Holiday_Armadillo כתב:ואתה צריך להישרף על זה אבל הקב''ה כבר יעשה את העבודה, לא אני
אני צריך להישרף על זה שאני כופר? זה לא נשמע כמו משהו נחמד לאחל למישהו, ולגבי הקב"ה, זה שאני אוהד מכבי ייתן לי נקודות אצלו? לפי פיני גרשון התשובה חיובית כנראה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ואתה צריך להישרף על זה אבל הקב''ה כבר יעשה את העבודה, לא אני
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואתה צריך להישרף על זה אבל הקב''ה כבר יעשה את העבודה, לא אני
אני צריך להישרף על זה שאני כופר? זה לא נשמע כמו משהו נחמד לאחל למישהו, ולגבי הקב"ה, זה שאני אוהד מכבי ייתן לי נקודות אצלו? לפי פיני גרשון התשובה חיובית כנראה.
Holiday_Armadillo כתב:שאלה מוזרה
יש איזשהי דרך ''לפצל'' את המסך לשניים?
יש שני אתרים שאני רוצה לחפש בהם משהו ובשניהם צריך לרדת למטה(ארכיון)במשך המון זמן
אני יודעת שאני יכולה לעשות את זה בשתי לשוניות או שני חלונות אבל אני צריכה כל הזמן לעבור בין שני החלונות
אין דרך שאפשר לגלול שני אתרים למטה בו-זמנית?
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה מוזרה
יש איזשהי דרך ''לפצל'' את המסך לשניים?
יש שני אתרים שאני רוצה לחפש בהם משהו ובשניהם צריך לרדת למטה(ארכיון)במשך המון זמן
אני יודעת שאני יכולה לעשות את זה בשתי לשוניות או שני חלונות אבל אני צריכה כל הזמן לעבור בין שני החלונות
אין דרך שאפשר לגלול שני אתרים למטה בו-זמנית?
תקטיני את המסך (הכפתור של ה2 ריבועים בין הכפתור של המזעור לבין כתפור הX ), ואז את יכולה לגרור את הקצוות של כל דף ולהתאים אותו לגודל שאת רוצה
Dperk כתב:יכול להיות שזה יעזור לך, גם אם זה לא מושלם:
תפתחי חלון, תקטיני אותו ע"י שימוש בכפתור האמצעי בקצה השמאלי העליון (נקרא restore), ותגררי אותו לקצה השמאלי של המסך ומעבר לו. החלון יותאם לחצי מהמסך.
עכשיו תפתחי חלון נוסף ותעשי לו אותו דבר אבל בקצה הימני של המסך. עכשיו את לא צריכה לזפזפ, אלא כל פעם שאת רוצה לגלול את אחד מהחלונות פשוט תעבירי את הסמן על החצי שלו ותגללי. הוא יגלל.
אני מקווה שזה עוזר.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:יכול להיות שזה יעזור לך, גם אם זה לא מושלם:
תפתחי חלון, תקטיני אותו ע"י שימוש בכפתור האמצעי בקצה השמאלי העליון (נקרא restore), ותגררי אותו לקצה השמאלי של המסך ומעבר לו. החלון יותאם לחצי מהמסך.
עכשיו תפתחי חלון נוסף ותעשי לו אותו דבר אבל בקצה הימני של המסך. עכשיו את לא צריכה לזפזפ, אלא כל פעם שאת רוצה לגלול את אחד מהחלונות פשוט תעבירי את הסמן על החצי שלו ותגללי. הוא יגלל.
אני מקווה שזה עוזר.
זה מה שעשיתי בסוף
קיוויתי שיש שיטה אחרת אבל ברגע שהבנתי שאין..התפשרתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים