המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את המשחק בין אוסטרליה לברזיל ואני חייב להגיד שאנדרסן נורא הרשים אותי ואני חושב שכדאי לנו להחתים אותו
אז נכון שאין לו ממש פוסט אבל אין כבר סנטרים עם פוסט אפ טוב,מה גם שהוא כן יודע לתפוס עמדה,לחפור קצת ואז לקחת פייד אווי לאחור שהוא קולע באחוזים טובים
תוסיפו לזה את העובדה שהוא קלעי נהדר מחצי מרחק ומהשלוש והוא יכול להיות נשק די קטלני
er79 כתב:שכח מזה. אנדרסן בדרך לפנר. מכבי לא יכולה להתחרות איתם עליו. מכבי פשוט חייבת לעוט כמה שיותר מהר על פרוביץ' או דורסי, אחרת לדעתי המצב שלנו יהיה בקאנטים.
er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
tomerp כתב:er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
לא הייתי מזלזל....הוא כתב אתמול לפני כולם שלוגאן חתם....
מקאדו 3 כתב:מה הגובה של פופס 2.08 ?
tomerp כתב:er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
er79 כתב:tomerp כתב:er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
לא נתקלתי בהודעה שכזו, ואני מניח שאם הייתה - היא הייתה בהתבסס על ספורטנדו או על ציוצים של חבריו בטוויטר. ככה כולם ידעו. אגב פופס, מחצית לא רעה בינתיים נגד בלאט עם 11 נק'.
tomerp כתב:מחצית של פופס עם 11נק' ו5 ריב'....
leon984 כתב:er79 כתב:tomerp כתב:er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
לא נתקלתי בהודעה שכזו, ואני מניח שאם הייתה - היא הייתה בהתבסס על ספורטנדו או על ציוצים של חבריו בטוויטר. ככה כולם ידעו. אגב פופס, מחצית לא רעה בינתיים נגד בלאט עם 11 נק'.
כולם מהקו וכולם 1 מ2
er79 כתב:גולשים ליצנים תורנים בפורום תפוז צצים כמו פטריות אחרי הגשם. התורן החדש טוען שפופס סיכם לשנתיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־17 אורחים