הפלורליזם של השמאל במלא תפארתו.

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הפלורליזם של השמאל במלא תפארתו.

הודעהעל ידי אבי » 22 יולי 2012, 15:12

מפגינים ניסו למנוע ממנחם בן להכנס לאולפני 'קול ישמעאל'. מנחם בן כמובן לא יכול לשדר בקול ישמעאל מאחר ודעותיו לא נמצאות בטווח הדעות המותרות לשידור: טווח שמשתרע משמאל מפא"יניקי אחוס"לי ועד לשמאל אנטי ישראלי.

"בין המפגינים היו היוצרים דורון צברי ורני בלייר, הפעיל הפוליטי אלדד יניב והעיתונאי מיקי רוזנטל."
עצוב לראות "עיתונאי" ושני יוצרים (כנראה שמדובר על יוצרים מפורסמים, אני לא שמעתי עליהם אף פעם בחיים שלי) שפועלים למנוע חופש ביטוי של אדם אחר. אני מתאר לעצמי שאם מפגיני ימין היו מונעים מאותם אנשים להכנס לאולפן של תחנת רדיו כלשהי, הם כבר היו מייללים על פאשיזם...

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000767568

מפגינים ניסו למנוע את כניסתו של מנחם בן לקול ישראל.
רשות השידור בחרה במנחם בן כמגיש נוסף לתוכנית "סדר יום" לצד קרן נויבך ■ בן הגיש הבוקר לבסוף את התוכנית לצד נויבך, אך לא השתתף באופן נרחב בשידור.
סמל אישי של המשתמש
אבי

Re: הפלורליזם של השמאל במלא תפארתו.

הודעהעל ידי felix_r » 22 יולי 2012, 16:28

על זה אני מדבר כל הזמן.

גם בתכנות הטלויזיה הממלכתיות המצב מתקרב לזה.
10 שמאלנים מופיעים על כל ימני 1, וגם לאחד הזה נותנים בקושי דקה לדבר וגם קוטעים אותו כל הזמן בתירוצים שונים ומשונים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yiffy » 24 יולי 2012, 08:39

זה לא בדיוק עניין של ימין ושמאל. מנחם בן הוא לא בנאדם שאפשר לדחוף למסגרות פוליטיות קונבנציונליות. הוא אמנם איש ארץ ישראל השלמה וגם הומופוב מדופלם, אבל הוא גם שונא קפיטליסטים חזירים ומעודד מדיניות סוציאליסטית יותר (אבי, היה מוזר לי מההתחלה שדווקא אתה מעלה את זה) וגם מתנגד למדיניות האטומה בנושא מהגרי העבודה והפליטים.

מי שמתנגד להנחתה של בן עושה את זה משתי סיבות עיקריות:
א. כי מבחינתו מדובר בניסיון שקוף של ביבי לסתום פיות ולהחליש את מוקדי הכוח העיקריים נגדו - ביניהם קרן נויבך שמשדרת בתוכנית רדיו פופולרית במיוחד.
ב. בגלל הקיצוניות של בן - עם דגש כמובן על הדעות בכל הקשור לקהילה ההומו-לסבית. אני לא בעד סתימת פיות אבל רעיונות כמו לאסור הומוסקסואליות במדינה זה משהו שלדעתי אסור לתת לו במה בכלי תקשורת ממלכתי, בטח לא ברמה שאליו היה צפוי בן להגיע.

בכלל, הסיפור הזה הרבה יותר מורכב ממה שאנשים חושבים. אני ממליץ לקרוא את הטור הבא:
http://man.walla.co.il/?w=/488/2552542
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 24 יולי 2012, 11:11

מנחם בן הוא דווקא דוגמא רעה לסתימת הפיות שמבצע השמאל הקיצוני, מצב שבהחלט קיים, כי הוא פשוט פרובוקטור שרק מחפש מריבות ובלאגן. אני גם לא מאמין לכל הקטע של ההומופוביה ולדעתי זה סתם כדי למשוך תשומת לב, כמו רוב מה שהוא עושה.
Dperk

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יולי 2012, 17:08

מנחם בן הודח מהשתתפות בתכנית בטלויזיה המסחרית, אז מדוע שהוא יקבל במה דוקא בערוץ ממלכתי?
הגורם התקשורתי היחד שנותן למנחם בן במה, הוא עיתון (אם באמת אפשר לקרוא לזה ככה) שאחד מכתביו הבכירים הוא טרורריסת לשעבר. אין שום סיבה שהמדינה תממן את בן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 25 יולי 2012, 12:52

ברור שאין סיבה שהמדינה תממן את מנחם בן. הוא הרי לא מהחונטה השמאלנית-פלסטיניסטית.
אני חושב שהמדינה לא צריכה לממן מגישי פראבדה כמו קרן נויבך וענת דוידוב.
יותר מזה אני בכלל חושב שהמדינה לא צריכה להפעיל ערוצי רדיו וטלויזיה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי אבי » 25 יולי 2012, 14:33

הפלורליזם של השמאל ממשיך לשבור שיאים.

מגישת סדר יום למגיש האורח: "אתה לא רצוי".
המתח סביב תוכנית הרדיו נמשך, כאשר המגישה ענת דוידוב התעמתה עם שותפה, ד"ר מרדכי קידר.

http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/389/170.html?hp=47
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי אבי » 27 יולי 2012, 16:58

מנחם בן נגד המפגינים הפלסטיניסטים-מאואיסטים מחוץ לאולפני קול ישראל.
"אתם שטופי מוח ברמה צפון קוריאנית".

סמל אישי של המשתמש
אבי

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד