המקצועי. לאור המחירים של היום ביורוליג בהחלט שווה את ה-1.8-2 מיליון בשנה (האם זה "שווה" למכבי כחלק מעוגת התקציב זה עניין אחר אבל אובייקטיבית הוא שווה את זה היום).

הוא נותן למאמן ולשחקנים סביבו רוגע ושקט ונראה שההשפעה שלו על הקבוצה היא תמיד מאד חיובית, גם אם לא דופק עכשיו טריפל דאבל בהכרח ומשחקים של 20+ כל משחק. כביכול בסטט יבשה ווקר עדיף על לונדברג, אבל ברור לכולם מי הגארד העדיף באמת מבין שניהם.

גם אני וגם פארקר אמרנו בסה"כ שהוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה.

בעיני הוא לא שווה 2 מיליון דולר לעונה, אבל אני לא חושב שמדובר בזלזול.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 19 יולי 2026, 15:18

felix_r כתב:זוהו שיגורים של איראן לאילת... אפשר להירגע עם ההחתמות.

הם ירו לעקבה, לא לאילת
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 19 יולי 2026, 15:24

עידן כתב:
Gevaudan כתב:לא מדובר בהאדרה של לונדברג אלא בעוד פרק באותה מחלה כרונית של המועדון.
זר שהמאמן רוצה, משתלב מקצועית וחברתית, רוצה להישאר ולא בורח מיד בסיום העונה עקב המצב, ובמועדון מתמחרים, מושכים זמן ומחכים לרגע האחרון.

ככה פספסו את ג'ונס, ככה פספסו את מוטלי בשיאו וככה פספסו עוד לא מעט שחקנים. לונדברג הוא לא באמת הסיפור, לא עליו תקום ותיפול העונה הבאה, הוא פשוט התורן שממחיש שוב את אותה התנהלות שלכולם כאן נמאס ממנה. זה בקלות יכל להיות שחקן אחר.

אני מסכים שהיה צריך לסגור מזמן לכאן או לכאן.

ג'ונס דווקא שמחתי שעזב. אני לא אוהב את השחקן הזה ולא חושב שהוא צריך או יכול להיות שחקן חמישייה בקבוצת פלייאוף. הוא כן יכול להיות טוב מהספסל, אבל במכבי אם היה נשאר זה היה בתור שחקן בכיר.

התכוונתי לטייריק ג'ונס, את כריס ג'ונס גם אני לא אהבתי. :)
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 15:25

עידן כתב:
felix_r כתב:זוהו שיגורים של איראן לאילת... אפשר להירגע עם ההחתמות.

הם ירו לעקבה, לא לאילת

אההה! בסדר :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 15:42

כשמדברים פה על גובה הסכום ששחקן זה או אחר שווה, אסור לשכוח שהסכומים ביורוליג עלו באופן קיצוני. לטעמי אי אפשר מצד אחד להתלונן על בעלי הקבוצה שהם קמצנים, ומיד אחר כך לומר שהשחקן הכי טוב בקבוצה שלך לא שווה 2 מיליון.

אנשים קצת מזלזלים בלונדברג כי הוא הגיע למכבי במקרה מפרטיזן בגלל הסיטואציה שנוצרה שם.

אבל לא צריך לשכוח, שהוא שיחק בקבוצת הגלקטיקוס של צסקא ביחד עם: וויל קלייברן, טוקו שנגליה, היליארד, פויטמן, מילוטינוב ו כו. זה לא שהוא איזה שחקן משני שמכבי נתנה לו צ'אנס ועשתה לו טובה. כשהשעו את הרוסיות הוא הגיע לוירטוס ביחד עם שנגליה ועוד הרבה שחקנים יקרים.

אז נכון, כול זה לא אומר שצריך להתאבד עליו. אבל 200 אלף לפה או לשם לא אמורים לשחק תפקיד כאשר אתה מחתים שחקן איכותי.

נ.ב. ועד הערה אחד לסיום: ככול הנראה, פרט ללונדברג מכבי לא תוכל להחתים אף שחקן איכותי אחר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 19 יולי 2026, 15:51

felix_r כתב:כשמדברים פה על גובה הסכום ששחקן זה או אחר שווה, אסור לשכוח שהסכומים ביורוליג עלו באופן קיצוני. לטעמי אי אפשר מצד אחד להתלונן על בעלי הקבוצה שהם קמצנים, ומיד אחר כך לומר שהשחקן הכי טוב בקבוצה שלך לא שווה 2 מיליון.

אנשים קצת מזלזלים בלונדברג כי הוא הגיע למכבי במקרה מפרטיזן בגלל הסיטואציה שנוצרה שם.

אבל לא צריך לשכוח, שהוא שיחק בקבוצת הגלקטיקוס של צסקא ביחד עם: וויל קלייברן, טוקו שנגליה, היליארד, פויטמן, מילוטינוב ו כו. זה לא שהוא איזה שחקן משני שמכבי נתנה לו צ'אנס ועשתה לו טובה. כשהשעו את הרוסיות הוא הגיע לוירטוס ביחד עם שנגליה ועוד הרבה שחקנים יקרים.

אז נכון, כול זה לא אומר שצריך להתאבד עליו. אבל 200 אלף לפה או לשם לא אמורים לשחק תפקיד כאשר אתה מחתים שחקן איכותי.

נ.ב. ועד הערה אחד לסיום: ככול הנראה, פרט ללונדברג מכבי לא תוכל להחתים אף שחקן איכותי אחר.

בדיוק, הסכומים פה מטורפים. אז נכון, אולי הוא ״רק שווה 1.4״. נגיד. בשביל 400 אלף אני לא מאבד אותו.

אגב, חוץ ממה שעשה ביורוליג מינואר, האליפות מול הפועל, אני הכי זוכר לו שעלה נגד חולון שהיה את כל הבלאגן של הזרים שלא שיחקו (ווקר, בריסט) והוביל אותנו במשחק 1 שהיה מאוד טריקי והיינו קצרים לגמרי. היה לו גם את הראיון בסיום על היחס של המנהלת והכל. הוא הרוויח שם לדעתי נקודות לא פחות מהמשחקים נגד הפועל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי A.Parker » 19 יולי 2026, 17:19

הסכומים אכן עלו, אבל זה יהיה מאוד טיפשי לשלם שני מיליון דולר על לונדברג ולהביא סנטר ב-500 מאשר לפרוס חכם יותר את התקציב. כלומר, כל עוד התקציב שמשלמים לשחקנים לא עלה באופן אחיד, אין שום עניין לשלם לשני שחקנים מיליון דולר ולהישאר עם קצת לאחרים. אגב, גם בעליית המחירים של כיום עדיין אפשר למצוא גם שחקנים טובים במחירים שפויים.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 יולי 2026, 17:22

A.Parker כתב:גם ההאדרה שיוצרים סביב לונדברג מביכה ומעידה על מכבי יותר מעל השחקן
בסופו של דבר מדובר בשחקן טוב אבל סולידי, ואפילו לא נראה שיש לו כל כך עניין מקבוצות אחרות
זה שמכבי יתקשרו הארכת חוזה שלו (במידה ותהיה) כהישג זה גם לא מרשים בכלללל

זה הרי הסיפור במכבי כבר שנים.

מוציאים לכולנו את המיץ עם מומ של חודשים ורז כשכבר סוגרים עם השחקן כולם יוצאים בתחושה של הישג. להלן מדר.

שחקן טוב, היה לו סך הכל אפקט חיובי על הקבוצה, אבל מאז פברואר מנהלים איתו מומ, על הדרך מקפיאים כל צעד אחר, ואז כשזה יסגר בסוף הדבר היחיד שנרגיש זו הקלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 19 יולי 2026, 17:31

A.Parker כתב:הסכומים אכן עלו, אבל זה יהיה מאוד טיפשי לשלם שני מיליון דולר על לונדברג ולהביא סנטר ב-500 מאשר לפרוס חכם יותר את התקציב. כלומר, כל עוד התקציב שמשלמים לשחקנים לא עלה באופן אחיד, אין שום עניין לשלם לשני שחקנים מיליון דולר ולהישאר עם קצת לאחרים. אגב, גם בעליית המחירים של כיום עדיין אפשר למצוא גם שחקנים טובים במחירים שפויים.

מחלקת סקאוטינג טובה (לא מצוינת אפילו. טובה) יכולה למצוא שחקן עדיף על לונדברג ב-2 מיליון לעונה. וקבוצה עם הנהלה מתפקדת הייתה כבר סוגרת מזמן את הסיפור מולו - חוזה חדש או הרבה תודה, להתראות, עוברים למועמד הבא שכבר אמור להיות ברשימה.

לצערנו מכבי הנוכחית לא מתפקדת כמו שצריך בשוק השחקנים כבר שנים, מכל הבחינות.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 19 יולי 2026, 18:59

אור שקדי מוואלה מצטרף לברדה מוואן ומדווח, שלונדברג די סגור במכבי .

עוד בדיווח: בגזרת שחקני הפנים מתחילים במועדון לאבד סבלנות. קלאודיו קולדבלה בחן אפשרויות חיזוק בליגת הקיץ, מהלך שבמכבי קיוו להימנע ממנו באמצעות החתמת שחקן בעל ניסיון באירופה, אך נכון לעכשיו המאמצים לא נשאו פרי. כזכור, לקבוצה הוצע הסנטר ג'יימס ווייזמן, שנפלט מה-NBA לאחר מספר שנים, אך במכבי אינם ממהרים להחתימו. במקביל, נבחנות אפשרויות נוספות בעמדות הפנים, שבהן צפו במכבי בליגת הקיץ, ולאחר התייעצות בין הצדדים צפויים בקבוצה לנסות להתקדם.

https://sports.walla.co.il/item/3854653
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 19:08

מרסר כתב:אור שקדי מוואלה מצטרף לברדה מוואן ומדווח, שלונדברג די סגור במכבי .

עוד בדיווח: בגזרת שחקני הפנים מתחילים במועדון לאבד סבלנות. קלאודיו קולדבלה בחן אפשרויות חיזוק בליגת הקיץ, מהלך שבמכבי קיוו להימנע ממנו באמצעות החתמת שחקן בעל ניסיון באירופה, אך נכון לעכשיו המאמצים לא נשאו פרי. כזכור, לקבוצה הוצע הסנטר ג'יימס ווייזמן, שנפלט מה-NBA לאחר מספר שנים, אך במכבי אינם ממהרים להחתימו. במקביל, נבחנות אפשרויות נוספות בעמדות הפנים, שבהן צפו במכבי בליגת הקיץ, ולאחר התייעצות בין הצדדים צפויים בקבוצה לנסות להתקדם.

די סגור זה נחמד, אבל במקום מכבי הייתי דואג שזה יהיה סגור לחלוטין, כי בפעם הבאה שטיל איראני באמת יגיע לאילת, לונדברג יברח, או יבקש הרבה יותר כסף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 19 יולי 2026, 19:20

felix_r כתב:

די סגור זה נחמד, אבל במקום מכבי הייתי דואג שזה יהיה סגור לחלוטין, כי בפעם הבאה שטיל איראני באמת יגיע לאילת, לונדברג יברח, או יבקש הרבה יותר כסף

זה יכול להיות לכול שחקן זר במכבי או בכול ענף ספורט בארץ לאו דווקא אליו, ואם הוא לא יחתום בגלל טיל איראני אז עדיף שהוא לא יחתום בכלל כי יכולה להיות מלחמה גם אחראי שהוא יחתום .
מרסר

הודעהעל ידי Mitelka » 19 יולי 2026, 19:33

איזה התדרדרות של ווייזמן. אשכרה בחירה מספר 2 בדראפט של אבדיה.

אבל כן, למרות הכישרון, לא הייתי נוגע בו.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 20:14

מרסר כתב:
felix_r כתב:

זה יכול להיות לכול שחקן זר במכבי או בכול ענף ספורט בארץ לאו דווקא אליו, ואם הוא לא יחתום בגלל טיל איראני אז עדיף שהוא לא יחתום בכלל כי יכולה להיות מלחמה גם אחראי שהוא יחתום .

אני רואה את זה אחרת. דבר אחד זה שכבר יש לך חוזה, ואתה שחקן שמכבד חוזים, ודבר שני כאשר אתה עדיין שוקל האם כדאי לך לחתום בישראל במצב הביטחוני שיש לנו עכשיו.

ראינו שלונדברג הוא אחד שמכבד חוזים ולא מחפש לברוח בהזדמנות הראשונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 20 יולי 2026, 14:33

פלדברג (ערוץ הספורט) מדווחת שבחסות הערפל והבלאגן בברצלונה מכבי ניסתה לעשות מחטף על ניבו שכבר סיכם שם. ניבו הסכים לחזור, מכבי הציעה 2.2 מיליון דולר לעונה, ניבו ביקש 2.9 מיליון כשברקע סעיף 900 אלף דולר שיחרור ממילאנו שהיה צריך לשלם. מכבי לטענת הכתבה הסכימה לשלם.

ניבו הסכים לרדת ל2.7 מיליון, כלומר פער של חצי מיליון דולר. אחרי שרייט ברח, ברצלונה במקביל עבדה וסגרה את ניבו שחתם בסוף שם.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2026, 14:39

ניבו אף פעם לא היה שווה סכומים כאלה, ובמיוחד לאחר כול הפציעות שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 20 יולי 2026, 14:55

felix_r כתב:ניבו אף פעם לא היה שווה סכומים כאלה, ובמיוחד לאחר כול הפציעות שלו.

אני אתרגם לך את הכתבה כי לא הבנת:
רקאנטי בלחץ, כל האש עליו. הוא מייצר כתבה חארטה שהסכימו ללכת לעיסקה של 3 מיליון דולר (עם הביי אאוט) על ניבו כדי להראות שהוא מוכן להוציא סכומים. כנראה שהאמת רחוקה מזה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2026, 15:02

Mitelka כתב:
felix_r כתב:ניבו אף פעם לא היה שווה סכומים כאלה, ובמיוחד לאחר כול הפציעות שלו.

אני אתרגם לך את הכתבה כי לא הבנת:
רקאנטי בלחץ, כל האש עליו. הוא מייצר כתבה חארטה שהסכימו ללכת לעיסקה של 3 מיליון דולר (עם הביי אאוט) על ניבו כדי להראות שהוא מוכן להוציא סכומים. כנראה שהאמת רחוקה מזה.

אתה לא חייב לתרגם, כי זה ברור לכולנו שזו כתבה חרטה. אני רק דיברתי באופן תיאורטי :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 20 יולי 2026, 15:04

לא רואה שום מצב בעולם שמכבי הציעה 3 מיליון דולר על שחקן, בטח לא ניבו שכאמור מעולם לא היה שווה סכום שקרוב לזה.

גם אני חושב שזו סתם ידיעת חרטוט.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים