מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי עפר » 25 יולי 2012, 08:44

לא שיש לי מידע כלשהו אבל יתכן שלא מחתימים שחקנים בגלל 9 באב. ימי בין המיצרים למי שלא יודע.
יתכן שכבר יש סיכומים וממתינים למוצאי יום ראשון הקרוב - צום 9 באב.
עפר

הודעהעל ידי אלמוג » 25 יולי 2012, 08:44

felix_r כתב:מישהו פה רצה מאוד את אדריאן בנקס?
שישכח ממנו. השחקן סיכם בוארזה :taunt

הוא היה אמור לבוא למכבי ולהרוויח פה משכורת מינימום(המינימום עלה ל 22.06 ש"ח לשעה אם אני לא טועה)+ נסיעות על חשבון הקבוצה באוטובוסים של דן, ובאגד מחיר של סטודנט שזה לא רע.
העיסקה נפלה בגלל השעות נוספות- פדרמן רצה לשלם 150% והוא רצה 200%(ואם יש משחקים בשבת גם 200%). חבל שלא ניסו להציע לו משכורת גלובאלית(פדרמן החליט שבמסגרת הקיצוצים כל שחקן יריווח לפי דקות המשחק שלו וזמן האימונים, כולל הטיסות. פשוט אין טעם לשלם להם שהם ישנים למשל)..
בסוף הוא הלך למעצמה אירופאית בדמות וארזה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי עידן » 25 יולי 2012, 08:59

אלמוג כתב:
felix_r כתב:מישהו פה רצה מאוד את אדריאן בנקס?
שישכח ממנו. השחקן סיכם בוארזה :taunt

הוא היה אמור לבוא למכבי ולהרוויח פה משכורת מינימום(המינימום עלה ל 22.06 ש"ח לשעה אם אני לא טועה)+ נסיעות על חשבון הקבוצה באוטובוסים של דן, ובאגד מחיר של סטודנט שזה לא רע.
העיסקה נפלה בגלל השעות נוספות- פדרמן רצה לשלם 150% והוא רצה 200%(ואם יש משחקים בשבת גם 200%). חבל שלא ניסו להציע לו משכורת גלובאלית(פדרמן החליט שבמסגרת הקיצוצים כל שחקן יריווח לפי דקות המשחק שלו וזמן האימונים, כולל הטיסות. פשוט אין טעם לשלם להם שהם ישנים למשל)..
בסוף הוא הלך למעצמה אירופאית בדמות וארזה.

:grin
עידן

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:18

עפר כתב:לא שיש לי מידע כלשהו אבל יתכן שלא מחתימים שחקנים בגלל 9 באב. ימי בין המיצרים למי שלא יודע.
יתכן שכבר יש סיכומים וממתינים למוצאי יום ראשון הקרוב - צום 9 באב.

כל שנה קופץ מישהו בפורום עם הסיפור הזה אבל זה קשקוש - במכבי אין מאמינים גדולים. מעבר לכך, מכבי העונה פירסמה כל סיכום שהיה לה עוד לפני שזה היה חתום, כך שאם היו דברים לפרסם הם כבר היו מפורסמים. הייתי שמח לנחם את עצמי בכך שסגרו עם שני שחקני על ומחכים לתשעה באב או לסוף הרמדאן, אבל לצערי זה לא המצב ואין למכבי אפילו מושג ירוק את מי להביא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 11:37

בשורות טובות: קטנו סיכוייו של אליהו להגיע למינסוטה, שהחתימו את קאנינגהאם, ומעוניינים גם בקירילנקו.

http://one.co.il/Article/203245.html
er79

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:41

er79 כתב:בשורות טובות: קטנו סיכוייו של אליהו להגיע למינסוטה, שהחתימו את קאנינגהאם, ומעוניינים גם בקירילנקו.

לא יודע מה אתם עוד מביאים ידיעות מהצהובון הזה. אין להם שם מושג מה קורה בארץ, אז הם יודעים על הכוונות של מינסוטה? אולי זו הכנה לירידה מנושא שאראס שברור שלא מגיע לכאן בגלל שאין כסף ממכירת אליהו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Thorin » 25 יולי 2012, 11:42

אם מכבי הייתה מסכמת עם טיוס הייתי אומר שאלו חדשות רעות, אבל עם המחירים ששחקנים מקושרים אלינו, עדיף אליהו יקר ביד משתי ציפורים ב-300 אלף דולר.
Thorin

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:44

Thorin כתב:אם מכבי הייתה מסכמת עם טיוס הייתי אומר שאלו חדשות רעות, אבל עם המחירים ששחקנים מקושרים אלינו, עדיף אליהו יקר ביד משתי ציפורים ב-300 אלף דולר.

ברור לגמרי. כל שחקן טוב שנשאר כאן זו בשורה טובה. הרי כל הכסף של אלה שהלכו לא הלך לשחקנים אחרים וחלקו "נעלם" אז אני לא מבין למה חושבים כאן שאם אליהו ילך הכסף שיתפנה ילך לחיזוק.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 11:46

קודי כתב:
er79 כתב:בשורות טובות: קטנו סיכוייו של אליהו להגיע למינסוטה, שהחתימו את קאנינגהאם, ומעוניינים גם בקירילנקו.

לא יודע מה אתם עוד מביאים ידיעות מהצהובון הזה. אין להם שם מושג מה קורה בארץ, אז הם יודעים על הכוונות של מינסוטה? אולי זו הכנה לירידה מנושא שאראס שברור שלא מגיע לכאן בגלל שאין כסף ממכירת אליהו...

אין קשר. גם בספורטנדו מדווחים על מועמדות של קירי למינסוטה. וקאנינגהאם זה תוצר מוגמר. אם אתה עושה 1+1 סיכוייו של אליהו להמשיך שם קלושים, בלי קשר לקיקיוניות של אופירע ולהקתה.
er79

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:49

er79 כתב:
קודי כתב:

אין קשר. גם בספורטנדו מדווחים על מועמדות של קירי למינסוטה. וקאנינגהאם זה תוצר מוגמר. אם אתה עושה 1+1 סיכוייו של אליהו להמשיך שם קלושים, בלי קשר לקיקיוניות של אופירע ולהקתה.

אליהו לא יהיה במינסוטה בלי קשר לאחרים שיבואו או לא יבואו. הוא לא יגיע לשם כי הוא לא מספיק פיזי בשביל עמדה 4 וזו העמדה היחידה על המגרש בה הוא יכול לשחק ומסיבה זו מינסוטה לא תשלם עליו ביי אאוט של חצי מיליון דולר ועוד משכורת יפה.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 11:51

קודי כתב:
er79 כתב:
קודי כתב:

אליהו לא יהיה במינסוטה בלי קשר לאחרים שיבואו או לא יבואו. הוא לא יגיע לשם כי הוא לא מספיק פיזי בשביל עמדה 4 וזו העמדה היחידה על המגרש בה הוא יכול לשחק ומסיבה זו מינסוטה לא תשלם עליו ביי אאוט של חצי מיליון דולר ועוד משכורת יפה.

אליהו לא מספיק פיזי בשביל לשחק באנ.בי.איי, זה נכון, אבל בגלל ביש המזל שלנו עם ישראלים השנה, מרגיע אותי לשמוע שמינסוטה מתכווננת על פורוורדים אחרים עוד לפני הודעה רשמית על ניפויו.
er79

הודעהעל ידי Tomer05 » 25 יולי 2012, 11:57

גם שאראס ירד מהכוונת ..סגר בברצלונה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26122.html
Tomer05

הודעהעל ידי קודי » 25 יולי 2012, 11:58

Tomer05 כתב:גם שאראס ירד מהכוונת ..סגר בברצלונה.

התכוונת שהוא ירד מהכוונת של אופירה.
קודי

הודעהעל ידי Tomer05 » 25 יולי 2012, 12:26

קודי כתב:
Tomer05 כתב:גם שאראס ירד מהכוונת ..סגר בברצלונה.

התכוונת שהוא ירד מהכוונת של אופירה.

למה דווקא פדרמן ג'ונייר הודה באשמה...
Tomer05

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 12:42

יפה לשארס, חזר למועדון שבו זכה לראשונה ביורוליג, מקום שהוא גם אוהב. מועדון שעדיין מכוון גבוה ומכבד את שחקניו. ( בכלל הוא מנהל את הקריירה שלו בצורה חכמה כל השנים ). אני מניח שזה המועדון האחרון שלו גם, אלא אם כן יחזור לליטא לאיזה שנה.

דני פדרמן יצטרך לחפש ברירת מחדל אחרת אם לא ימצא את הגארד המיוחל.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 יולי 2012, 12:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אלמוג » 25 יולי 2012, 12:47

יש איזה שהוא גארד פנוי בשוק בכלל שיכול לעשות את השדרוג במכבי ?(ורלוונטי, לא מקאלאב, חלאס עם השם שלו. הוא רלוונטי כמו שפארמר רלוונטי למכבי)
אני ברצינות שואל, אני מנסה לדמיין את הסגל גארד תותח ואז אני מנסה לחשוב מי הגארד התותח למשל, ואין לי רעיונות.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי or163 » 25 יולי 2012, 12:48

רק בONE לא טורחים לפרסם על החזרה של שאראס לברצלונה, כנראה כי אופירה חושבת בינתיים על התירוץ שכנראה יהיה בעקבות כך שאליהו נשאר, לא היה כסף להביא את שאראס או שקר בסגנון.
עכשיו אני רואה שפורסם כבר אבל צריך ממש לחפש טוב כדי למצוא את הכתבה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 12:52

אלמוג כתב:יש איזה שהוא גארד פנוי בשוק בכלל שיכול לעשות את השדרוג במכבי ?(ורלוונטי, לא מקאלאב, חלאס עם השם שלו. הוא רלוונטי כמו שפארמר רלוונטי למכבי)
אני ברצינות שואל, אני מנסה לדמיין את הסגל גארד תותח ואז אני מנסה לחשוב מי הגארד התותח למשל, ואין לי רעיונות.

אני חושב שבאירופה העניין גמור למדי,( בטח אחרי שמקלאב סגר בטורקיה ואוקיץ' בפאו ).

עכשיו נשאר השוק האמריקאי. אממה, גודס אמר שהם מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי. עכשיו צא ולמד כמה שחקנים בנ.ב.א עם ניסיון אירופאי שיחתכו בחודש הקרוב והם בתקציב שיש למכבי קיימים בשוק. ( או יהיו בשוק יותר נכון ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2012, 12:58

yarinsaky כתב:
אלמוג כתב:יש איזה שהוא גארד פנוי בשוק בכלל שיכול לעשות את השדרוג במכבי ?(ורלוונטי, לא מקאלאב, חלאס עם השם שלו. הוא רלוונטי כמו שפארמר רלוונטי למכבי)

אני חושב שבאירופה העניין גמור למדי,( בטח אחרי שמקלאב סגר בטורקיה ואוקיץ' בפאו ).

עכשיו נשאר השוק האמריקאי. אממה, גודס אמר שהם מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי. עכשיו צא ולמד כמה שחקנים בנ.ב.א עם ניסיון אירופאי שיחתכו בחודש הקרוב והם בתקציב שיש למכבי קיימים בשוק. ( או יהיו בשוק יותר נכון ).

אני מסכים לגבי השוק האמריקאי. משם לדעתי יבוא הגארד. אחרי שאוקיץ' סגר בפאו, פרמאר באפס, דיא נשאר בפאו, ומקאלב יסגור בפנר, אני יכול אולי לחשוב רק על שני גארדים שאולי יתפתו לחזור לאירופה אם יקבלו שכר הולם (לפחות על פי דיווחים מהתקשורת הם לא פוסלים את זה): פארגו וביינום. על אף משקעי העבר פארגו יהיה האידאל מבחינתי, אבל שניהם לא יבואו לפה, כי מכבי לא תוציא עליהם כסף וכי קרוב לוודאי הם יישארו באנ.בי.איי. נותר רק להמר. ההימור הראשון יהיה ככל הנראה היקמן בעמדת הרכז. ההימור השני יהיה גארד בעמדה 2, או גארד מוכר אבל לא מהדרג הראשון, כמו לוגאן למשל, או הימור אחר ללא נסיון יורוליג, אולי קיצ'ן או גריינג'ר, שמות שמדברים עליהם. בקיצור, לא מציאה גדולה.
er79

הודעהעל ידי Yoni306 » 25 יולי 2012, 13:18

פרקינס.
Yoni306

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־32 אורחים