המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אם למישהו עוד היה ספק באשר לשאלה מי טוב יותר - אוחיון או רוט - אז אריק שיבק ענה על זה היטב אתמול. הוא אמר שאוחיון הוא חד משמעית הרכז הראשון והרכז הכי טוב בנבחרת, ואחריו ציין את מקל, נעימי ורוט. אם שי רקנאטי חושב באמת שרוט לא פחות טוב (כמו שהוא אמר בראיון ביום שישי האחרון) אז או שהוא משקר או שהוא טיפש.
MTA2311 כתב:קודי כתב:אם למישהו עוד היה ספק באשר לשאלה מי טוב יותר - אוחיון או רוט - אז אריק שיבק ענה על זה היטב אתמול. הוא אמר שאוחיון הוא חד משמעית הרכז הראשון והרכז הכי טוב בנבחרת, ואחריו ציין את מקל, נעימי ורוט. אם שי רקנאטי חושב באמת שרוט לא פחות טוב (כמו שהוא אמר בראיון ביום שישי האחרון) אז או שהוא משקר או שהוא טיפש.
ושנה שעברה אוחיון היה אחרון ברוטציה של שיבק, אז מה? לא היינו צריכים את זה בשביל לדעת שאוחיון(שהוא אובר רייטד בצורה מטורפת), יותר טוב מרוט.
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:אם למישהו עוד היה ספק באשר לשאלה מי טוב יותר - אוחיון או רוט - אז אריק שיבק ענה על זה היטב אתמול. הוא אמר שאוחיון הוא חד משמעית הרכז הראשון והרכז הכי טוב בנבחרת, ואחריו ציין את מקל, נעימי ורוט. אם שי רקנאטי חושב באמת שרוט לא פחות טוב (כמו שהוא אמר בראיון ביום שישי האחרון) אז או שהוא משקר או שהוא טיפש.
ושנה שעברה אוחיון היה אחרון ברוטציה של שיבק, אז מה? לא היינו צריכים את זה בשביל לדעת שאוחיון(שהוא אובר רייטד בצורה מטורפת), יותר טוב מרוט.
בשנה שעברה אוחיון היה אחרון ברוטציה אבל רוט לא היה בכלל בסגל ונופה לפני המשחקים.
קודי כתב:עוד משחק נהדר של טיוס (21 נק׳). יש לי תחושה שבמכבי עוד יצטערו על כך ש״לא רצו״ אותו למרות שהמאמן מאוד רצה אותו ולמרות שהוא ישראלי.
קודי כתב:עוד משחק נהדר של טיוס (21 נק׳). יש לי תחושה שבמכבי עוד יצטערו על כך ש״לא רצו״ אותו למרות שהמאמן מאוד רצה אותו ולמרות שהוא ישראלי.
מתAMסרת כתב:קודי כתב:עוד משחק נהדר של טיוס (21 נק׳). יש לי תחושה שבמכבי עוד יצטערו על כך ש״לא רצו״ אותו למרות שהמאמן מאוד רצה אותו ולמרות שהוא ישראלי.
שכחת שהוא לא מתאים כי הוא 4-5 ולא 5 קלאסי גדול ומאסיבי ???
יצטערו כמו שיצטערו על הנדריקס (אני כבר מצטערת), הלפרין ואוחיון.
LIAV10 כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:עוד משחק נהדר של טיוס (21 נק׳). יש לי תחושה שבמכבי עוד יצטערו על כך ש״לא רצו״ אותו למרות שהמאמן מאוד רצה אותו ולמרות שהוא ישראלי.
שכחת שהוא לא מתאים כי הוא 4-5 ולא 5 קלאסי גדול ומאסיבי ???
יצטערו כמו שיצטערו על הנדריקס (אני כבר מצטערת), הלפרין ואוחיון.
3-4***
Holiday_Armadillo כתב:פשוט בושה של מחירים
http://www.one.co.il/Article/Biz/203463.html
150? 600? הם לא מבינים שהפואנטה היא להביא כמה שיותר אוהדים? שיציעו כרטיסים ב-10 שקלים
Lirca כתב:Holiday_Armadillo כתב:פשוט בושה של מחירים
http://www.one.co.il/Article/Biz/203463.html
150? 600? הם לא מבינים שהפואנטה היא להביא כמה שיותר אוהדים? שיציעו כרטיסים ב-10 שקלים
אני עוד זוכר את הקמפיין של טורניר ההזדמנות האחרונה ב-2007 ומוקדמות אליפות אירופה 2011 (שנערכו בקיץ 2010). העניקו כרטיסים בחינם לארגוני האוהדים (מי שניצלו אותם היו בעיקר אלה של מכבי) כדי שייצרו אווירה ועוד הורידו אותם ליציע התחתון.
ככה זה כשהאיגוד מנוהל ע"י עסקן מושחת בשם אבנר קופל שרואה את טובת הכיס והשם שלו לפני טובת הכדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל ו־4 אורחים