מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יולי 2012, 15:32

מקובי כתב:טוב, אז בתור אחד שמנוי בכדורגל, ובתור אחד שעוקב אחרי כל ענף ספורט בערך אני יכול להגיד לך על זה שהמחאה נגד טביב לא היתה עניין מקצועי.
בסופו של דבר הוא כן השקיע בקבוצה הזאת בשנים האחרונות (הוא הביא את דמארי בסכום מאוד גבוה) והעמיד פה קבוצה מאוד חזקה שלדעתי בלי מחאת האוהדים היתה לוקחת אליפות השנה. יש לזה הרבה סיבות ובאמת שהם לא עד כדי כך מעניינים שנתחיל לפרט אותם על גבי הפורום.
בסופו של דבר הוא סיים את הקדנציה שלו בצורה מאוד מוצלחת מבחינה הישגית (3 גביעים, צ'מפיונס, אליפות וגם בתים של ליגה אירופית בצורה די קבועה)
למה הם עשו את זה? לדעתי כי הוא פשוט לא משלהם. הרי זה שיש לו עבר פלילי זה שטויות כי גם לרמון שנכנס עכשיו יש עבר פלילי, הוא תימני הם אשכנזים והם לא רוצים את הקבוצה שלהם בידיים שלו. היו גם כמה מהלכים מטומטמים שהוא עשה (תצלום עם צעיף של בית"ר וכד') זאת דעתי ואני באמת לא חושב שההנהלה שלנו צריכה להיות מוזכרת באותו משפט כמו טביב. בטח ובטח שעדיין לא נגמרה בניית הסגל.

כמו שאמרתי, אני לא מבינה מספיק בכדורגל, וכנראה שאוהדי הפועל פשוט דפוקים (וזה לא כנראה זה בטוח....)
רק רציתי להראות שיכולות להיות סיבות רבות שאוהדים ימחו נגד בעליהם למרות שההישגים יפים.
כך שהישגיה היחסיים של מכבי, זה לא מה שצריך לשלול מחאת אוהדים.
מקובי כתב:מי אמר לך שזאת המטרה? לא לעבור את גבולות התקציב?

אף אחד לא אמר ולא צריך להגיד את זה.
פשוט צריך לדעת לקרוא בין השורות.
אין לי או לאף אחד כאן הנאה לרדת על ההנהלה ואנחנו לא מחפשים אותם בכוח כי זה קיץ ומשעמם לנו.
אבל אם כ"כ הרבה אנשים חשים חוסר נוחות על כל ראיון שאנחנו קוראים ואם יש כאן כ"כ הרבה כעס, כנראה שזו התחושה שהם מעבירים בצורת הדיבור שלהם ובפעולות שלהם.
שים לב כמה פעמים המנטרה הזו של "תקציב שפוי" "אנחנו לא נשתגע" "יש מגבלות" ושאר הירקות שמשמעותם זהה, נאמרות בראיונות הללו.
אז אתה יכול להאשים אותנו שזו התחושה המתקבלת??
רק בראיונות של שמעון אני שומעת חצי הבטחות לכך שהם יעשו הכל כדי לבנות קבוצה טובה ואטרקטיבית שהאוהדים יוכלו ליהנות ממנה. אז אולי זה נאמר בשביל למשוך מנויים או השד יודע למה, אבל הוא היחיד שמנסה להראות שזו לפחות המטרה.
האחרים רק מתרצים לנו תירוצים שזה המצב, בלי לנסות אפילו להגיד שהם יעשו את כל המאמצים במסגרת המגבלות להעמיד קבוצה טובה שתנסה לעמוד במטרות הרגילות שמכבי (או לפחות אוהדיה) תמיד מציבה לעצמה.
מקובי כתב:אני בטוח שאם תהיה הזדמנות להביא שחקן טוב שיחרוג את גבולות התקציב בצורה סבירה, הנהלה תפתח את הכיס ותביא אותו. זה גם מוכח בהיסטוריה- מכבי תמיד ניסתה לעשות שינויים אם הם ראו שזה לא הלך (ואני די בטוח שאם בלו יחזור בינואר זה יהיה למכבי).

זה מוכח בהיסטוריה כמו שגם אני ציינתי, אבל מי אמר לך שההיסטוריה תחזור על עצמה כשאופי ההנהלה משתנה לנו מול העיניים?
אתה עדיין נשאר בעבר, בימי שלטונו של שמעון, צר לי, אבל תכניס לך לראש שהימים הללו עוברים מהעולם.
גם אם זה נעשה בהדרגתיות, ולכן אתה לא שם לב לזה, זה קורה, וזו המכבי שיהיה לנו בעתיד.
כזו שממש לא רוצה להתגמש ועדיין חיה ביהירות ובשחצנות של מה שהיא היתה פעם.
מקובי כתב:אני חושב שהם עדיין לא מצאו שחקן ששווה לחרוג בשבילו את גבולות התקציב (ואני באמת לא חושב שמקאלב שווה 2.5 מיליון כולל בייאאוט)

אם מקאלב לא שווה אז מי כן שווה?? קובי בראינט?
איפה אתה חי? אם פארקר היה היום בשיאו והיה מסתובב בשוק האירופי חופשי כאשר קבוצות מציעות לו 2 ו-3 מיליון, גם היית טוען שהוא לא שווה?
מקאלב כיום הוא שחקן בטופ של הטופ של אירופה והוא כרגע אולי היחיד שמסתובב יחסית חופשי מהרמה הזו בשוק.
הוא פחות שווה מארויו בזמנו שכן היו מוכנים להציע לו את הסכום הזה?
אם הבאה של מקאלב (או כל שחקן אחר ברמתו), ידרוש פריצת התקציב באיזה מיליון או 2 מיליון נוספים, למה זה לא שווה? אפשר לחשוב שעל זה מכבי תפשוט רגל.
זה בדיוק מסוג השחקנים שאם יש הזדמנות להביא, מכבי של לפני שנה ומעלה היתה עושה את המאמץ בשביל להביא, והשנה כמעט שאין לי ספק שלא יעשו את המאמץ הזה, כי חלילה שיפרצו את התקציב ויהיו כמו כל אותם קבוצות מטומטמות שמפזרות מיליונים ולא מגיעות לכלום, כאילו אין איזו דרך אמצע ראויה בין בזבוז מטומטם לבין קימוץ היד של מכבי הנוכחית.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 22 יולי 2012, 16:05

אף אחד לא אמר ולא צריך להגיד את זה.
פשוט צריך לדעת לקרוא בין השורות.
אין לי או לאף אחד כאן הנאה לרדת על ההנהלה ואנחנו לא מחפשים אותם בכוח כי זה קיץ ומשעמם לנו.
אבל אם כ"כ הרבה אנשים חשים חוסר נוחות על כל ראיון שאנחנו קוראים ואם יש כאן כ"כ הרבה כעס, כנראה שזו התחושה שהם מעבירים בצורת הדיבור שלהם ובפעולות שלהם.
שים לב כמה פעמים המנטרה הזו של "תקציב שפוי" "אנחנו לא נשתגע" "יש מגבלות" ושאר הירקות שמשמעותם זהה, נאמרות בראיונות הללו.
אז אתה יכול להאשים אותנו שזו התחושה המתקבלת??
רק בראיונות של שמעון אני שומעת חצי הבטחות לכך שהם יעשו הכל כדי לבנות קבוצה טובה ואטרקטיבית שהאוהדים יוכלו ליהנות ממנה. אז אולי זה נאמר בשביל למשוך מנויים או השד יודע למה, אבל הוא היחיד שמנסה להראות שזו לפחות המטרה.
האחרים רק מתרצים לנו תירוצים שזה המצב, בלי לנסות אפילו להגיד שהם יעשו את כל המאמצים במסגרת המגבלות להעמיד קבוצה טובה שתנסה לעמוד במטרות הרגילות שמכבי (או לפחות אוהדיה) תמיד מציבה לעצמה.

חנוש יש כאן תחושה שזה כן בכח. כל שנה זה ככה, יש את השלב של הפסימיים הגדולים שהעונה תהיה פח ואז ההתפכחות ואז שיכרון החושים של עוד עונה מוצלחת (מי יותר ומי פחות)
אני מסכים שהראיונות אולי לא הכי טובים, אבל זה שהם לא אמרו שהם יביאו שחקנים טובים וימלאו את השורות? הרי זה ברור... לא הם רוצים להחליש את הקבוצה לרמת יול"ב...
כמו שרשמתי- זה מעגל, כמה עונות חלשות ומכבי חוזרת לשנות ה90 המשמימות...
וכן- אני באמת מקווה שלא נשתגע ונפציץ בסכומים רק בגלל שכוחות השוק מעלים אותם למעלה. אני לא רוצה שעוד כמה שנים נרד מהגדולה שלנו. היתרון של מכבי שנשארת בטופ בשנים האחרונות זה הניהול, וכן זה כולל את הניהול של כל הבעלים.

זה מוכח בהיסטוריה כמו שגם אני ציינתי, אבל מי אמר לך שההיסטוריה תחזור על עצמה כשאופי ההנהלה משתנה לנו מול העיניים?
אתה עדיין נשאר בעבר, בימי שלטונו של שמעון, צר לי, אבל תכניס לך לראש שהימים הללו עוברים מהעולם.
גם אם זה נעשה בהדרגתיות, ולכן אתה לא שם לב לזה, זה קורה, וזו המכבי שיהיה לנו בעתיד.
כזו שממש לא רוצה להתגמש ועדיין חיה ביהירות ובשחצנות של מה שהיא היתה פעם.

אני לא מסכים איתך שאני חי בעבר, קודם כל פדרמן כאן כבר 10 שנים בערך, ובשנים האחרונות כן היו ניסיונות לתקן תוך כדי תנועה (ההבאה של לאנגפורד ומאלט, לגיון הזרים שהתחלף כאן בעונה של פיני כמדומני)
ברור שהמטרה הראשונית היא לא להגיע למצב כזה, אבל אי אפשר להגיד על הנהלת מכבי שהיא לא קשובה והיא לא מנסה לתקן אם משהו לא הולך או חסר.
אם מקאלב לא שווה אז מי כן שווה?? קובי בראינט?
איפה אתה חי? אם פארקר היה היום בשיאו והיה מסתובב בשוק האירופי חופשי כאשר קבוצות מציעות לו 2 ו-3 מיליון, גם היית טוען שהוא לא שווה?
מקאלב כיום הוא שחקן בטופ של הטופ של אירופה והוא כרגע אולי היחיד שמסתובב יחסית חופשי מהרמה הזו בשוק.
הוא פחות שווה מארויו בזמנו שכן היו מוכנים להציע לו את הסכום הזה?
אם הבאה של מקאלב (או כל שחקן אחר ברמתו), ידרוש פריצת התקציב באיזה מיליון או 2 מיליון נוספים, למה זה לא שווה? אפשר לחשוב שעל זה מכבי תפשוט רגל.
זה בדיוק מסוג השחקנים שאם יש הזדמנות להביא, מכבי של לפני שנה ומעלה היתה עושה את המאמץ בשביל להביא, והשנה כמעט שאין לי ספק שלא יעשו את המאמץ הזה, כי חלילה שיפרצו את התקציב ויהיו כמו כל אותם קבוצות מטומטמות שמפזרות מיליונים ולא מגיעות לכלום, כאילו אין איזו דרך אמצע ראויה בין בזבוז מטומטם לבין קימוץ היד של מכבי הנוכחית.

חוזר בי, יכול להיות שמקאלב כן שווה סכום כזה, אבל קחי בחשבון שלא ברור מה קורה עם סיינה. היא לא מוכנה לשחרר אותו גם לקבוצות עשירות ממכבי ככה שאני לא יודע עד כמה היא רוצה למכור אותו בכלל...
מה שכן- אני חושש מכך שהוא יסחוב את התווית הזאת לאורך כל השנה ולדעתי זאת אחת הסיבות שארויו לא הצליח פה כמו שהוא היה צריך להצליח.
בכל מקרה שכר של 1.2 לעונה לשלוש שנים פלוס פיצוי של מיליון וחצי שמתחלק בשלוש יכול לבוא בחשבון בהחלט מבחינת מכבי. הלוואי וזה ריאלי כי למו"מ צריך 3 צדדים (סיינה ומקאלב עצמו)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 17:34

מקובי, הניהול השמרני זה בסה"כ דבר סביר, הבעיה היא שהניהול של מכבי הוא כבר לא שמרני אלא מקצץ, ולזה באמת שאין שום סיבה.
ההכנסות של הקבוצה הן אותן הכנסות, המנויים אותם מנויים, הספונסרים אותם ספונסרים והכל דופק כמו שעון, אז למה אי אפשר להביא לכאן שחקנים נורמליים,
או חלילה לחתום על חוזים בלי חורים?

תשים לב גם שהיו עונות שבאמת לא היתה סיבה לפסימיות, ואז רוב הפורום דווקא היה בצד האופטימי, אבל הקיץ הזה לדעתי נשבר סוג של שיא, והצד הפסימי כולל משהו כמו 90% מהפורום.
הפורום הזה הוא מדגם טוב ומייצג לדעתי למה שחושבים כלל אוהדי מכבי המסורים על מה שקורה בקבוצה העונה.

