cifkcv כתב:הפועל מחתימה עוד גארד!!
אני לא מבין מה הם עושים. זה יהיה בעוכריהם לדעתי..
10 גארדים אם מחשיבים את בלאט. 9 בלי.
אולי כדאי שיחתימו עוד כמה ליתר ביטחון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:הפועל מחתימה עוד גארד!!
אני לא מבין מה הם עושים. זה יהיה בעוכריהם לדעתי..
עידן כתב:בלאט חתם רשמית בהפועל ואמור לצאת בהשאלה בעונה הקרובה. הזייה.
https://sports.walla.co.il/item/3849938

MTA2311 כתב:מעניין מה האינטרס של הפועל אבל, הוא נשאר בלי כלום ביד
מרסר כתב:MTA2311 כתב:מעניין מה האינטרס של הפועל אבל, הוא נשאר בלי כלום ביד
אל תדאג לו עם יש משהו שתמיר טוב בו זה חוזים אם זה לא היה מתאים לו הוא לא היה חותם על הדבר הזה, יצא שנה אחת לאירופה ירוויח ארגזים של כסף ויעשה חיים, לדעתי כול המהלך שלו מול מכבי היה מתוכנן הוא רצה ללכת לינאי ולהרוויח מלא כסף שמכבי בחיים לא היתה נותנת לו.

MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מעניין מה האינטרס של הפועל אבל, הוא נשאר בלי כלום ביד
אל תדאג לו עם יש משהו שתמיר טוב בו זה חוזים אם זה לא היה מתאים לו הוא לא היה חותם על הדבר הזה, יצא שנה אחת לאירופה ירוויח ארגזים של כסף ויעשה חיים, לדעתי כול המהלך שלו מול מכבי היה מתוכנן הוא רצה ללכת לינאי ולהרוויח מלא כסף שמכבי בחיים לא היתה נותנת לו.
לא, אני שואל מה האינטרס של הפועל להחתים אותו בסיטואציה שנוצרה
MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מעניין מה האינטרס של הפועל אבל, הוא נשאר בלי כלום ביד
מרסר כתב:פרדי בורדיון חתם לעונה בהפועל תל אביב
להפועל תל אביב תהיה אפשרות להשתחרר בכל חודש מהחוזה עם בורדיון
Avi1508 כתב:אני רק זוכר שבתחילת הקיץ השופרות כתבו שהשנה הם בונים קבוצה אחת ליורוליג ולליגה
בסופו של דבר הם בונים שלוש קבוצות
כרגע זה גם נראה שהישראלי היחיד שיקבל דקות ביורוליג זה ג׳ייקוב טופין וגם הוא לא בטוח ייחשב כישראלי בליגה
לזכותם ייאמר שהם לקחו את הצד ההפוך ממכבי שמתעקשת לפתוח כל עונה עם 8 זרים כאילו אנחנו ביורוליג של העשור השני של שנות האלפיים וכאילו הם לא זוכרים שבסופו של דבר היינו צריכים להביא עוד שחקן בכל 4 העונות האחרונות בגלל פציעות מעומס המשחקים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים