המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:Neo כתב:ארמנדו בייקוט שחקן טוב מאוד ,כתבתי עליו בקאוטינג לפני שנתיים שמכבי חיפשו סנטר ב 250 אלף
אבל השחקן צריך להיות מתאים לסיטואציה ! בשיטה של קטש כל הכישורים של בייקוט נמחקים
לקטש אין מושג ואין רצון מה לעשות עם סנטרים כמו בייקוט
אתה יכול לפרט מה זה סנטרים כמו בייקוט ? מה החוזקות שלו ? למי שכמוני לא מכיר אותו
נכון. הוא הכי לא קפיץ שמטביע שמוריד ריבואנדים.Neo כתב:ארמנדו בייקוט שחקן טוב מאוד ,כתבתי עליו בקאוטינג לפני שנתיים שמכבי חיפשו סנטר ב 250 אלף
אבל השחקן צריך להיות מתאים לסיטואציה ! בשיטה של קטש כל הכישורים של בייקוט נמחקים

Neo כתב:מקאדו 3 כתב:Neo כתב:ארמנדו בייקוט שחקן טוב מאוד ,כתבתי עליו בקאוטינג לפני שנתיים שמכבי חיפשו סנטר ב 250 אלף
אתה יכול לפרט מה זה סנטרים כמו בייקוט ? מה החוזקות שלו ? למי שכמוני לא מכיר אותו
חבר , אני לא יודע איך עושים את זה
צריך למצוא בתרד הסקאוטינג מה כתבתי עליו ולהקפיץ את זה לפה

לא רשום בשום מקום שהוא מגיע כסנטר שלישי.Avi1508 כתב:הדיווחים אומרים שבייקוט יגיע כסנטר השלישי ומכבי תנסה לצרף סנטר בכיר יותר
https://sports.walla.co.il/item/3856562
אני רק מזכיר שגם סנטוס הגיע כסנטר השלישי

Mitelka כתב:לא רשום בשום מקום שהוא מגיע כסנטר שלישי.Avi1508 כתב:הדיווחים אומרים שבייקוט יגיע כסנטר השלישי ומכבי תנסה לצרף סנטר בכיר יותר
https://sports.walla.co.il/item/3856562
אני רק מזכיר שגם סנטוס הגיע כסנטר השלישי
במקסימום שלצידו יוחתם עוד סנטר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
על פי אותם גורמים, בייקוט לא יגיע בעמדת הסנטר המוביל, אלא בצוות המקצועי צפויים לנסות ולצרף סנטר בפרופיל גבוה יותר שינעל את עמדות הפנים.

Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.
נגמר האירוע של להביא סנטר יורוליג מוכח ומוביל. הכל עכשיו זה הימורים כאלה ואחרים.

די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.
נגמר האירוע של להביא סנטר יורוליג מוכח ומוביל. הכל עכשיו זה הימורים כאלה ואחרים.
במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.
שיהיה להם ולנו בהצלחה עם זה.

omerk כתב:אם היה לכם ספקות לגבי הולמס וההתאמה שלו לאירופה והניסיון שלו, אז מכבי משווה ומעלה עם בייקוט
MTA2311 כתב:כל הקבוצות הרלוונטיות מתחזקות 5x ומכבי חושבת שאם יתחזקו 2x אז הם עשו את שלהם.
ההשוואה היא לא לסגל של שנה שעברה (שהיה חלש, כן כן), אלא למה שאר הקבוצות במפעל עשו.
ממש אכפת לי שיסיאו מישהו שעדיף על סנטוס והנקינס, כאילו זה המדד באמת.
Mitelka כתב:די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.
במילים אחרות, מכבי חושבת שהשדרוג באיכות הקבוצה יגיע בעיקר מה"המשכיות", ממדר ומבונזי. כל השאר זה זוטות.
כל דיווח אפשרי מכל מקום כולל רמיזות של קטש זה שניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס. גם אחרי מדר ובונזי וכו'. ונסכים ששניהם בפרופיל גבוה.
באסה שלא הלך באסה שנתקענו באסה שההנהלה האימפוטנטית הזו לא דחפה להם עוד כמה גרושים וסגרה את זה אם במקרה פרננדו או ההתעקשות של הולמס לא להגיע לישראל. אבל להציג את זה כאילו מעולם לא נעשה ניסיון להשיג סנטר כי השידורגים הלכו למדר ובונזי גם אתה יודע שזה חרטא.
מכבי ראויה לכל הביקורת של הצליחה להחתים סנטר מוכח ועל ההתנהלות שלה אבל אתה קצת מעוות את המציאות.
Mitelka כתב:די נו, אין מצב שאתה רציני. לא שאני בא לסנגר על מכבי, אבל די ברור שאף אחד לא אמר זהו, מדר ובונזי והשאר הימורים.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:סבבה, זה לא סנטר שלישי. ברור שצריך שני סנטרים, הוא יהיה ועוד אחד. זה כל מה שרשום. על היררכיה מיותר לדבר כרגע.
כל דיווח אפשרי מכל מקום כולל רמיזות של קטש זה שניסו מאוד להחתים את פרננדו ואת הולמס. גם אחרי מדר ובונזי וכו'. ונסכים ששניהם בפרופיל גבוה.
באסה שלא הלך באסה שנתקענו באסה שההנהלה האימפוטנטית הזו לא דחפה להם עוד כמה גרושים וסגרה את זה אם במקרה פרננדו או ההתעקשות של הולמס לא להגיע לישראל. אבל להציג את זה כאילו מעולם לא נעשה ניסיון להשיג סנטר כי השידורגים הלכו למדר ובונזי גם אתה יודע שזה חרטא.
מכבי ראויה לכל הביקורת של הצליחה להחתים סנטר מוכח ועל ההתנהלות שלה אבל אתה קצת מעוות את המציאות.

A.Parker כתב:MTA2311 כתב:כל הקבוצות הרלוונטיות מתחזקות 5x ומכבי חושבת שאם יתחזקו 2x אז הם עשו את שלהם.
ההשוואה היא לא לסגל של שנה שעברה (שהיה חלש, כן כן), אלא למה שאר הקבוצות במפעל עשו.
ממש אכפת לי שיסיאו מישהו שעדיף על סנטוס והנקינס, כאילו זה המדד באמת.
מדהים שמשווים לכלום ושום דבר שיש כאן

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־8 אורחים