המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מכיר אותו האמת, יצא לי לראות אותו בכמה משחקים נידחים של אטלנטה באחד מהם הרביץ טריפל דאבל (אל תדאג, משחק חסר חשיבות בסוף עונה).עידן כתב:Gevaudan כתב:אוהב מאוד. מאוד מאוד.
באמת? מאיפה אתם כל כך מכירים אותו? נראה שהוא שיחק בסה"כ כמה עשרות משחקים בודדים בנבא בשנים האחרונות ועם סטטיסטיקה די עלובה

אני פשוט מגרד בראש. הייתי בטוח יביאו מישהו שירה פה 20 נק' לערב בתקווה, וזה לא הוא.Gevaudan כתב:מחזק.
זה לא מבטל לרגע את הצורך להביא 2 טהור שיעלה מהספסל (טיפוס כמו מקלאנג \ קיילר אדוארדס יתאימו פה מאוד), אבל מבחינת התאמה ומבחינת כישרון נטו אני באמת חושב שזה פיט מעולה למכבי הזו.

er79 כתב:מרסר כתב:הגארד קיטון וואלאס מעומד מוביל למכבי, שהיא הפייבורטית להחתים אותו.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=555487
מהכתבה מבין שלא נשר לגיליג? מי שמכיר אשמח לסקאוטינג
Mitelka כתב:מכיר אותו האמת, יצא לי לראות אותו בכמה משחקים נידחים של אטלנטה באחד מהם הרביץ טריפל דאבל (אל תדאג, משחק חסר חשיבות בסוף עונה).עידן כתב:Gevaudan כתב:אוהב מאוד. מאוד מאוד.
באמת? מאיפה אתם כל כך מכירים אותו? נראה שהוא שיחק בסה"כ כמה עשרות משחקים בודדים בנבא בשנים האחרונות ועם סטטיסטיקה די עלובה
שחקן מוכשר מאוד מאוד. משחק בעמדות 1-2 ותופתעו אבל אינטלגנציית משחק מאוד גבוהה. עושה הכל מהכל, קולע, שומר, מוסר, חכם. שום דבר לא יוצא דופן אבל מאוד מגוון.
מבחינת כאילו סגנון אתה מדבר? קשה לי לשים את האצבע אבל סטייל קודי מקנטייר (סטייל! לא רמה). כלומר יכול לסיים לך משחקים עם 9 נק' 7 אס ו6 ריב בלי למצמץ.
הסיפור הוא שזה תחליף מאוווווד מעניין ללוני. זה שחקן ששומר, מנהל משחק, פיזי, קולע משלוש אבל לחלוטין לא סקורר מטורף או אחד שימטיר פה 20 נק' ברבע. מאוד שונה מלוני. הציפייה הייתה שיביאו את גאנר של 19 נק' לערב וזה לא זה.
כמובן, אם יגיע, עונה ראשונה באירופה וכל המשתמע מכך בצד השלילי...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Neo כתב:וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר
שחקן סולידי מאוד , יודע לתרום בהמון דרכים . שומר מעולה מבחינתי
אבל יהיו מלאאאאאאאאא משחקים שהוא יסיים עם 7 ,8 נקודות .
אני חושב שוואלאס זו החתמה טובה אם מביאים 2\3 שיוצר לעצמו , יוצר לאחרים , יכול לחדור עד הטבעת ואפשר לעשות לו "אופן" בזמנים קשים
אפשר אפילו להמר על 2\3 מדויק מבחינתי , כי אין לי ציפיות רבות מההנהלה
עידן כתב:Neo כתב:וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר
אני חושב שוואלאס זו החתמה טובה אם מביאים 2\3 שיוצר לעצמו , יוצר לאחרים , יכול לחדור עד הטבעת ואפשר לעשות לו "אופן" בזמנים קשים
למה אתה צריך 3 אם יש לך כבר את קולסון ובריסט בעמדה הזו?
מרסר כתב:עידן כתב:Neo כתב:וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר
אני מבין למה עודד רוצה קומבו גארד כמו וואלאס הזה ולא קלעי בלבד, כי הוא מעריך שגם בריסט וגם בונזי יכולים לחדור לסל ולקלוע ממרחק וזה בנוסף לים ג'ונדי לונדברג ולקלארק, ולכן עודד מעדיף שהגארד שיבוא במקום ווקר יוכל לרכז ולקלוע.
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:Neo כתב:וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר
אני מבין למה עודד רוצה קומבו גארד כמו וואלאס הזה ולא קלעי בלבד, כי הוא מעריך שגם בריסט וגם בונזי יכולים לחדור לסל ולקלוע ממרחק וזה בנוסף לים ג'ונדי לונדברג ולקלארק, ולכן עודד מעדיף שהגארד שיבוא במקום ווקר יוכל לרכז ולקלוע.
סבבה, אבל התייחסתי לרצון להביא עוד 2/3. אין כל כך דקות בעמדה 3 בהתחשב בכך שחוץ מבריסט וקולסון גם לביא יכול לתת שם דקות וגם ריימן/הורד קצת במידת הצורך.
אני חושב שצריך 2 טהור. אם מביאים 2 טהור וגם קומבו גארד - מעולה. אבל אני מהמר שיסתפקו בהחתמה אחת נוספת בעמדות הגארד וזהו.
felix_r כתב:הייתי מביא את אנגולה.