המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:צריך לשבת לו על הראש עד שהוא חותם ולא לוותר. עוד היום לפני שמתחיל הבלגן.

מעניין אותי איך הוא "הביע עניין" אבל לא מוכן להגיע לישראל.MTA2311 כתב:מעניין את מי ההדלפה הזאת משרתת

גל גל כתב:רקאנטי יכול להעניק לעצמו קצת שקט אם יחתים את ברוקס תייס בייקוט ואדווארדס
Mitelka כתב:קשה לי להבין באמת את ההתנגדות לתייס. מרגיש לי התנגדות לשם ההתנגדות.
שחקן אחרי עונת יורוליג טובה במונאקו. עמדה דלילה בשוק ולא קיימת במכבי, שובל של ניסיון נ.ב.א ואירופאי, סנטר מוביל בנבחרת גרמניה זוכת יורובאסקט 2025. 20 דקות בערב במונאקו רק העונה. מספרים טובים.
לגבי הגיל? איך אפשר לייחל להולמס בן ה-33 ולפסול את תייס בן 34. ויאללה שייתן שנה אחת מעולה וזהו. מי ישמע אנחנו בונים קבוצות של 5 שנים קדימה.
אני יכול לקבל ולהבין שזה לא מספיק. גם אני הייתי שמח לפרננדו ותייס, מוזס רייט ותייס ולא נגיד...בייקוט ותייס. זה לא מספיק טוב ואיכותי אבל אין טענות לתייס עצמו. שחקן שבכל קונסטלציה הייתי שמח לראות במכבי. עדיף ליד סנטר פיזי וחזק כמו פרננדו אבל אני נזהר במילותיי, לא "סנטר שלישי" אלה בדיוק כמו במונאקו סנטר ברוטציה יחסית שווה עם מי שלא יהיה (מה שנקרא - שהטוב ביותר ינצח) ושביחד עם סורקין יוצר עמדת 5 עמוקה וטובה. זה כבר לא יהיה לצערי.
A.Parker כתב:מה ההתלהבות מברוקס? מי פה באמת ראה אותו מספיק ביורוליג?
לא יצא לי להתעכב עליו ממש העונה, ומדובר בשחקן של 13 נקודות למשחק
אליאור כתב:מישהו מבין אדןארדס או ברוקס יכול לשחקן גם את ה3?
אדוארדס 2-3.אליאור כתב:מישהו מבין אדןארדס או ברוקס יכול לשחקן גם את ה3?

שועל כתב:מכבי משלמת מחיר של כוכב, על שחקן שנמצא בבירור בחלק היורד של הקריירה.
1. תייס כבר בן 34 ויחגוג 35 במהלך העונה. עבור סנטר נמוך יחסית שמסתמך על פיזיות, תזמון וניידות, כל ירידה אתלטית הופכת משמעותית יותר.
2. עונת השיא שלו ב־NBA הייתה לפני שבע שנים. ב־2019/20 הוא רשם בבוסטון 9.2 נקודות ו־6.6 ריבאונדים. מאז המעמד שלו בליגה הלך ונשחק.
3. בעונתו האחרונה ב־NBA הוא כבר היה שחקן קצה ברוטציה. בניו אורלינס קיבל 16.3 דקות בלבד ורשם 4.3 נקודות ו־4.3 ריבאונדים למשחק.
4. אוקלהומה קיבלה בחירת דראפט כדי לקחת את החוזה שלו, ואז שחררה אותו מיד. זה לא מהלך שעושים סביב שחקן שעדיין נתפס כנכס משמעותי ב־NBA.
5. גם ביורוליג כבר נרשמה ירידה. אחרי 11.7 נקודות ו־5.5 ריבאונדים בחצי העונה הראשונה במונאקו, הוא ירד ל־9.7 נקודות ו־5 ריבאונדים בעונה המלאה האחרונה.
6. מונאקו השתמשה בו רק 20.5 דקות בממוצע. מכבי, לעומת זאת, מציעה לו לכאורה את תפקיד הסנטר המוביל. מדובר בקפיצה באחריות לשחקן שנוהל בעומס מוגבל.
7. הקליעה מבחוץ כמעט נעלמה. תייס סיים את עונת היורוליג האחרונה עם 16 שלשות בלבד מ־59 ניסיונות, 27.1%. קשה להציג אותו כיום כסנטר שמרווח את המגרש באופן אמין.
8. הוא כבר לא שומר שמתאים לכל סגנון. בגובה 2.03 מטר הוא אינו סנטר גדול, ובגיל הנוכחי מתקשה יותר להישאר מול גארדים ולהגן על שטחים.
9. הוא נעדר משלושה מחזורי יורוליג רצופים בסיום העונה, חזר לזמן קצר, נפצע שוב ביד במהלך הפלייאוף והחמיץ משחק מכריע מול אולימפיאקוס.
10. תג המחיר הופך כל ירידה קטנה לבעיה גדולה.
לפי הדיווחים, מכבי מוכנה לשלם כ־2.5 מיליון דולר ולהעניק לו מעמד של סנטר פותח, בשעה שמעט קבוצות יורוליג אחרות היו מוכנות להציע לו תפקיד כזה.
A.Parker כתב:מה ההתלהבות מברוקס? מי פה באמת ראה אותו מספיק ביורוליג?
לא יצא לי להתעכב עליו ממש העונה, ומדובר בשחקן של 13 נקודות למשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Baidu [Spider], felix_r, Google [Bot] ו־5 אורחים