ד"א הדוגמאות שהבאת הן טובות רק חלקית. מכבי מצליחה ותמיד הצליחה לפגוע בהימורים, אבל לאחרונה היא פשוט לא מצליחה להשאיר אותם בקבוצה, ולא משנה מה הסיבות.
חוץ מזה, כמה פעמים אתה חושב שאפשר להצליח עם שחקנים שבסיטואציה מסויימת יכלו להגיע להפועל י-ם או לגליל, ולמכבי העונה יש כבר 3 שחקנים כאלה - רוט, לנדסברג והיקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 22 יולי 2012, 17:37

הבעיה העיקרית היא שמכבי מנוהלת היום בידי ילדים ללא שום נסיון ניהולי בכלל וללא נסיון של ניהול ספורט בפרט. פשוט חבר'ה שנולדו לאבא הנכון וכאן מסתיימת התאמתם לתפקיד. מה שמזרחי בנה ב-40 שנה הם יצליחו להרוס בשנתיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2012, 17:42

קודי כתב:הבעיה העיקרית היא שמכבי מנוהלת היום בידי ילדים ללא שום נסיון ניהולי בכלל וללא נסיון של ניהול ספורט בפרט. פשוט חבר'ה שנולדו לאבא הנכון וכאן מסתיימת התאמתם לתפקיד. מה שמזרחי בנה ב-40 שנה הם יצליחו להרוס בשנתיים.

עדיין לא הצליחו להרוס. תראה עד כמה משמעותי העניין של המאמן.
הרי לדייויד לא היו קבוצות טובות יותר מאלה של פיני או צביקה. למעשה הקבוצה של העונה האחרונה, היתה אובייקטיבית כנראה החלשה ביותר מאז עזב פארקר את נוקיה,
פרט לעונת אפי/פיני, ועדיין בלאט היה רחוק מרחק שריקה קטנטונת מפיינל פור, ולקח את כל התארים בארץ בקלות מרשימה.

כל זה כשהקבוצה של ספאחיה נזקקה לנס בשביל לקחת אליפות ולמנוע דאבל ירושלמי, הקבוצה של צביקה הפסידה את כל התארים והקבוצות של פיני הפסידו גביע ואליפות.

אם יש משהו טוב שההנהלה עשתה זה להחתים אותו על חוזה לשלוש שנים. חבל שעל הדרך הם מנסים לבחון עוד ועוד את יכולות האימון שלו, במקום לעזור לו להתמודד עם מכבי על התואר,
הם מפריעים לו ומשאירים לו להילחם על ההצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2012, 17:42

לדעתי אין אף קבוצת ספורט בארץ שיכולה להפוך לעסק ריווחי ועדיין לשמור על השגיות וטופ אירופאי , אפילו לא מכבי .
הבעלים חייבים להבין שכדי להצליח ברמה הבין לאומית הם חייבים לשים כסף מהכיס בידיעה שהם מפסידים אותו והבעלות של קבוצת כדורסל באה מתוך אהבה למשחק ולקבוצה ולא מתוך רצון להפוך אותה לעסק ריווחי .
וכמובן שאחרי כל השנים שהרגילו אותונ להיות טופ ביורוליג הם לא יכולים פתאום לשנות תפיסה ולהפוך את מכבי לקבוצה בינונית עם תקציב מאוזן כי עוד כמה שנים של כשלונות אז הקבוצה תאבד מהמוניטין שלה אצל הקהל .
אם אין ביכולתם לשים כסף מהכיס אז שיפנו את המקום לכאלו שיש להם גם כסף וגם רצון ( ויש כאלו !!! ) ויפסיקו עם ההשטלתות הכוחנית הזו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גלעד א » 23 יולי 2012, 18:23

ניסיון אחרון להעיר שוב את הנושא אחרי הראיון הזה של דני פדרמן לא צריך להוסיף מילים. בואו ונסביר להם שלא כולם מטומטמים.
גלעד א

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 08:00

אולי ילמדו ממילאן:

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2552606
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: מחאה בפייסבוק נגד פדרמן ובניו

הודעהעל ידי yellowaura » 24 יולי 2012, 19:39

JeremyP כתב:http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman

אני הצטרפתי...

לצערי אנשים אדישים. גם כאלה שתומכים במהלך.

יש הרבה אוהדים פסימיים... אז מה אם יש קצת לייקים..אם אתם מאמינים תצביעו זו לא תחרות פופולאריות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 24 יולי 2012, 20:40

לינק לשדור של אתמול בתוכנית הספורט של רדיו ת"א בשיוף וואן.
http://www.one.co.il/MSites/Radio/?id=1168
לינק לכתבה אם הכותרת מכבי ת"א מחכה לכסף שאראס רוצה החלטה.
http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=203156&categoryId=2&tableid=0&bz=26
שתי הדברים סוטרים את אחד השני.
אני אישית לא מקבל את הדברים שדני פדרמן אמר ברעיון.
זה רק מוכיח את הכעס של האוהדים על הפדרמנים על היתנהלות שלהם.

אני חושב שיש אוהדים שלא מבינים למה אוהדים אחרים כועסים על פדרמנים ואני בניהם.
הכעס הוא למרות שהם לא אומרים את זה אבל בין השורות מבנים מה קורה,מי שקובע באמת במכבי זה דיוויד פדרמן אם מישהוא לא מסכים איתו ויש לו כח השפעה הוא מנפנף אותו כמו כץ.
מחתמים שחקנים זרים על חזוה לשנה אם אופציה לשה נוספת.
מעלים את מחירים המנוים..
בקיצור הינהלות שהפדרמנים מנהלים את מכבי.
לשמעון מזרחי אין לא כח השפעה כמו פעם.
ועוד משהוא קטן אם רוצים שמחה תיממש צריך שארגוני האודהים יובילו אותה.
נערך לאחרונה על ידי צהוב בנשמה בתאריך 25 יולי 2012, 20:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2012, 07:14

תסלחו לי חברים, אבל דף המחאה בפייסבוק כתוב בצורה לא ממש מובנת.
מחאה היא תמיד נגד משהו.
אין כזה דבר "מחאת אוהדי מכבי תל-אביב בכדורסל להחלפת הבעלים פדרמן ובניו".

אפשר למחות נגד התנהלות הבעלים.
אפשר לדרוש החלפת הבעלים.
אי אשפר למחות להחלפת הבעלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JeremyP » 25 יולי 2012, 09:55

felix_r כתב:תסלחו לי חברים, אבל דף המחאה בפייסבוק כתוב בצורה לא ממש מובנת.
מחאה היא תמיד נגד משהו.

אפשר לדרוש החלפת הבעלים.

אפשר למחות על הכל
JeremyP

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2012, 12:34

JeremyP כתב:
felix_r כתב:תסלחו לי חברים, אבל דף המחאה בפייסבוק כתוב בצורה לא ממש מובנת.
מחאה היא תמיד נגד משהו.

אפשר לדרוש החלפת הבעלים.

אפשר למחות על הכל

על משהו - כן
למשהו - לא. אין כזה דבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 28 יולי 2012, 17:28

מקרה טביב חייב לחזור על עצמו.
שחף

הודעהעל ידי מכביסט » 28 יולי 2012, 18:06

שחף כתב:מקרה טביב חייב לחזור על עצמו.

אני איתך בגדול
הגיע הזמן שהגייס החמישי הזה יעוף כבר מהקבוצה שלנו כי הגיעו מים עד נפש.
מכביסט

הודעהעל ידי Yoni306 » 28 יולי 2012, 20:05

נמאס !!!
Yoni306

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2012, 23:41

הבעיה היא, שהיום יש הרבה מאוד אוהדים שלא מבינים את הבעיה, בדיוק כפי שאתם בעצמכם לא הבנתם כאשר אמרתי לכם כבר לפני מספר שנים שפדרמן הורס את מכבי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 13:18

גייט 11 חבורה של אפסים..

ציטוט שלהם:

לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.
"חולפות שנים, מתחלפים השחקנים אך את מכבי תל אביב נאהב לעולמים"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנןפרנקל » 30 יולי 2012, 13:24

LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..

ציטוט שלהם:

לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.
"חולפות שנים, מתחלפים השחקנים אך את מכבי תל אביב נאהב לעולמים"

זה ידוע שיש להם ראש נעול והם רק תומכים בקבוצה לא משנה מה
חנןפרנקל

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2012, 13:31

אם חושבים על זה , אני צריך להיות הבעלים של הקבוצה . אני שמתי השנה על הקבוצה יותר מפדרמן וכל שאר הבעלים (2650 ש"ח).....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים